държавен изпит

blunt
В началото бе словото

държавен изпит

Мнение от blunt »

Някой да знае кога ще е датата за държавния по биотехнологии.То май е още рано ама де да знам някой може да знае нещо.А и друго, кога се подават молби и такива работи.По принцип кога са сроковете долу горе?
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Re: държавен изпит

Мнение от begemot_ »

конспектите за държавни можеш да вземеш от библиотеката, за молби още е рано то първо трябва да си вземеш изпитите от лятната сесия
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
inspiration
В началото бе словото

Мнение от inspiration »

Здравейте,искам да попитам колко пъти имаме право да се явяваме на държавен изпит и след кое неуспешно явяване се губят студентските права ??? Моля за отговор
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

Държавният изпит трябва да го вземеш до 5 години след като си завършил семестриално. В противен случай си губиш правата.
ИзображениеИзображение
amonita
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: семестриално завършил

Мнение от amonita »

ЗДравейте!
Ще се явявам за н-ти път на държавен...4-та година поред...срам, ама така се случило, няма да обяснявам защо.
Искам да питам знае ли някой има ли промяна по конспекта от миналата година? Нямам време за съжаление да отида до факултета да попитам.
Надявам се , че 5 години наистина имам право да се явявам.
А какво значи губиш права? Има ли начин пак да се явиш, наново се кандидатства, или изцяло губиш право да завършиш някога?
Дано тази година има честно теглене на въпросите, че ми писна от нагласени неща ....
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”