Тъй. Искам да си пратя нещата на един литературен сайт, откъдето изискват Криейтив комънс лиценз. Общо взето, разбрах за какво става дума, но не успях да се ориентирам из сайтовете как, аджеба, бързо да си лепна тоя лиценз на стихчетата и да им го пратя.
Помощ?
Криейтив Комънс лиценз?
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Криейтив Комънс лиценз?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Криейтив Комънс лиценз?
Ами... просто заявяваш, че публикуваш тези неща под CC... Не е особено сложно. Според мен, въпросният сайт изисква точно този лиценз, за да не е някой от другите лицензи за защита на авторските права, които са много, много по-строги и ограничени.
Ако искаш, разгледай тук-таме блоговете. Във футъра на повечето от тях пише "публикувано под СС лиценз". Ако си запознат с DeviantART, там също нещата стоят по този начин. А именно - от теб се иска единствено да заявиш, че използваш този лиценз.
<едит> Да не забравиш да уточниш кой точно от видовете СС използваш, понеже те са няколко.
Ако искаш, разгледай тук-таме блоговете. Във футъра на повечето от тях пише "публикувано под СС лиценз". Ако си запознат с DeviantART, там също нещата стоят по този начин. А именно - от теб се иска единствено да заявиш, че използваш този лиценз.
<едит> Да не забравиш да уточниш кой точно от видовете СС използваш, понеже те са няколко.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

Аааабе... Ъплоудването на лично творчество У нетя е все едно да го напишеш и да го метнеш през прозореца на улицата. Заради което аз не бих го направил. 

- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Оправих се, темата е за триене...
а аз съм тъп
а аз съм тъп
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Що бе, с Боромир можем да обсъдим плюсовете и минусите на това да публикуваш нещо в интернет :Р
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ей, прав си.
Давайте, аз ще чета и ще си вземам бележки. :Р
Давайте, аз ще чета и ще си вземам бележки. :Р