Бизнес администрация или Връзки с обществеността

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Бизнес администрация или Връзки с обществеността

Мнение от fak »

Бизнес Администрация в НБУ, доколкото знам, се записва втората година като модул в програмата Икономика ...
А икономиката знайш' кво е... счетоводство, статистика, математика... графики и сметки, от които ше ти изпуши главата... пък съм останала с впечатлението, че си по-хуманитарно насочена личност... Не, че е непреодолимо, просто е ... хм... зорно!!!
В Икономическия се бъзикахме, че ше учим 4 години за секретарки - е... може и да има нещо вярно в тва.... Щото верно се търсят управленски кадри, ма... не може 'секи да е мениджър! Въпреки че на всеки му се иска да е шеф 8)
Има и елементи от Психологията - в управленските дисциплини... ма се взима под внимание Групата, а не отделната личност.... ма, както вече казах, след втората година...
Абе... Интересно е... Стига да те влече това, а не да го искаш, само защото мечтаеш да си шеф и да взимаш много пари :)
la douleur exquise
Аватар
mеmento
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Бизнес администрация или Връзки с обществеността

Мнение от mеmento »

Връзки с обществеността поне в СУ е много реклама, много социология, психология, журналистика, всякакви видове писанета, всякакви видове медии - ТВ, кино, фотография, печат, радио, малко теории и излседвания за онлайн характеристиките на медиите, за дигитализирането на инфото, много разтягане на локуми и бла-бла... или както я наричат "много креативна специалност"... Толкова мога да кажа, стараейки се да съм обективна, ама май се престарах и стана леко субективно ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”