Магистратура по клинична психология - въпроси

Хайди
В началото бе словото

Магистратура по клинична психология - въпроси

Мнение от Хайди »

Имам сериозни намерения да запиша магистратурата по клинична и консултативна психология, но нищо не знам по въпроса. Може някои от въпросите ми да ви се сторят извънземни, но не съм от СУ и представа си нямам как се правят нещата тук.

Прегледах цялата информация в сайта относно кандидатстването за програмата и останах с впечатлението, че освен интервюто, което се оценява с "да" и "не", има и някакъв конкурсен изпит. Това така ли е и ако е така, как мога да си набавя конспекта?
Какво представлява интервюто?
Ако някой от магистрите ми отговори, ще съм много благодарна. :D

Също искам да попитам с какъв успех от следването в бакалавърската степен ви приеха в програмата?
Възможно ли е някои от курсовете, които се учат в програмата, ако съм ги взела вече в бакалавърска степен, да ми се приравнят и да не ги карам втори път?
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Магистратура по клинична психология - въпроси

Мнение от Blood Countess »

Хах, да бе, ще ти се да няма приемен изпит :lol: . Точно пък по клинична е най - труден от всички и се състои от две части - писмен, по темите от конспекта, който ще намериш ТУК, и устен, който се оценява с дихотомна скала (да/не). Като влезеш в страницата на магистърските програми, направо си сейвни програмата по клинична, защото иначе файлът не се отваря.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Публикувай отговор

Обратно към “Магистратури”