LOL Клевета за МЕН в медиите?!?!? :)))))))

Модератори: Don Horhe, Lord

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

LOL Клевета за МЕН в медиите?!?!? :)))))))

Мнение от Jamesmagno »

Колеги, вкарват ми думи в устата. Не съм съгласен. Юристите да кажат как да постъпя, моля.

1. В-к "Труд", а, доколкото разбрах, "24 часа" също:
в-к Труд написа:...Във форума на Нов български университет също са се разделили на бойковисти и антибойковисти.

Jamesmagno: Крайно време е хората да разберат, че от този пожарникар нищо не става! ...
Линк към статията

Линк към оригиналното мнение, където ясно се вижда, че авторът НЕ СЪМ АЗ.

Цитирали са ме и на друго място, този път точно:
blitz.bg написа:Jamesmagno: Попаднах на това в един блог: “Воня, смрад, разочарование. Публичните авторитети са сринати и се отичат в септичната яма, погълнала Костов - Командира, Сергей на Елена, Симеон - Царя, Доган - Сокола, Коритаров - Алберт, Първанов - Гоце, фекалиите се стичат по мустаците на Кеворкян, всички са се хванали за ръба на дупката, хлъзгаво е, ама стискат с пръсти да не се изпуснат съвсем надолу. Въпреки, че е въпрос на време. И в тоя момент от дупката се подава светлина. То не е точно светлина, а отражение. Мъждукащата крушка от тавана на нужника се отразява в лъскаво дори и изпод лайната теме, главата се показва нагоре, за да разпознае зрителят чистия лик на Станислав Трифонов… Някак си не върви точно Трифонов да ми се прави на месия във времето на сриването на авторитетите. Айде сега, колко държавица сме, знаем си и зъбките, и номерата и биографиите. Затова всичко, казано от Дългия звучи направо гротескно. Пич, ти си един от тях, бе!"

• Скандално е наистина, как всички лица от тъпия му клип в един или друг момент са му били гости и той ги е четкал, лъскал, ласкал и хвалил… Това е ясен израз на най-върло лицемерие и безочие!!!!! Говедо долно...
Линк към статията

Линк към съответната дискусия в цитирания форум, който, ако модераторите преценят, може да бъде изтрит от мнението ми.

Няма такава наглост, братче...
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Re: LOL Клевета за МЕН в медиите?!?!? :)))))))

Мнение от gogigagagagigo »

Дай план на действие, нашата цел за доминация на света може да бъде подложена на опасноста ако главаен агент е така долно атакуван :wink:
My will be done!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Предлагам да се правим, че нищо не сме забелязали, а утре в редакциите на "Труд" и "Блиц-какъвто-буламач-беше-там" да избухнат слаби взривни устройства, които да разпръснат позиви "не пипай интернет!". Не е трудно да се вкара малка бомба през охраната на Полиграфическия. В ЮТуп има сума ти учебни материали за това как се прави бомба.

Е сега ако не почнат да ми подслушват телефона, не знам кога (макар че не изключвам вече да го правят)

:mrgreen:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Имаш право да поискаш упровержение...то трябва бъде публикувано най-късно седмица след...това, в което се чувстваш прецакан...на същата страница и със същия обем...
Ако това не се случи си търсиш правата по съдилища...и те така..
Основната пречка е юридически да докажеш че ти си Jamesmagno което поне според мен си е симпли импосибъл...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Би трябвало да може, ако използва имейла си за легитимиране.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

А как ще докаже , че мейла е негов...????
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

IP, пичове, IP. ;)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Jamesmagno написа:IP, пичове, IP. ;)
Да, и аз съм на мнение, че ще свърши работа.

Иначе е доста нагло наистина... :evil: Егати, човек вече и във форум да не може да пише, не само те цитират по вестници без разрешение, ами че и неправилно, супер смотано :pukeright:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Както казах и на Джеймс, в деня на протеста (14 януари) агенция "Фокус" пусна кратка новина, в която пишеше, че протестуращите се готвят да продължат на следващия ден. Агенцията беше написала нещо от рода на: "в интернет се носят закани за нови безредици и се отправят призиви за насилие. 'Коктейл Молотов в мелето от куки, да мрат гадините!', пише един от потребителите в интернет-форум." и с това завършваше новината (цитирам по памет). От едно мнение раздухаха истерия, за да се включат в компрометирането на протеста, който от друга страна си плачеше да бъде компрометиран. Въобще информациите на "Фокус" за протеста бяха толкова тенденциозно саркастични, че няма накъде. А се водят агенция - т. е. претендират за обективност и безпристрастност. Курви.

Да знаете, всеки ваш пост може да се използва срещу вас от милите ни държавноконтролирани медии (да, знам, че "Фокус" е частна агенция).
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Пак не става...дори да живееш сам...всеки може да е влезнал...да е регнал акаунта ти и да е направил всичко това, което претендираш да си напаравил ти...
За това всички обвинени за даунлоуд и тем подобни не стигат до съда....в България е невъзможно да се докаже принадлежност към нищо виртуално...
Нито от съда нито от теб самия...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Това е полезна информация, в случай, че ни арестуват, заради писанията ни ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Дичоу написа:
Пак не става...дори да живееш сам...всеки може да е влезнал...да е регнал акаунта ти и да е направил всичко това, което претендираш да си напаравил ти...
Да. И е отключил вратата, заключил я е на излизане и е сготвил кекс. Модерирал съм в качеството си на част от екипа на форума на НБУ. Всеки един модератор и администратор може да го потвърди и би застанал зад мен. Разпечатки елементарно ще се извадят.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Замисли се...ако няма пряк свидетел как ти пишеш дадено нещо...как може да се докаже, че си ти....
представи си, че котката е стъпвала по копчетата и се е изписало даденото нещо...случайно.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Дичоу написа:представи си, че котката е стъпвала по копчетата и се е изписало даденото нещо...случайно.
Съзнаваш, че ако човешко същество използва това като аргумент в съда, ще го зтворят в психиатрия. Нямам котка. И куче нямам. И рибки. И костенурка. И раздвоение на личността нямам.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Хм...тогавааа....си жертва на хакерска атака и всичко е плод на зла конспирация...готово!
За 100тен път...замисли се и сам ще го установиш...никъде в нета няма неуспоримо доказателство, че зад ника Jamesmagno в еди кой си форум се крие лицето Минчо Празников (или там както се казваш)...
Публикувай отговор

Обратно към “България”