1. В-к "Труд", а, доколкото разбрах, "24 часа" също:
Линк към статиятав-к Труд написа:...Във форума на Нов български университет също са се разделили на бойковисти и антибойковисти.
Jamesmagno: Крайно време е хората да разберат, че от този пожарникар нищо не става! ...
Линк към оригиналното мнение, където ясно се вижда, че авторът НЕ СЪМ АЗ.
Цитирали са ме и на друго място, този път точно:
Линк към статиятаblitz.bg написа:• Jamesmagno: Попаднах на това в един блог: “Воня, смрад, разочарование. Публичните авторитети са сринати и се отичат в септичната яма, погълнала Костов - Командира, Сергей на Елена, Симеон - Царя, Доган - Сокола, Коритаров - Алберт, Първанов - Гоце, фекалиите се стичат по мустаците на Кеворкян, всички са се хванали за ръба на дупката, хлъзгаво е, ама стискат с пръсти да не се изпуснат съвсем надолу. Въпреки, че е въпрос на време. И в тоя момент от дупката се подава светлина. То не е точно светлина, а отражение. Мъждукащата крушка от тавана на нужника се отразява в лъскаво дори и изпод лайната теме, главата се показва нагоре, за да разпознае зрителят чистия лик на Станислав Трифонов… Някак си не върви точно Трифонов да ми се прави на месия във времето на сриването на авторитетите. Айде сега, колко държавица сме, знаем си и зъбките, и номерата и биографиите. Затова всичко, казано от Дългия звучи направо гротескно. Пич, ти си един от тях, бе!"
• Скандално е наистина, как всички лица от тъпия му клип в един или друг момент са му били гости и той ги е четкал, лъскал, ласкал и хвалил… Това е ясен израз на най-върло лицемерие и безочие!!!!! Говедо долно...
Линк към съответната дискусия в цитирания форум, който, ако модераторите преценят, може да бъде изтрит от мнението ми.
Няма такава наглост, братче...