Приети Социология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
mareto
Драскач

Приети Социология

Мнение от mareto »

Йей! Пишете бе, братя и сестри по специалност!
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото
Специалност: Социология
Курс: втори

Re: Приети Социология

Мнение от Green-Space^^ »

Пишем! :salute: xDD И аз съм социология, 2-ро желание... но най - вероятно ще участвам на 2-ро класиране за философия... Просто ми е малко по - интересна... иначе Социологията ми харесва супер много .. и в момента доста се колебая в това отношение ..., защото ако запиша Социология след това се предполага, че ще мога да си намеря хубава работа.. и най - вече интересна, нещо, което ще ми е приятно да го върша ... ама пък философията ми е по на сърце някак... и нз... :/ :?
Embrace this moment.. Remember.. We are eternal..
All this pain is an illusion...
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

На мен не ми стигат 0.16 за Политология, но реших, че социологията е по- приложима, затова утре отивам да се записвам :)
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото

Азззззз ... нз какво да правя :| Днес ще мисля цял ден и ще видим... Социологията е интересна и приложима.. и с удоволствие бих се занимавала с това...ииии.. отивам ритуално да се самоубия xDD Поздравления за избора ти ... Политологията също е яка специалност, но бих избрала Социология на твое място, също :compress:
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

А бе как ще се самоубиваш? Съвсем без колеги да остана :D
Иначе го обмисли, виж програмите, перспективите и си реши
Изображение

Роналд Рейгън
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото

Запозната съм с тях и точно от това възниква колебанието ми xDD Във философията има супер интересни дисциплини, няма нещо, което на пръв поглед да ми се струва досадно, безинтересно и прочие ... Колкото до социологията - трябва да започвам уроци по математика xDDD Фак! Тъкмо реших, че съм се отървала от нея завинаги xDD Но, предполагам, че няма да е кой знае какво препятствие ... :lol: Иии.. ще мисля, а като начало - отивам да се снимам! :rr:
Аватар
be_naughty
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от be_naughty »

Присъединявам се и аз към социолозите !!! :P :flower: :flower: :flower:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

социологията е супер яко нещо, но изисква много статистики и изследвания, ако не сте готови за това, ще си намерите друга работа разбира се :P иначе доц. Боян Знеполски е сред най-добрите преподаватели, които познавам - той води няколко дисциплини там ;)
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

be_naughty, най- сетне някой да пропише тук. Дори вчера като се записвах се отчаях- само с едно момиче от моята специалност(много яко звучи) се запознах

bubbly_water, малко ме плаши точно математическата част на нещата, но се надявам да се справя
Изображение

Роналд Рейгън
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото

Реших и вчера се записах! И.. изобщо не ме е яд, за сега де ... надявам се и в бъдеще да е така :P Докато чаках се запознах с около 5-6 колеги - социолози... Изглеждат готини и свежи хора, доколкото мога да се доверя на 1-вото впечатление ;]] Говорих и с една мацка, която е студентка /социология/ и все хубави неща каза за специалността, преподавателите и самия учебен процес... :) :bounce:
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

много желаяещи тази година за социология
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
Steinn
В началото бе словото
Курс: четвърти

Мнение от Steinn »

+ Oще един присъединил се към социолозите. :cyclopsani: И аз се записах вчера, (след 5-часово чакане пред ФФ :shock: ) запознах се и с няколко колеги. :)
Því örlög hvers manns gefa lit sinn og hljóm sinn hans verki.
Аватар
Green-Space^^
В началото бе словото

p_e_t_i_a написа:много желаяещи тази година за социология
... Как разбра, че сме много... На мен даже ми се струва, че сме много малко, съдейки от активността във форума и хората, които бяха на записването... На 1-ви ще стане ясно, че не сме толкова малко де, това е ясно, но...
Steinn написа:+ Oще един присъединил се към социолозите. :cyclopsani: И аз се записах вчера, (след 5-часово чакане пред ФФ :shock: ) запознах се и с няколко колеги. :)
СУПЕР !! Добре дошъл! :) Не ни напомняй за чакането... Опитвам се да се отърва от този спомен вече... Дори терапия мисля да започна :mrgreen:

Бтв, как се казваш?! Може да сме се запознали... :) :) :)
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

Eто къде ми била грешката значи- записала съм се сред първите :mrgreen:

Нали още не са ни разпределили по групи? Защото гледам в темата за правото, те вече си знаят.

Green-Space^^, радвам се, че си избрала Социологията. Определено си мисля, че е по- перспективна от философията.

Мен единствено математическите и икономическите дисциплини ме притесняват :bounce:
Изображение

Роналд Рейгън
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

ако си от първите записали се - ще си първа група ;) разпределянето по групи става според факултетните номера - логично първите, които се запишат, получават първите факултетни номера. и така до не-знам-си-коя бройка са 1 група и т.н.
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”