Размисли и страсти с valandin

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Размисли и страсти с valandin

Мнение от ^PrincessA^ »

:D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Re: Размисли и страсти с valandin

Мнение от valandin »

Мисля, че ще бъда първият човек в ``Размисли и страсти`` с нито един зададен въпрос :mrgreen:
New jorney
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

valandin написа:Мисля, че ще бъда първият човек в ``Размисли и страсти`` с нито един зададен въпрос :mrgreen:
Обещавам, че ще ти задам 100 въпроса до края на седмицата. ;-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

на мен Бавария ми зададе 200 за 2 дни, но уви - сега ограничението е до 30 въпроса от човек. До голяма степен се нарича "поправката Бавария" на правилата...

Ето и моите легендарни 13 въпроса:

1. Как се казваш, какво учиш? Снимка?
2. Какво е за теб Съдбата?
3. Любим сезон?
4. За какво най-често използваш мобилния си тел?
5. Обичаш ли да мамиш и кога последно измами някого?
6. Най-голямата ти гордост?
7. Най-големия ти провал?
8. Кои форумци ненавиждаш/те дразнят/мразиш дори?
9. Кои форонци те кефят?
10. Знаеш ли за секретния раздел 18+?
11. Пееш ли на караокета?
12. Любим преподавател от СУ?
13. (традиционен) Какво е мнението ти за мен?

Те тва е, имаш въпроси веке...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

valandin написа:Мисля, че ще бъда първият човек в ``Размисли и страсти`` с нито един зададен въпрос :mrgreen:
Да бе да, така си мислиш ти. 8) :lol:

Та... привет, сладка Лили! :compress: Да те подпитамммммм:

1. Кое е нещото, способно винаги да те накара да се усмихнеш широко и едно такова, вътрешно? Питам, защото ми изглеждаш момиче със страшно позитивен заряд :P
2. Случвало ли ти се е да се просълзиш от умиление?
3. А кога за последно се смя до сълзи (и на какво) :)
4. Имаш ли фейсбук? :colors:
5. Кои качества харесваш в себе си?
6. Предпочиташ ли да се беше родила мъж или ти е добре да си кокошка :mrgreen: (Бонус-въпрос, ако отговорът ти е "не" : изброй три-четири неща, които наистина те кефят да си жена)
7. Как се виждаш след, да речем, 5 години?
8. Любимо място в Соуфиаааааа (помня, че ти ме беше питала това :wink: )
9. Какво обичаш да похапваш на закуска?
10. Освен към шоколада, към какво още си пристрастена? :P
11. Харесва ли ти "Бар на края на вселената?" :D
12. Имаш ли си песнички-терапия, които слушаш само при определени състояния?
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Юпииииии! :colors: :colors:
Ето и моите легендарни 13 въпроса:
Я, да ги видим!

1. Как се казваш, какво учиш? Снимка?
Лилия Горанова. Политология, 1-ви курс. Снимка съм пускала в потребителската тема, ако Принцесата разреши ще пусна и тук.

2. Какво е за теб Съдбата?
Имам смесени чувства. Склонна съм към суеверия, че и фатализъм даже и поради тази причина се плаша от идеята, че нещата са определени и не зависят от мен. В една от моите най-любими книги, ``Дюн`` героят именно се опитва да избяга от съдбата, а тя все го застига и той вижда ужасните знаци...

3. Любим сезон?
Пролетта.

4. За какво най-често използваш мобилния си тел?
За СМС-и.

5. Обичаш ли да мамиш и кога последно измами някого?
Доста често лъжа всъщност и то без да е необходимо :| Не, не го обичам, но не мога да го превъзмогна лесно.И последно сигурно е било скоро за някаква дреболия.

6. Най-голямата ти гордост?
Май нямам НАЙ голяма. Всеки би казал ``семейството``, но те са една уникална спойка, в която нямам никакъв пръст и чувството не е гордост, а благодарност. И малко изнервяне :lol: Не съм човек, който се гордее, постиженията си ги празнувам 15 минути.

7. Най-големия ти провал?
Един изпит по английски и това, че не умея да се абстрахирам от случващото се в личния ми живот.

8. Кои форумци ненавиждаш/те дразнят/мразиш дори?
Не ненавиждам и не мразя никого. Търговецът на кристал ме дразни понякога, защото просто не разбирам за какво говори, на кого го казва и защо го казва тук.Обаче това сигурно важи и за мен и някой друг форумец :mrgreen:

9. Кои форонци те кефят?
Мила, Графинята, Иринчи, Матусал, Жо, Джеймс, Смокинг Мирър, Димо, Скорпион, ники, Бетон, Бъбли, Боромир и още много други. А Мидуинтър, флъфи и мушмул си ме кефят по дифолт, защото съм свидетел на творческото им израстване.

10. Знаеш ли за секретния раздел 18+?
Горд член съм.

11. Пееш ли на караокета?
Не-или ще е хубаво, или нищо. При мен не е хубаво.

12. Любим преподавател от СУ?
Напоследък най-вече Иван Начев.Асистентът ни по икономика Кирил Аврамов. И Александър Томов.

Забавен форумец, но пък защо толкова тих на живо? :scratch:
New jorney
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Та... привет, сладка Лили!
Здравей, слдака Акулке (това звучи като боен поздрав на масата)

1. Кое е нещото, способно винаги да те накара да се усмихнеш широко и едно такова, вътрешно? Питам, защото ми изглеждаш момиче със страшно позитивен заряд
Постоянно си представям някакви мили ситуации, развивам си в главата смешни диалози. Като бях малка го правех през нощта в леглото и хапех възглавницата, за да не се разхиля и да събудя другите. А това, което най ме зарежда и изкачва на ``седмото небе`` е любима песен в ушите и бодра крачка през града.

2. Случвало ли ти се е да се просълзиш от умиление?
*кокоши глас* Даааааа. Последно вчера, когато гледах едно видео как звездите от ВИП Брадър посрещат децата си в къщата.Когато Руми Нейкова взе златото направо си ревах с пълно гърло.

3. А кога за последно се смя до сълзи (и на какво)
Оня ден ми танцуваха на песен на Бекстрийт Бойс....

4. Имаш ли фейсбук? :colors:
valandin@abv.bg или Liliya Goranova

5. Кои качества харесваш в себе си?
Че съм дипломатична и деликатна. Търпя много. Домошар съм и умея да създавам уют.Последователна съм, когато си върша работата. И съм добър слушател.

6. Предпочиташ ли да се беше родила мъж или ти е добре да си кокошка :mrgreen: (Бонус-въпрос, ако отговорът ти е "не" : изброй три-четири неща, които наистина те кефят да си жена)
Не предпочитам, разбира се! Харесва ми, че жената вдъхновява- тя е муза и за представителите на противоположния пол и за нас самите.Харесва ми интуицията и сетивността, с която усещаме света. И...един ден, дай Боже, ще усетя живот вътре в себе си...

7. Как се виждаш след, да речем, 5 години?
В обществен план( :lol: ) започнала работа и търсеща възможности. В личен...винаги зависи и от друг, би било грешка да прогнозирам.

8. Любимо място в Соуфиаааааа
Градинката пред Народния театър, улица Иван Шишман, улица Иван Асен...

9. Какво обичаш да похапваш на закуска?
Нещо стабилно.

10. Освен към шоколада, към какво още си пристрастена?
Към Нестий горски плодове и сок Мултивитамин

11. Харесва ли ти "Бар на края на вселената?"
Ще повярваш ли, че не съм била? Но съм чувала само хубави работи.

12. Имаш ли си песнички-терапия, които слушаш само при определени състояния?
Имам, но трябва да помисля мъничко, а сега децата са до мен и ме притискат да стана от компютъра :lol: Обещавам да ти отговоря възможно най-скоро
New jorney
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Здрасти, Лили :mrgreen:
1. Как върви политологията? :wink:
2. С какви чувства посрещна новината, че ще учиш това?
3. Коя ти беше любимата детска играчка?
4. Как би изглеждала твоята къщичка от лакомства в стил Хендзел и Гретел, опиши я :blackeye:
5. Какво време ти е любимо - слънчево и топло, мрачно и сухо, дъждовно и тн.?
6. Гласуваш ли? А ще дадеш ли своя глас на предстоящите два вота?
7. Изпитваш ли носталгия по бала? А по училището?
8. Коя е била най-добрата ти игра на боулинг, колко точки?
9. Колко бързо се изтощаваш от общуването с малки деца? :lol:
10. С кой танц би описала себе си?
11. Кой е най-хубавият ти спомен от училище? А най-смешният?
12. Продължаваш ли да гледаш сапунени сериали? :lol:
13. Ако можеш ти да направиш дизайна на Рая, как ще изглежда? :P
14. Кои смяташ, че са най-хубавите години от живота на човек?
15. Що за малко човече беше в детската градина, как изглеждаше, как се държеше?
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:D

1. Можеш ли да плуваш?
2. Море или планина?
3. Обичаш ли череши?
4. Можеш ли да оприличиш някои от членовете на семейството ти на домашни животни?
5. Доволна ли си от СУ?
6. Колко пари даваш за дрехи?
7. А за обувки?
8. А за козметика?
9.Какъв фон дьо тен използваш?
10. Любимият ти парфюм е?
11. А с какъв си в момента?
12. Смееш ли се често?
13. А плачеш ли?
14. колко деца искаш да имаш?
15. Опиши се след 15 години!

;)
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Забавен форумец, но пък защо толкова тих на живо? :scratch:

Нямам с кой да си говоря на живо чак толкова, малко изолиран оставам, затова така ти се струва. Иначе в подходяща компания и подходящи хора съм най-приказливия и немлъкващ персонаж. Даже ми налагат вето да не приказвам...

Уви, у форума с малцина мога да си кажа някаква свястна тема, затова на форумните срещи предимно мълча и слушам.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Здрасти, Лили
Илиянка, :salute:

1. Как върви политологията?
Върви. Една курсова имам да пиша, но мааааалко ме мързи....

2. С какви чувства посрещна новината, че ще учиш това?
Стана ми много смешно. Години наред обяснявах как аз съм най-аполитичният човек на света и как никога не бих учила това. След това, когато подреждах желанията си с баща ми дълго време се чудехме и маехме къде да сложим тази Политология, за да не развали пейзажа и аз се сетих как едно време след 7-ми клас по същия начин се чудехме какво е това 31-во и къде да го сложим.Просто усетих в същата минута, че ще се повтори историята.

3. Коя ти беше любимата детска играчка?
А, много добър въпрос. Значи, като много малка имах едно...животно, което нямам идея какво е, но от много гушкане се беше проскубало.Казваше се Пушо. Имах и едно синьо-зелено куче с жълти очи, което бях кръстила Дръвчо.

4. Как би изглеждала твоята къщичка от лакомства в стил Хендзел и Гретел, опиши я
Изядена :lol: Добре де, задължително покрив от ягодов крем, огромна порта от шоколад, едната стена от бонбони Рафаело, другата от Линдор, третата от Карамел Му и четвъртата от чиста сметана.Наблизо има и рекичка от Нестий горски плодове. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

5. Какво време ти е любимо - слънчево и топло, мрачно и сухо, дъждовно и тн.?
Чувствам се невероятно свързана с водата и времето след дъжд, било то и през късната есен ме ободрява и ме кара да се чувствам уютно. А иначе обичам пролетните вечери....

6. Гласуваш ли? А ще дадеш ли своя глас на предстоящите два вота?
Задължително, все пак малко или мноого го чувствам и като дълг.Парламентарните избори тази година са ми много интересни, едно че вече започвам да разбирам за какво става дума и второ, че пак няма да сформират парламент бързо. Това правителство има и тежка задача-първо, че във властта ще има един лидер натоварен с огромни очаквания, второ ще в самите политически среди на този лидер се гледа като на глупаво, разглезено момче и трето, и най-важно-тепърва имаме криза и възстановяване след нея. А за втория вот е още по-задължително гласуването, защото българите не са, струва ми се, много запознати с него, а той е дори още по-важен.

7. Изпитваш ли носталгия по бала? А по училището?
Бала не го усетих.Всичко стана като за секунди, мина бързо и ми е в мъгла. А за другото...ами понякога мъничко ми липсва ``семейното`` чувство. Вярно, че не бяхме много задружни, но си имахме някаква принадлежност към един клас, към едно училище, бяхме децата и имахме всякакви ``родители``. Такива, които благославяха, че не са ни истински родители (Илонка :lol: ), родители без авторитет (Класната), родители, които се опитваха да са ни приятели (Деси), родители, които ни се караха постоянно, защото искаха да станем хора (Кушлева :mrgreen: ), родители, които ни обичаха и ни разказваха хубави, а понякога и страшни приказки ``преди лягане`` ( Гинка) и родители, които ни вдъхваха респект и просто не биваше да разочароваме (Иванка).А ние бяхме една класическа галерия от тийн-образи просто. Та..малко ми липсва това всички да сме в кошарката, но сега ми е много по-добре :wink:

8. Коя е била най-добрата ти игра на боулинг, колко точки?
Йес! Браво за този въпрос. Във Търново разбих семейните- с някъде около 90 точки.

9. Колко бързо се изтощаваш от общуването с малки деца? :lol:
Прагът ми на търпимост е доста висок :lol: Болка от удари с тъпи предмети по главата вече също не чувствам.

10. С кой танц би описала себе си?
Труден въпрос.Колебая се между румба и балет :shock:

11. Кой е най-хубавият ти спомен от училище? А най-смешният?
Най-хубавият е от първите години, когато играехме баскетбол и ни беше едно такова безгрижно...Влади и Виктор съчиниха някаква песен по тоя въпрос и аз я имам даже :P Най-смешно ми става като се сетя за различни диалози между Ники и Павката:
-Ники, обичам те, мила
-Ти си пълен балетмайстор, абсолютен радиолюбител
-Недей така, бе, Коце.
От хубавите изключая чисто личните такива, на които вие сте били неволни свидетели без да го знаете :oops:
Че и на доста смешни :lol: :oops:

12. Продължаваш ли да гледаш сапунени сериали? :lol:
Тихо,бе :P В интерес на истина гадовете от кабелната ми спряха канала по средата на един сериал и не гледам нищо вече повече от два месеца :pale:

13. Ако можеш ти да направиш дизайна на Рая, как ще изглежда? :P
Като безлюден плаж с горичка до него. Абе...има един клип на Графа-``Ще бъдеш ли до мен``- ето това е Раят в чистия му вид- с морето, със звездите, с лодката

14. Кои смяташ, че са най-хубавите години от живота на човек?
Четвъртото десетилетие, а за жените дори и маалко по-късно.

15. Що за малко човече беше в детската градина, как изглеждаше, как се държеше?
Бях добричка и доверчива-една прителка искаше да ме преметне както баща й и ми разби устата, например.Госпожите ми се караха, че бърборя много и нависоко, но пък бях винаги водеща или с главна роля, защото запомнях репликите на всички и имах артистичен талант :lol: Обаче в любовта нямах късмет-Сашко бе с всяка друга, но не и с мен :|
New jorney
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

fak, :)

1. Можеш ли да плуваш?
Това е единственото физическо действие, което ми се отдава добре

2. Море или планина?
Повече море, но по-често е планина

3. Обичаш ли череши?
Ооо, да.Почти всякакви плодове обичам.

4. Можеш ли да оприличиш някои от членовете на семейството ти на домашни животни?
Те всичките са един зоопарк :lol: Най-малкото ми братче е тигърче, без съмнение.Средният ми брат е конче, а най-големия е биче диво.Майка ми е горд орел, баща ми куче.

5. Доволна ли си от СУ?
Напълно покри очакванията ми за нормална учебна институция в България. Довлона съм от преподавателите си-почти нямам пропуснати лекции заради тяхно отсъствие.

6. Колко пари даваш за дрехи?
Харча доста, опитвам се да се преборя с това.

7. А за обувки?
Повече отколкото за дрехи, но много по-рядко.Тоест ако дрехи си купувам често-често, обувси само сезонно и по един чифт.

8. А за козметика?
Преди не обръщах внимание, но започнах да имам проблеми и вече внимавам. Но става дума само декоративна козметика, за измиващи продукти за лицето си се доверявам на природата :mrgreen:

9.Какъв фон дьо тен използваш?
Ето, затова говоря. Преди ползвах един на Мейбълин и резултат беше, че се прибирах със черти на лицето. После ползвах минералната пудра на Л`ореал и челото ми се омазняваше и се възпали. Сега ще пробвам един на Клиник дано е по-добър.

10. Любимият ти парфюм е?
D`ete на Kenzo

11. А с какъв си в момента?
Cool Water на Davidoff

12. Смееш ли се често?
Мисля, че да, щом хората ме считат за слънчев човек.

13. А плачеш ли?
Също толкова често колкото се и смея. Освобождава ме и ми помага да вляза в релси.

14. колко деца искаш да имаш?
Две е много добре, три е идеалният случай

15. Опиши се след 15 години!
О-хоо, толкова напред! Ами..ще съм на 35, надявам се вече с поне едно дете и уютен, спокоен дом. Дано съм съумяла да изградя стабилно семейство, в което да има обич.А за работата...представям си се като участник в няколко проекта и с много идеи.
New jorney
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

А сега обещаният въпрос на Иринка за песничките-терапия.
Poets of the Fall-Desire
Пак на същите-Illusion and dream
U2-Beatiful Day, City of Blinding lights и Electrical Storm
А когато съм уморена- Lyllaby на Брегович, саундтрака на Амели Пулен и саундтрака на играта Брейд
New jorney
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

А Мидуинтър, флъфи и мушмул си ме кефят по дифолт, защото съм свидетел на творческото им израстване.
Хаха, може книга да се напише... :lol:
Лили, драга, не може да не си ходила в Бара. Това е непростимо... Тюх, че се задава сесия и не знам дали ще успея да се измъкна от хватката на учебниците, с които съм се зарекла да се зария, обаче трябва да те заведем на бар, не може така...

Нека сега и аз да ти измъдря няколко въпросчета, макар че след тези на Ил малко ме съмнява, че ще успея да те впечатля с нещо. :P

1. Винаги ми е било любопитно - как оцеля в твоята дълга и сериозна връзка? Аз се опитах да направя същото и се провалих с гръм и трясък.
2. Вече имаш достатъчно опит като студентка - кое ти харесва повече, студентският или ученическият живот? Защо, кои са преимуществата на едното и на другото (от твоята гледна точка)?
3. На какво количество алкохол издържаш? Какво обичаш да пиеш?
4. Кога успя да окльощавееш толкова? Имам чувството вече, че вятърът ще те духне... :shock:
5. Алергична ли си към котки? (Имам нещо предвид... ;) )
6. Ако имаше възможност да си пожелаеш от Господ едно нещо, което той да направи за теб, какво би било то? Нямаш никакви ограничения що се отнася до това, което можеш да поискаш.
7. Издържаш ли на безсъние?
8. Без коя храна в менюто си не можеш да живееш?
9. Даваш ли пари на просяци? Смяташ ли го за правилно? Защо? (И към двата предни въпроса)
10. След като Ил те попита как би обзавела Рая, аз ще открадна нейната идея и ще те попитам как си представяш Ада?

А, след последните ти отговори се сетих да ти кажа... Знаеш ли, че когато се сетя за Poets, неминуемо в главата ми изникваш ти? :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

MidwinterSun написа:
Лили, драга, не може да не си ходила в Бара. Това е непростимо... Тюх, че се задава сесия и не знам дали ще успея да се измъкна от хватката на учебниците, с които съм се зарекла да се зария, обаче трябва да те заведем на бар, не може така...
Вашата колежка Лена изрази същото мнение.Очаквам най-скорошното ми извеждане от вас :P

1. Винаги ми е било любопитно - как оцеля в твоята дълга и сериозна връзка? Аз се опитах да направя същото и се провалих с гръм и трясък.
Пу, пу да не ни е уроки,а? Силве, това че ние, че аз не съм се проваляла е някаква заблуда, за която трябва да благодаря на нашите пиар-и :mrgreen: Но мисля, че умеем да си прощаваме и да забравяме.Не смея да кажа нещо повече, заради уроките :lol: :lol: :lol: Не, сериозно-той има здрави нерви, аз бързо забрявам-засега работи :D

2. Вече имаш достатъчно опит като студентка - кое ти харесва повече, студентският или ученическият живот? Защо, кои са преимуществата на едното и на другото (от твоята гледна точка)?
Студентският. Разполагам с времето си, имам по-раздвижена програма без това да означава излишни нерви и несигурност, разговарям с хората, които ми преподават, мога да докажа, че съм мислещо същество.

3. На какво количество алкохол издържаш? Какво обичаш да пиеш?
Никога не съм се опитвала да достигна прага си на алкохолна издръжливост.В дискотека винаги съм с една чаша до края на вечерта.И обичам по-женски, по-сладки питиета-водка със сок касис, мохито, мартини

4. Кога успя да окльощавееш толкова? Имам чувството вече, че вятърът ще те духне... :shock:
И аз съм шокирана, не го усетих този момент.И не е като да не си хапвам. Големият ми страх е после да не стане обратният процес.

5. Алергична ли си към котки? (Имам нещо предвид... ;) )
Как ще съм алергична, много ги обичам даже, умилявам им се и изобщооо.... :drunken: Интересно какво имаш предвид

6. Ако имаше възможност да си пожелаеш от Господ едно нещо, което той да направи за теб, какво би било то? Нямаш никакви ограничения що се отнася до това, което можеш да поискаш.
Да не се избиват млади хора.

7. Издържаш ли на безсъние?
А, не, без такива.

8. Без коя храна в менюто си не можеш да живееш?
Картофи.

9. Даваш ли пари на просяци? Смяташ ли го за правилно? Защо? (И към двата предни въпроса)
Понякога давам на малки деца.Дали е правилно не знам-наясно съм къде отиват тези пари след това, но предпочитам да участвам в схемата, отколкото да набият мъничето, че не е донесло нищо.Възрастните жени също много ме трогват и не виждам причина защо би било неправилно.Но циганки с деца, млади мъже....намерете си работа!

10. След като Ил те попита как би обзавела Рая, аз ще открадна нейната идея и ще те попитам как си представяш Ада?
С огън(защото ме е страх от него), ужасни гласове и всичко, от което изпитваш ужас на едно място.

А, след последните ти отговори се сетих да ти кажа... Знаеш ли, че когато се сетя за Poets, неминуемо в главата ми изникваш ти? :lol:
Това е имидж граден с години 8)
New jorney
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”