Кандидати Социология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
be_naughty
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Кандидати Социология

Мнение от be_naughty »

Желаещи за тази специалност :P :P :P ?
Аватар
khhh
От дъжд на вятър
Специалност: Социология

Re: Кандидати Социология

Мнение от khhh »

:albino:
ти с кво кандидатстваш? имаш ли резултати вече?
Изображение
PARTY HARD!!!
Аватар
be_naughty
В началото бе словото

Мнение от be_naughty »

кандидатствам за философски факултет с литература и философия и социални науки- по бел имам 4,75,a по философия 5,88,с което ме приемат социология ,а това ми е 2-ро желание :flower: първо ми е психология :P
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

be_naughty написа:a по философия 5,88
Браво, браво! :)
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
lavidaloca
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от lavidaloca »

И мен ме включете в бройката :cherry: Само че Социология (история + език) при мен е на четвърто място :)
Аватар
khhh
От дъжд на вятър

Мнение от khhh »

be_naughty написа:кандидатствам за философски факултет с литература и философия и социални науки- по бел имам 4,75,a по философия 5,88,с което ме приемат социология ,а това ми е 2-ро желание :flower: първо ми е психология :P
Ей браво за оценката по философия! Моята е 5.50. Колко ти е балът? И момиче или момче си?
При мен социология е на първо място и балът ми е 27.24 (момиче) и предполагам че ще стигне и за първо класиране..Кво мислите? Все пак миналата година с философия балът е бил 22 и нещо :shock:
И на изпит по немски ходих ама май няма да ми е по-висока оценката от 5.50...
Изображение
PARTY HARD!!!
Аватар
be_naughty
В началото бе словото

Мнение от be_naughty »

khhh написа:
be_naughty написа:кандидатствам за философски факултет с литература и философия и социални науки- по бел имам 4,75,a по философия 5,88,с което ме приемат социология ,а това ми е 2-ро желание :flower: първо ми е психология :P
Ей браво за оценката по философия! Моята е 5.50. Колко ти е балът? И момиче или момче си?
При мен социология е на първо място и балът ми е 27.24 (момиче) и предполагам че ще стигне и за първо класиране..Кво мислите? Все пак миналата година с философия балът е бил 22 и нещо :shock:
И на изпит по немски ходих ама май няма да ми е по-висока оценката от 5.50...
Значи момиче съм и балът ми е 28.97 понеже по математика в дипломата ми не е 6,00 ... иначе за културология и философия с две 6ци ми е 29,64...aма аз мисля,че при всички положения оценка над 5 e напълно достатъчна,за да те приемат още на 1во класиране :flower: :flower: :flower: :cheers:
Аватар
khhh
От дъжд на вятър

Мнение от khhh »

be_naughty написа: Значи момиче съм и балът ми е 28.97 понеже по математика в дипломата ми не е 6,00 ... иначе за културология и философия с две 6ци ми е 29,64...aма аз мисля,че при всички положения оценка над 5 e напълно достатъчна,за да те приемат още на 1во класиране :flower: :flower: :flower: :cheers:
Мда бе моята не само 4е не е 6.00 по математика ми си е 4.75 :roll: пуста да ми опустее! :bounce:
Както и да е де :geek: да се поздравим предварително тогава :Р и аз мисля 4е с моя бал ще ме приемат от 1во класиране така че - :salute:
Изображение
PARTY HARD!!!
Аватар
khhh
От дъжд на вятър

Мнение от khhh »

Хм,а всъщност интересно ми е защо си избрате социология? :rabbit:
Изображение
PARTY HARD!!!
Аватар
be_naughty
В началото бе словото

Мнение от be_naughty »

Ами аз лично от много време съм си харесала повечето от специалностите във философски факултет и съм си казала,че само там искам да уча :cheers: :bounce: :bounce: :bounce: ...Колкото до социологията,от една страна съм я избрала,защото се учат много интересни дисциплини,a,от друга,защото има добра перспектива за работа както в социологически агенции,така и при връзки с обществеността,неправителствени организации и т.н
Аватар
khhh
От дъжд на вятър

Мнение от khhh »

be_naughty написа:Ами аз лично от много време съм си харесала повечето от специалностите във философски факултет и съм си казала,че само там искам да уча :cheers: :bounce: :bounce: :bounce: ...Колкото до социологията,от една страна съм я избрала,защото се учат много интересни дисциплини,a,от друга,защото има добра перспектива за работа както в социологически агенции,така и при връзки с обществеността,неправителствени организации и т.н
Това за перспективите за работа е доста относително - не се знае какво ще се търси на работния пазар след като завършим. Но и аз все пак смятам че социологията открива доста възможности.
Наистина много интересни дисциплини се учат! Нямам търпение за Социология на културата и Социална психология,Икономика и тн. Даже вече си взех някой книги от задължителната литература изброена в анотациите за различните дисциплини и като попрочетох малко разбрах 4е съм направила правилния избор на специалност.
Много въодушевена се чувствам направо нямам търпение да започнем ве4е!
Изображение
PARTY HARD!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”