Кискинов!?!
Модератор: MidwinterSun
-
anichkata ti
- В началото бе словото
- Специалност: pravo
- Курс: втори
Кискинов!?!
Колеги прависти,в този момент всички блъскаме главици и се чудим от къде и как да учим за изпита по инф.право!Който е успял да принтира се чуди от къде да започне,друг се мъчи пред PC-то и всички се чудим-Кому е нужен този цирк?Защо вместо да четем по наистина важните предмети се занимаваме с лудоста на този човек?.......Ние вече сме прецакани,но да не забравяме,че догодина ни чака правна информатика,а и да съжалим тези след нас!Предлагам да дадете мнението си тук и да предложим на студентския съвет да повдигне въпроса,тъй като не сме длъжни да имаме всички PC-ита,а ученето по този предмет е нежъзможно ако нямаме!Да не говорим как се скапва зрението ни!!!!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Кискинов!?!
*Raya_Alexandra: Придържайте се към поставената тема! Мненията, които не са по темата, бяха изтрити.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
библиотеката има пс-та за тези които няматanichkata ti написа:Колеги прависти,в този момент всички блъскаме главици и се чудим от къде и как да учим за изпита по инф.право!Който е успял да принтира се чуди от къде да започне,друг се мъчи пред PC-то и всички се чудим-Кому е нужен този цирк?Защо вместо да четем по наистина важните предмети се занимаваме с лудоста на този човек?.......Ние вече сме прецакани,но да не забравяме,че догодина ни чака правна информатика,а и да съжалим тези след нас!Предлагам да дадете мнението си тук и да предложим на студентския съвет да повдигне въпроса,тъй като не сме длъжни да имаме всички PC-ита,а ученето по този предмет е нежъзможно ако нямаме!Да не говорим как се скапва зрението ни!!!!!!
не че защитавам кискинов
просто както и да протестирате на него изобщо няма да му пука.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
anichkata ti
- В началото бе словото
Да колега,наясно съм че на никой не му пука!Но призива ми е към гласност на проблема,за да се покаже светлина в тунела към разрешаването му!Искрено бих се зарадвала,ако професор Кискинов прочете това-ХАРЕСВАМЕ ПРЕДМЕТА ВИ,НЕГОДУВАМЕ СРЕЩУ СИСТЕМАТА НА ОБУЧЕНИЕ!!!!!
- radja
- Гутенберг
Като говорим по този въпрос смея да кажа, че с удоволствие бих направил Правната психология задължителен двусеместриален предмет, докато Гражданското право би било прекрасно като изборна дисциплина.Защо вместо да четем по наистина важните предмети се занимаваме с лудоста на този човек?
Иначе казано- това, че не харесваш даден предмет, не значи непременно, че той няма смисъл. Означава само, че ти не разбираш смисъла му. Което обаче по никакъв начин не е минус на предмета.
Що се отнася до Кискинов- да, и аз имам своите резерви. Само че те са относно практикумите и одобряването на рефератите.
А лекциите в интернет са чудесни от гледна точка на това, че са качени от първоизточника. И колкото и да си обичам "легаторито", за информационното поне мога да съм спокоен, че няма разминавания в информацията.
-
anichkata ti
- В началото бе словото
Колега,първо бих искала да помитам защо веднага подхождаш с агресия?Очевидно си интелигентен човек,можеше първо да обясниш спокойно,че всъшност объркването идва от факта,че до сега подобна форма на обучение не е имало и това рефлектира върху мнението на уплашените колеги(най-вече тези които сме на ВИЕ с PC-ито)!Второ-не съм казала,че предмета няма смисъл(прочети отново мненията ми за да се убедиш),а просто съм ги окачествила като важни и не толкова важни(естествено това е твърде субективна класификация,плод на моите виждания,която не се стремя да натрапя-хората около мен я споделят,за това направих грешката да реша,че е масова).Напълно споделям мнението,че предмета е интересен и намира приложно поле реално,а не защото на някой му се иска,възроптах против формата на обучение!!!Да,идва от първоизточника(както никогаradja написа:Като говорим по този въпрос смея да кажа, че с удоволствие бих направил Правната психология задължителен двусеместриален предмет, докато Гражданското право би било прекрасно като изборна дисциплина.Защо вместо да четем по наистина важните предмети се занимаваме с лудоста на този човек?
Иначе казано- това, че не харесваш даден предмет, не значи непременно, че той няма смисъл. Означава само, че ти не разбираш смисъла му. Което обаче по никакъв начин не е минус на предмета.
Що се отнася до Кискинов- да, и аз имам своите резерви. Само че те са относно практикумите и одобряването на рефератите.
А лекциите в интернет са чудесни от гледна точка на това, че са качени от първоизточника. И колкото и да си обичам "легаторито", за информационното поне мога да съм спокоен, че няма разминавания в информацията.
- radja
- Гутенберг
според мен това беше по-скоро сарказъм, но да приемем, че съм просто груб.
и на мен ИП не ми е лесно.
и аз съм свикнал да чета от листове.
обаче замисляла ли си се колко по-екосъобразно е лекциите да са на база достъп до сайта? извадките, които колеги бяха направили обхващаха около 100- 120 страници за 12 - 50ти въпрос. Ако 250 човека принтират това това са поне 25 000 бели листа хартия.
Сама сметни колко дръвчета спестихме така.

Освен това е практично- защото получаваш цялата информация на едно място, заедно със законовите извадки(което в интерес на истината е доста голяма част от информацията, но както и да е.)
т.е. не ти се налага да ровиш в гугъл и да се чудиш сега тоя закон изменен ли е, не е ли(както аз имах проблеми с АП) нито пък да подхвърляш книжки из Ориндж да си търсиш нормативните актове(което ти спестява нерви, пари и на мен- дръвчета).
пп: АПК беше 4.90 лв. Законите, свързани с информационното право, са около 7-8, да приемем, че ще струват около 25 лв. Това са ми два билета за кино, такси до вкъщи и дори остават за едно питие. Как да съм недоволен?
пп2: резервите си относно преподаването споделих в предишния пост.
обаче замисляла ли си се колко по-екосъобразно е лекциите да са на база достъп до сайта? извадките, които колеги бяха направили обхващаха около 100- 120 страници за 12 - 50ти въпрос. Ако 250 човека принтират това това са поне 25 000 бели листа хартия.
Освен това е практично- защото получаваш цялата информация на едно място, заедно със законовите извадки(което в интерес на истината е доста голяма част от информацията, но както и да е.)
т.е. не ти се налага да ровиш в гугъл и да се чудиш сега тоя закон изменен ли е, не е ли(както аз имах проблеми с АП) нито пък да подхвърляш книжки из Ориндж да си търсиш нормативните актове(което ти спестява нерви, пари и на мен- дръвчета).
пп: АПК беше 4.90 лв. Законите, свързани с информационното право, са около 7-8, да приемем, че ще струват около 25 лв. Това са ми два билета за кино, такси до вкъщи и дори остават за едно питие. Как да съм недоволен?
-
anichkata ti
- В началото бе словото
Виж,за тези неща пък изобщо не се бях сетила!Пак казвам-бях афектирана и уплашена до мозъка на костите си,че ще остана за септември и по-лесният вариянт беше да прехвърля вината на друг!Общо взето съм абсолютно съгласна със теб,освен за едно-с 25лв.няма как да ти стигнат за всичко товаradja написа:според мен това беше по-скоро сарказъм, но да приемем, че съм просто груб.
- radja
- Гутенберг
въпрос на организация:)
...
*Raya_Alexandra: Мнението беше изтрито от член на администраторския екип. Придържайте се към поставената тема! Мненията, които не са по темата, ще бъдат изтрити.

*Raya_Alexandra: Мнението беше изтрито от член на администраторския екип. Придържайте се към поставената тема! Мненията, които не са по темата, ще бъдат изтрити.
Последно промяна от aL` на 24 Фев 2009, 14:23, променено общо 2 пъти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Кискинов е супер.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
хахаха каква ирония... именно защото вие студентите извращавате "системата на обучение"проф. Кискинов постъпва по този начин...макар цялата ситуация да прилича стратегията която прилага администрацията на Буш---> война срещу тероризъм т.е. на тероризъм противопоставяш тероризъм! но Кискинов няма избор в крайна сметка... мен проф.Кискинов ме радва и не обвинявам него, а гаменизираната студенция...anichkata ti написа:Да колега,наясно съм че на никой не му пука!Но призива ми е към гласност на проблема,за да се покаже светлина в тунела към разрешаването му!Искрено бих се зарадвала,ако професор Кискинов прочете това-ХАРЕСВАМЕ ПРЕДМЕТА ВИ,НЕГОДУВАМЕ СРЕЩУ СИСТЕМАТА НА ОБУЧЕНИЕ!!!!!
Ubi concordia, ibi victoria!
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
И кое по-точно не харесваш? Че това е единственият човек в този факултет, който се опитва по малко по-модерен начин да ни представи нещата??? По цял свят лекциите са на Powerpoint. Всички негодуват, че сме много назад, че сме соц-система и т.н...А когато се появи някой, който го прави по начин, разпространен в нормалните, светски университети, пак има недоволни... Не мога да те разбера..честно!anichkata ti написа:Да колега,наясно съм че на никой не му пука!Но призива ми е към гласност на проблема,за да се покаже светлина в тунела към разрешаването му!Искрено бих се зарадвала,ако професор Кискинов прочете това-ХАРЕСВАМЕ ПРЕДМЕТА ВИ,НЕГОДУВАМЕ СРЕЩУ СИСТЕМАТА НА ОБУЧЕНИЕ!!!!!
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
...