НДСВ - предизборна тема

Архив на всички останали категории.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

НДСВ - предизборна тема

Мнение от pora_e_priqtel »

Агитирайте колкото си искате, но не и извън тази тема и не извън правилата!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: НДСВ - предизборна тема

Мнение от ники »

Методий, прегледай се!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Еми само такива пишат в темата за НДСВ... :mrgreen:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

http://www.focus-news.net/?id=n1216464
Към 14:00 дават за НДСВ 2,9 процента...
Жълтите бяха доста убедителни, като казваха, че не са им наливали турски и цигански гласове, ама да не се окаже, че си е баш тъй...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Според мен по-голямата подкрепа на изборите за европейски парламент си се дължеше на Меглена Кунева. Ясно беше, че сега нещата ще са доста по-иначе, ама се надявам поне 4-те да минат.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

И аз мисля, че изобщо не е въпрос на наливане на гласуве, а на репутацията на Меглена Кунева.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Ако се абстрахирате от процентите и погледнете въпроса като брой гласове за НДСВ ще видите, че един човек като Кунева трудно ще събере без Чичко Паричко чак толкова гласове. Като се има предвид и че в София за тях гласове почти няма...
Knights of the Cross
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Жалко за моите фаворити. Наистина вярвах, че ще успеят да съберат 4% за влизане в НС като това им даде шанс да подържат електората си. Сега обаче повече най-вероятно няма да ги видим в политическото пространство.

Проблемът е там, че не бяха типичната българска партия, която да бъде контра на всичко. Не бяха и нещо качествено нова, макар че за мен са първата истински интелигентна партия. Явно българите наистина гласуват за този, който вика най-много, най-много се пали, кълне се, обещава. Хващам бас, че 80% от гласувалите за мажоритарен кандидат за ГЕРБ, не могат да кажат неговото име. Яд ме е, че турците отново събраха всички тия проценти, ама при тях си е константно. Като цяло съжалявам, че бъдещето ми се определя от стадо.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ако направим парламентарата аритметика, по-добре да не влизат... :mrgreen:
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

ники написа:Жалко за моите фаворити. Наистина вярвах, че ще успеят да съберат 4% за влизане в НС като това им даде шанс да подържат електората си. Сега обаче повече най-вероятно няма да ги видим в политическото пространство.

Проблемът е там, че не бяха типичната българска партия, която да бъде контра на всичко. Не бяха и нещо качествено нова, макар че за мен са първата истински интелигентна партия. Явно българите наистина гласуват за този, който вика най-много, най-много се пали, кълне се, обещава. Хващам бас, че 80% от гласувалите за мажоритарен кандидат за ГЕРБ, не могат да кажат неговото име. Яд ме е, че турците отново събраха всички тия проценти, ама при тях си е константно. Като цяло съжалявам, че бъдещето ми се определя от стадо.
Причините да не влезе НДСВ не е това, че са нетипична българска партия, че са страшно интелигентни или че Симеон им е шеф. Просто не стават и това е. Не направиха нищо особено, не подобриха положението на българите и си получиха заслуженото. Както каза Вълчев- правихме "усмихната" кампания, ние не сме против никого. Т.е. те не са против БСП и ДПС?!?!?! Еми това наистина е нетипично и ненормално. :lol:
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Именно, не са представят като алтернатива на никого. ЗА съжаление българите искат зрелище, искат някой да е срещу всички, някой, който да изразява хорското недоволство, което самите хора не знаят, от какво е породено. Българите мразят елита си. Жалко, че повечето са твърде просто, за да осъзнаят начина, по който гласуват.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Поклон пред G__, който го вадеше голям...и тука...предричаше, че ГЕРБ и Синята коалиция няма да сформират мнозинство...
Поклон за теб "разбирачо" ! ! !
:Laie_71mini: :Laie_71mini: :Laie_71mini: :Laie_71mini: :Laie_71mini:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Поздрави Дичо. :) Важното е, че дясното победи и че Бойко копира анти-дпс говоренето на АТАКА. Това е ефект, които мен лично много ме радва и очаквам действия в тая насока, макар и да не бъдат реализирани от АТАКА, но все пак повлияни от нея. :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Брей, Ники, ровя си из паметта, ровя и не мога да се сетя за друг случай, когато съм била толкова съгласна с теб. Уви, фактите са такива - ти им викаш стадо, аз им викам политически курви...
Забавното е, че след 4 години и организацията за Ангел, Джеймс и ред други форумци може да бъде припозната като отговор - на същия принцип.

Аз поне си знам, че съм гласувала по съвест, а не - подтикната от сметки и поредните масови настроения. Остави ги да се напразнуват и ще следим кой ще е новият месия.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Благодаря G__ за едно и аз и ти и всички трябва да сме наистина щастливи...
Днес имаше ИЗБОРИ..по пълния смисъл на думата...
Всеки можеше да ИЗБЕРЕ...това което му е на сърцето...
И леви...и десни...и етнически...и военни...и националисти...та даже и такива дето си плащат за твоя глас...
По мое разбиране...това означава, че гражданското общество наистина е на прав път...и рано или късно...България ще стане място за живеене :)
Голяма заслуга за това има и "Атака"...тя си има своите избиратели...своят сегмент от гражданското общество...това което скача и вика най-силно с/у това което не харесва...
Искрено се надявам, че когато ДПС залезе...когато комунистите са извън властта...ще се реализират много от нещата, за които всеки атакист и повечето българи мечтаят...а именно да се спре наглото турцизиране...новините на турски и други емблематични и решаващи за самочувствието ни като нация, неща...
(днес не знам защо, но сърдечно го пожелавам на всички) БЪДИ ЗДРАВ ! ! !
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Заключено

Обратно към “Други”