Специалност Археология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Omerta
- В началото бе словото
Специалност Археология
Имам няколко въпроса относно Археологията. На първо място стои проблема с влизането ми в тази специалност. Балът ми, който се формира от предварителния изпит е 23.00. Ще бъда ли приет Археология с този бал? Какво е мнението на студенти изучаващи въпросната наука? Има ли голям интерес към Архелогията в момента? Дали настоящите кандидат-студенти пишат специалността в по-горните си желания? Благодаря предварително.
Последно промяна от Omerta на 01 Авг 2009, 18:04, променено общо 1 път.
Re: Специалност Археология
Дали балът ще ти стигне или не, зависи много от оценките от редовния изпит. Иначе май не се пише много много на челни позиции.
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- krinabs
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: връзки с обществеността
- Курс: първи
От моя страна има интерес и към специалността , и към темата , но не си позволявам да коментирам бала и възможността за прием с бал 23 , защото ен се знае тази година какво ще е ...аз писах в топ 10 тази специалност , защото мисля , че е много предизвикателно и интересна , но да ви кажа няма да съм ви конкуренция...изпита по история ме оряза(или по-точно аз орязах изпита си по история)!
Успех на кандидатстващите АРХЕОЛОГИЯ и успехи!
Успех на кандидатстващите АРХЕОЛОГИЯ и успехи!
Soulmates never die
-
Omerta
- В началото бе словото
Благодаря, но и аз съм си орязал оценката достатъчно. Както виждаш бала ми не е космически, а 23. Гледам, че миналата година бала е бил по-нисък за специалността. 20 и нещо, но не знам на кое класиране. Та мисълта ми е, че тези оценки вероятно биха ми стигнали, защото кой пише вече археология, всички икономика, право и т.н. Та исках някакво чуждо мнение. В крайна сметка Археологията не е за всеки, а аз имам желание да уча точно това.
Напливът натам като че ли не е много голям, но пък и бройките са малко. Ама ще ти скъсат д-то от история там, да знаеш.
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън