Dream Job?
Модератор: fluffy cloud
Dream Job?
Каква е идеалната работа за вас? Какво би ви направило щастливи в професионално отношение?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Dream Job?
Да си стоя вкъщи и мъжът ми да ме гледа
С изключение на тази неосъществима мечта - учител, актьор, режисьор, писател...първото ми е детска мечта, другите 3 - гимназиални мечти, след като започнах да се занимавам активно с театър. За съжаление най-вероятно нито едно от четирите няма да се сбъдне.
С изключение на тази неосъществима мечта - учител, актьор, режисьор, писател...първото ми е детска мечта, другите 3 - гимназиални мечти, след като започнах да се занимавам активно с театър. За съжаление най-вероятно нито едно от четирите няма да се сбъдне.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
В момента съм осъществила the dream job на всеки втори студент английска филология
но като изключим това, изключително много се кефя на идеята на младини да се пробват различни (глуповати) неща (затова например бях барман
) другото, което бих пробвала, е стюардеса 
И все пак настоявам, че съм твърде млада и неориентирана, за да си знам мечтаната работа
И все пак настоявам, че съм твърде млада и неориентирана, за да си знам мечтаната работа
Едно време исках да съм воин. Не войник, не военен, а воин. И то не какъв да е воин.
Ето един от идолите ми, като него исках/м да съм: Струваше ми се твърде доблестно и изобщо достойно за мечта. После осъзнах, че не е съвсем така. Но уважението си остана.
Ето един от идолите ми, като него исках/м да съм: Струваше ми се твърде доблестно и изобщо достойно за мечта. После осъзнах, че не е съвсем така. Но уважението си остана.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
ох, аз съм дефектен, какви асоциации ми докара заглавието
Ми... сега си ми е добре като преводач. Може би по-натам на някое по-хубаво място да превеждам. Бе важното е да си работя в България, да не изисква почти никакви физически усилия и да ми оставя свободно време.
Ми... сега си ми е добре като преводач. Може би по-натам на някое по-хубаво място да превеждам. Бе важното е да си работя в България, да не изисква почти никакви физически усилия и да ми оставя свободно време.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Това щеше да ми е Dream джоба, ако се даваха истински пари за можещите. В такъв случай ме изпускат.Crematory написа:С изключение на тази неосъществима мечта - учител
И в такъв случай другата ми любима област е шофирането.
Дрийм джоба е: шофьор на лъскава лимузина или джип и шефа ти да си бърше задника със столевки. Няма по-високо място в йерархията.

Май искаш да ТИ бърша задника със столевки...
Искам да съм рентиер... за да мога да правя каквото си искам и когато ми скимне. Но не се очертава това да се случи.
Искам да съм рентиер... за да мога да правя каквото си искам и когато ми скимне. Но не се очертава това да се случи.
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Международен екскурзовод. 
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
В момента може би съм на the dream place в една медийна агенция. До the dream job има още време, но поне имам възможност за израстване 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Същата е и моята. Предпочитам жена деCrematory написа:Да си стоя вкъщи и мъжът ми да ме гледа![]()
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Абе и на тях не им е лесно. Чела съм, че ги блъскат с някакви стимуланти, за да са през цялото време 'във форма' 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Къде ги четеш тия работи?^PrincessA^ написа:Абе и на тях не им е лесно. Чела съм, че ги блъскат с някакви стимуланти, за да са през цялото време 'във форма'

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мечтана професия? Към момента везните клонят основно в две посоки:
1. Human resources: подбор на кадри, научни изследвания и практика в областта на трудовата и организационна психология, професионално консултиране, одит и т. н.
2. Телевизионна журналистика - репортерство, работа като говорител, TV водещ и пр. (не PR
)
3. В краен случай - нещо в областта на пресжурналистиката.
1. Human resources: подбор на кадри, научни изследвания и практика в областта на трудовата и организационна психология, професионално консултиране, одит и т. н.
2. Телевизионна журналистика - репортерство, работа като говорител, TV водещ и пр. (не PR
3. В краен случай - нещо в областта на пресжурналистиката.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Искаммм да работя с езици
, така де. Или антрополог ... Знам ли...
Абе предпочитам да съм мениджър на някоя голяма група
Абе предпочитам да съм мениджър на някоя голяма група
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.