Ако се запиша мога ли да кандидатствам догодина?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Ако се запиша мога ли да кандидатствам догодина?
Извинявам се као има такава тема и преди да започне заяждането за това колко е неуместно тук да питам, ще съм благодарна и на един точен отговор!
Re: Ако се запиша мога ли да кандидатствам догодина?
приета съм специалност,която не ме удовлетворява и мисля да изкарам първи курс да го взема и след това на ново да кандидатствам 2010 г , възможно ли е или въобще да не започвам да уча а пак със тегавите курсове,благодаря!
Възможно е, просто преди евентуалното записване в новата специалност се отказваш от старата. Мисля обаче, че се заплаща нещо като глоба, символична сума разбира се.
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не се заплаща глоба. Аз съм го правил това и успях. Просто, за да кандидатстваш втората година ще ти трябва диломата, която можеш да вземеш за ВРЕМЕННО ползване, колкото да си подадеш документите и после да я върнеш в университета. По този начин хем кандидатстваш за новата специалност, хем не губиш старата в случай, че не успееш още веднъж.gletcher написа:Възможно е, просто преди евентуалното записване в новата специалност се отказваш от старата. Мисля обаче, че се заплаща нещо като глоба, символична сума разбира се.
Успех.
стрийм
- Gormoth
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Медицина
- Курс: втори
За кандидатстването аз дадох ксерокопие на дипломата, не самата диплома.
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
^ Да, аз също, а жената, която ме записа, не поиска да свери копието с оригинала...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Точно така.В правилника за кандидатстване има клауза, която разрешава на настоящи студенти на СУ да кандидатстват на общо основание, като си запазят студентските права.И аз съм го правил това и НЯМА НИКАКВА ГЛОБА.Всичко е както го описа JackInTheBox.JackInTheBox написа:Не се заплаща глоба. Аз съм го правил това и успях. Просто, за да кандидатстваш втората година ще ти трябва диломата, която можеш да вземеш за ВРЕМЕННО ползване, колкото да си подадеш документите и после да я върнеш в университета. По този начин хем кандидатстваш за новата специалност, хем не губиш старата в случай, че не успееш още веднъж.gletcher написа:Възможно е, просто преди евентуалното записване в новата специалност се отказваш от старата. Мисля обаче, че се заплаща нещо като глоба, символична сума разбира се.
Успех.
А за дипломата - ако не са ви искали оригинал това е грешка на проверителите.По принцип оригинала е там за да се свери ксерокопието с него.Но да се вземе дипломата от отдел студенти за временно ползване може във всеки момент и това не е проблем.Вземате я , записвате се, карате си кандидатстудентските изпити и ако ви класират се отписвате от старата специалност ( става за 10 мин макс) и се редите на опашката за записване в новата специалност.По-просто не може да бъде.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
а аз догодина мога ли да се прехвърля от СУ в АМВР
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
-
- Специалност: НУПЧЕ
Да. Но изпита е поне 10 пъти по труден от този в СУ, особено дисциплините ... Тази академия не е за всеки, иначе и аз имах голямо желание 
Carpe Diem
знам-нали кандидатствах и ме скъсаха хахаххаха
- McLovin
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: index.php?cat=10949
а кога мога да запиша втора специалност, която да уча паралелно с първата? 
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
след втори курс
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
vtorata godina
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
не втората, а практически третата година - след втори курс означава да кандидатстваш лятото, когато си завършил втори курс и започваш втората специалност, ако те приемат в нея, началото на трети курс
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Обратна връзка:
На теория ако искаш нещо, което се кандидатства със същите изпити, с които си приет тази година не е нужно дори да кандидатстваш наново, а можеш да си ползваш оценките от тази кандидатстудентска кампания.bubbly_water написа:не втората, а практически третата година - след втори курс означава да кандидатстваш лятото, когато си завършил втори курс и започваш втората специалност, ако те приемат в нея, началото на трети курс
стрийм