Приети Социология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Приети Социология
Йей! Пишете бе, братя и сестри по специалност!
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- Green-Space^^
- В началото бе словото
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Re: Приети Социология
Пишем!
xDD И аз съм социология, 2-ро желание... но най - вероятно ще участвам на 2-ро класиране за философия... Просто ми е малко по - интересна... иначе Социологията ми харесва супер много .. и в момента доста се колебая в това отношение ..., защото ако запиша Социология след това се предполага, че ще мога да си намеря хубава работа.. и най - вече интересна, нещо, което ще ми е приятно да го върша ... ама пък философията ми е по на сърце някак... и нз... :/ 
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
На мен не ми стигат 0.16 за Политология, но реших, че социологията е по- приложима, затова утре отивам да се записвам 
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- Green-Space^^
- В началото бе словото
Азззззз ... нз какво да правя
Днес ще мисля цял ден и ще видим... Социологията е интересна и приложима.. и с удоволствие бих се занимавала с това...ииии.. отивам ритуално да се самоубия xDD Поздравления за избора ти ... Политологията също е яка специалност, но бих избрала Социология на твое място, също 
А бе как ще се самоубиваш? Съвсем без колеги да остана 
Иначе го обмисли, виж програмите, перспективите и си реши
Иначе го обмисли, виж програмите, перспективите и си реши
Роналд Рейгън
- Green-Space^^
- В началото бе словото
Запозната съм с тях и точно от това възниква колебанието ми xDD Във философията има супер интересни дисциплини, няма нещо, което на пръв поглед да ми се струва досадно, безинтересно и прочие ... Колкото до социологията - трябва да започвам уроци по математика xDDD Фак! Тъкмо реших, че съм се отървала от нея завинаги xDD Но, предполагам, че няма да е кой знае какво препятствие ...
Иии.. ще мисля, а като начало - отивам да се снимам! 
- be_naughty
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Присъединявам се и аз към социолозите !!!

- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
социологията е супер яко нещо, но изисква много статистики и изследвания, ако не сте готови за това, ще си намерите друга работа разбира се
иначе доц. Боян Знеполски е сред най-добрите преподаватели, които познавам - той води няколко дисциплини там 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
be_naughty, най- сетне някой да пропише тук. Дори вчера като се записвах се отчаях- само с едно момиче от моята специалност(много яко звучи) се запознах
bubbly_water, малко ме плаши точно математическата част на нещата, но се надявам да се справя
bubbly_water, малко ме плаши точно математическата част на нещата, но се надявам да се справя
Роналд Рейгън
- Green-Space^^
- В началото бе словото
Реших и вчера се записах! И.. изобщо не ме е яд, за сега де ... надявам се и в бъдеще да е така
Докато чаках се запознах с около 5-6 колеги - социолози... Изглеждат готини и свежи хора, доколкото мога да се доверя на 1-вото впечатление ;]] Говорих и с една мацка, която е студентка /социология/ и все хубави неща каза за специалността, преподавателите и самия учебен процес...

много желаяещи тази година за социология
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
- Steinn
- В началото бе словото
- Курс: четвърти
+ Oще един присъединил се към социолозите.
И аз се записах вчера, (след 5-часово чакане пред ФФ
) запознах се и с няколко колеги. 
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
- Green-Space^^
- В началото бе словото
... Как разбра, че сме много... На мен даже ми се струва, че сме много малко, съдейки от активността във форума и хората, които бяха на записването... На 1-ви ще стане ясно, че не сме толкова малко де, това е ясно, но...p_e_t_i_a написа:много желаяещи тази година за социология
СУПЕР !! Добре дошъл!Steinn написа:+ Oще един присъединил се към социолозите.И аз се записах вчера, (след 5-часово чакане пред ФФ
) запознах се и с няколко колеги.
Бтв, как се казваш?! Може да сме се запознали...
Eто къде ми била грешката значи- записала съм се сред първите
Нали още не са ни разпределили по групи? Защото гледам в темата за правото, те вече си знаят.
Green-Space^^, радвам се, че си избрала Социологията. Определено си мисля, че е по- перспективна от философията.
Мен единствено математическите и икономическите дисциплини ме притесняват
Нали още не са ни разпределили по групи? Защото гледам в темата за правото, те вече си знаят.
Green-Space^^, радвам се, че си избрала Социологията. Определено си мисля, че е по- перспективна от философията.
Мен единствено математическите и икономическите дисциплини ме притесняват
Роналд Рейгън
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
ако си от първите записали се - ще си първа група
разпределянето по групи става според факултетните номера - логично първите, които се запишат, получават първите факултетни номера. и така до не-знам-си-коя бройка са 1 група и т.н.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.