Някой да е посещавал тези курсове миналата година:
ADVANCED COMPUTATIONAL BIOLOGY AND BIOINFORMATICS
LOGIC IN GAMES OF KNOWLEDGE AND BELIEF ?
Моля споделете впечатления.....заслужава ли си и под каква форма протича оценяването,защото информацията в сайта на ФМИ не е пълна
Миналата година бях на ADVANCED COMPUTATIONAL BIOLOGY AND BIOINFORMATICS, но по средата на курса спрях да ходя, щото спрях да разбирам. Д-р Иван Иванов е много готин. Оценката е на базата на 2 тестчета, една презентация върху избрана статия (на английски език), която лекторът ви праща. Презентациите се правят от около 3ма души. И последното е проект (пак се работи в екип от около 3ма души), който включва разни статистики, (които не съм учил още) които се използват за анализ на данни от даден експеримент. Мисля, че е добре да се подчертае думичката "АDVANCED" в заглавието на курса.
Иначе засега плановете ми са да посетя другия курс (той миналата година не се води), защото има доста общи точки с курса Некласически логики за изкуствен интелект.
А един организационен въпрос - по кое време се провеждат курсовете? Имам желание да посетя поне един от двата, но ако са целодневни няма да имам тази възможност.
Статията ли е на английски или презентацията,която студентите трябва да направят?
Колкото до другия курс за него имаш ли представа какви ще са изисванията за изпит?