Здравейте,
завършвам ТУ- София специалност Системи и управление. За магситратура се насочих към следната специалност в СУ : "Технологично предприемачество и иновации в информационните технологии". Дайте ми повече информация за нея...аз прочетох пдф-ите, но ако някой го е завършил или учи да каже мнение за учебния процес и т.н.
Поздрави и честит велик ден!
Информация за "Технологично предприемачество и иновации ..."
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Информация за "Технологично предприемачество и иновации ..."
Здравей,
Препоръчвам ти я пред всички магистратури в ТУ. Ще може да научиш много и полезни неща, но зависи от теб доколко ще навлезеш - иска си много време и труд. А иначе като нова магистратура(за 2 година) си има проблемчета, които се доизглаждат. Не знам как е в другите магистратури в СУ, но не смятам, че са по - добре.
Препоръчвам ти я пред всички магистратури в ТУ. Ще може да научиш много и полезни неща, но зависи от теб доколко ще навлезеш - иска си много време и труд. А иначе като нова магистратура(за 2 година) си има проблемчета, които се доизглаждат. Не знам как е в другите магистратури в СУ, но не смятам, че са по - добре.
-
edin_ot_tqh
- В началото бе словото
- Специалност: Техн. предприемачество и иновации в ИТ
- Курс: първи
Здравей,
аз лично бих те посъветвал да стоиш колкото се може по-далеч. НЕ се захващай, защото няма да се оправдаят очакванията ти. все пак ти желая успех ако не ми повярваш!
аз лично бих те посъветвал да стоиш колкото се може по-далеч. НЕ се захващай, защото няма да се оправдаят очакванията ти. все пак ти желая успех ако не ми повярваш!
-
tihomir_wwf
- В началото бе словото
- Специалност: Технологично Предприемачество
- Курс: първи
ами, аз като цяло съм доволен, има доста полезни предмети (ex. финанси, маркетинг, право, т.н.), преподавателите също са добри, пък и таксата не е скъпа (300 кинта на семестър за държавна поръчка).