Съжалявам,че отварям нова тема,но не намерих нищо с търсачката.
Изкарал съм прилични оценки на кандидат-студентските изпити и имам добри шансове да ме приемат.Проблемът е,че преди седмица ми правиха операция на коляното и ще се възстановявам поне месец.Живея в Бургас и се сещате,че трудно ще се придвижа до София в това състояние.Нямаше как да ме оперират по друго време.
Знае ли някой каква е процедурата в този случай?Как може някой друг да ме запише,без да се налага да ходя лично?Опитвам да се свържа с някой на телефоните на СУ,които намерих в сайта,но никой не вдига.
Дайте някакви съвети,моля.
Въпрос за записване
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Re: Въпрос за записване
Може да те запише всеки, представяш всички необходими документи, както е по принцип, там платена такса, диплома, лична карта и т.н, не е зле да напишеш и едно пълномощно разписано от теб, за да не се направят на интересни нещо........И все пак изчакай първо класирането, пък тогава го мисли
Оздравявай бързо
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
И няма да е зле да се обадиш в учебния отдел на факултета, където искаш да се записваш, да питаш дали не трябва да е нотариално заверено пълномощното, че да не пратиш някой да се разходи до София и обратно. Оздравявай бързо и успех.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
-
urkn
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Благодаря за мненията.
Никой обаче не вдига в СУ,пробвах всякакви телефони,на факултети,централи,администрация и каквото се сетите.Някакви идеи как да се свържа с някой там?
Никой обаче не вдига в СУ,пробвах всякакви телефони,на факултети,централи,администрация и каквото се сетите.Някакви идеи как да се свържа с някой там?
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
ами днес е събота. няма да имаш късмет поне до понеделник. почивните дни и работното време са свещени в су.
оздравявай бързо!
оздравявай бързо!
-
urkn
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
за днес ясно,ама аз опитвам да се свържа с тях от почти седмица вече 
както и да е,дано да няма проблеми
както и да е,дано да няма проблеми