Преди време я чух тази песен, сега изгледах клипа. За тези, които не знаят руски, ще им кажа, че текстът е прекрасен. Започват да ни настигат руснаците
Слушал съм и руския вариант на Antique - Opa, Opa, ще се опитам да го потърся.
Модератори: Ангел, Ice_Spirit

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Има се предвид "поп-фолк" като термин, както се разбира в България, но изпълнен от руснаци. Демек руска чалга, или както там се води. Нашия си познат стил, но направен от тях.camel написа:Пак си повтарям въпроса. Какво общо има една изпълнена на руски език песен на Араш с руския поп - фолк ?![]()

А после поп-фолкът нямал реализация извън България. Амиии?Бeтон написа:Започват да ни настигат руснаците![]()
вижте какъв лъскав клуб... какви мадами...
Добре, че сме ние да им раздвижваме аранжиментите.Scarface написа:Гърците си правят най-голямата музика на Балканите - ФАКТ!

Ще ме извиняваш, ама много хляб има да ядат, докато стигнат народните ни песни.Scarface написа:Гърците си правят най-голямата музика на Балканите - ФАКТ!
ще ме прощаваш, но не те правят кавъри на чужд фолклор и чужди мотиви, както нашите "поп"-фолк труженици от тях.Лорд Носферату написа:Ще ме извиняваш, ама много хляб има да ядат, докато стигнат народните ни песни.Scarface написа:Гърците си правят най-голямата музика на Балканите - ФАКТ!