Наказателно право Обща част
Модератор: MidwinterSun
Наказателно право Обща част
Колеги, можете ли спешно да ми кажете писменият изпит /не теста/ при Стойнов колко часа трае - 2 или 3?И после има ли устен?Благодаря предварително
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Re: Наказателно право Обща част
По новите "правила" вече няма устен изпит и продължава май около час и половина или нещо такова, но 3 със сигурност не беше.
След кое няма устен изпит?След теста ли?Защото след писмения /развиване на две теми/ мисля, че нямаше и преди.
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
аааа аз пак не съм дочела, ами след писмения няма устен да, а за времето май е над 2 часа, но не те съветвам да се пробваш на него, при нас двама или трима решиха да пишат тема и имаха 2...доколкото знам Стойнов държи да му се цитира учебника и изпуснеш ли нещо следващия път пак...
Мерси
А за теста, след като няма устен, означава ли това, че вече не е иска да имаш по определен брой точки от всяка част?Над 10точки ,ако имаш -минаваш.Така ли?
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Тези неща принципно важаха тази година за Особената част и беше махнал сегментите и с 10 точки се минаваше и мисля, че важи и за Общата част и това, но ще питам някой от колегите, които ще се явяват, и ще мога да ти дам по-достоверна информация.
А, мерси много!
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Питах и доколкото разбрах остават сегментите и отпада устния, все пак винаги можеш да очакваш някакви промени, но за сега май е това. Успех!
Значи е станало още по-гадно. 
Ти как го мина тоя тест?
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Нe знам и аз как стана, но го взех от втория път, там колкото и да четеш няма никакви гаранции, чист късмет си е всичко според мен, но да се надяваме, че ще поснижи критериите все някога...
I`feel`good, последен въпрос.Наистина ли е въвел и той ограничението на Натов само на 3 явявания и после прекъсваш?ТОва го четох по форуми...
- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
А какво точно представлява това ограничение за 3те явявания при Натов?Какво става, ако не го вземеш и от третия път?
Една година не ти дава да се явиш 
-
I`feel`good
- От дъжд на вятър
Не знам, нищо не съм чувала, но май няма такова нещо.