Размисли и страсти с ники

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Размисли и страсти с ники

Мнение от ^PrincessA^ »

:D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Re: Размисли и страсти с ники

Мнение от quanchi »

Еее доживях го :) въпросите утре, че рано ше се става...
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Такаа....

Какви компютърни игри играеш?
Защо избра право?
Какво не искаше да учиш най - много в СУ?
Съжаляваш ли вече, че влезе в СУ и учиш право?

Гледа ли други филми от онези, които съм препоръчал?
Любим жанр филми?
Любима песен?
Любима певица/ певец?

Смяташ ли, че пи4 си заслужаваше бана? Защо?
Има ли още конфликт между метъли и попо - фолкаджии?
Какво значение за конкретния човек има предпочитаната от него музика?
Коя беше първата музикална касетка, която си купи?

Колко често гледаш холивудски касови филми?
Ходиш ли в Макдоналдс? А в КФС?

Би ли дошъл на форум среща?
Коя личност от форума уважаваш и защо? Опиши ми типа хора, които уважаваш и тези, които не понасяш. Какво трябва да направи човек, за да те ядоса?

Любима костенурка от "Костенурките нинджа"? Любима част на Батман? Любим мускетар?

Толкова от мен засега.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Камеле, благодаря за въпросите ти:

Какви компютърни игри играеш?
Вече почти не играя, но все пак има класики като Хироус 3 и ФИФА, които ми доставят огромно удоволствие. Особено първата.

Защо избра право?
Тук отговорът ми вероятно ще звучи много детински, но това ми е било мечта от наситина съвсем малък и до голяма степен съм го желал винаги. Идеята се избистри в главата ми през последната година в СМГ. Като цяло юридическите науки ми допадат, защото са логични, не са сухи, както хората твърдят, предлагат предизивикателства при съответна професия, изискват много и различни качества и подлежат на различно тълкуване и възприемане.

Какво не искаше да учиш най - много в СУ?
В този отговор не влагам лично отношение към никого, но не бих искал никога математика, защото ми е писнала, химия, физика, биология, китаистика и други смотани филологии, тук излключвам английска, немска, италианска и другите подобни. Има и още много работи, които не бих учил, но всъщност нямам реална представа, какво щеше да е, ако ги учех тях.

Съжаляваш ли вече, че влезе в СУ и учиш право?
Оооо, не. Всичко в университета ме очарова много приятно освен организацията ;)

Гледа ли други филми от онези, които съм препоръчал?
Да, но извинявай, в момента не мога да се сетя, кои бяха. Ревютата обаче са хубави, за което браво.

Любим жанр филми?
Драма

Любима песен?
Сашо роман - Мой ангеле

Любима певица/ певец?
Затрудняваш ме... От българските има много. Ако трябва да отлича...Ивана и Слави, защото наситина са много големи. От чуждите вероятно Стинг и незнайният певец, който пее в ролята на 2D от горилаз, но наистина има и други.

Смяташ ли, че пи4 си заслужаваше бана? Защо?
Не. Аз си мисля, че той си получи бан, не защото не спазва правилата на форума, а защото на няколко души им беше неприятен. Според мен форумът дори загуби от неговото банване, защото той имаше различно мнение по много въпроси и не става въпрос само за поп-фолка и другите стилове музика. Някакси беше много тъпо, че всички го ползваха като изтривалка.

Има ли още конфликт между метъли и попо - фолкаджии?
Има, разбира се, макар и да не е толкова изразен. Всеизвестно е, че чалгарите не обичат метъли и обратното. Тук всеки може да каже, че той не бил такъв, ама всички са си баш такива. Не иде реч за някаква пълна ненавист, а просто за предрасъдъци. Това си е в реда на нещата.

Какво значение за конкретния човек има предпочитаната от него музика?
О, това е индивидуално, предполагам. За мен поп-фолкът, който ми е любимата музика, е по-скоро забавление отколкото каквото и да е друго. Не обичам някой да квалифицира пред мен чалгата като най-общо казано проста музика и се дразня, когато хората го правят. При другите хора сигурно е различно, незнам.

Коя беше първата музикална касетка, която си купи?
Ха :) Хубав въпрос. Първата, за която имам спомен е тази на Замунда банана бенд, когато бях още малък. От кооператиения в Люлин. Това незнам, дали се брои. Всъщност те бяха две части, а аз имах само първата :)

Колко често гледаш холивудски касови филми?
Гледам около 50% от всичките, а тези които не гледам, ми се иска да ги изгледам някой ден. Като цяло обаче в последно време ме разочароват малко. Някакси липсва тази интрига и тази емоция като от Рамбо, Роки, Пришелецът или Терминатор. Да не говорим за Титаник и т.н. Вече наблягат твърде много на ефектите, което в началото е супер, но като изгледаш няколко филма и вече почваш да забелязваш, че сюжетът е доста постен.

Ходиш ли в Макдоналдс? А в КФС?
В Макдоналдс доста често за по един чийзбургер и пилешки, а в КФС съм страхотен почитател на бонбугерите, особено пикантни. Последните са по скъпи обаче. Само да разбера тая рецепта на тия убийствени парченца пиле и ще стана 150 кила, заклевам се.

Би ли дошъл на форум среща?
Разбира се, но все още не съм се наканил.

Коя личност от форума уважаваш и защо? Опиши ми типа хора, които уважаваш и тези, които не понасяш.
Този въпрос изисква доста дълъг отговор, но ще се пробвам. По принцип за форума е трудно, но ако трябва да си вадя мнение от чуждите постове, мога да отилича някои. Боромир има хубави мнения в съответния раздел, Куанчи като цяло ми се струва пич, много са хората, които си защитават мнението..абе незнам, уваженето е доста относително, особено тук. Склонен съм да уважавам хора интелигентни, мислещи, забавни, отоворени, които имат свое собствено виждане за живота и го защитават, които умеят да изслушват, които имат какво да кажат. Не мога да понасям глупави хора. Друго бих изтърпял, но тъпите хора ме дразнят драматично много.

Какво трябва да направи човек, за да те ядоса.
Аз съм спокоен човек и хората трудно ме ядосват, но основно с нагло държание, лицемерие, обиди и подобни работи, които нормално ядосват хората.

Любима костенурка от "Костенурките нинджа"? Любима част на Батман? Любим мускетар?
От кустенурките - оранжевата, Микеланджело май беше, с нинджагото, а от мускетарите нямам - Арамис ми се струва най-готин де ;) За Батман вече наистина нямам. Аз много не ги и помня по-старите. Тази с пингвина и жената котка беше хубава.

Благодаря отново за въпросите.

ПП: За филмите се сетих - Transsiberean ;) Хубав е.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ем, то 2 теми? Айде и тука ще оставя своя дан!

1. Какво е за теб съдбата?
2. Кефиш ли се на Еклогата?
3. Какви са рамките на възраст - миним. граница и макс. граница за момиче, с което би правил секс?
4. Най-странната песен, която си чувал?
5. Ще успее ли българската музика да стигне нивото на останалите европейски страни, но не Кипър и Малта, а Англия, Швеция и Франция?
6. Кои форумци би баннал, ако имаше тази власт и поради какви причини?
7. Любим стил, който не се харесва в България?
8. Любим предмет от 1 курс Право?
9. Какъв е най-гадния човешки порок?
10. Кои пороци са ти присъщи на теб?
11. Кои форумци чувстваш най-странноприятни?
12. Къде би искал да се реалзираш след като завършиш?
13. (традиционния) Какво ти е мнението за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Кристо:

1. Какво е за теб съдбата?
Вярвам до някъде в съдбата. Не в смисъл на някаква свръхсила или нещо подобно, а просто, че нещата си следват логичен ход и това си е просто природа.

2. Кефиш ли се на Еклогата?
Ми, не особено. Ти?

3. Какви са рамките на възраст - миним. граница и макс. граница за момиче, с което би правил секс?
В момента да е не повече от 3г. по-малка от мен, защото иначе ще се чувства като експлоататор на деца, а горната граница бих я фиксирал до 2г. над моите, ама това е относително. Зависи.

4. Най-странната песен, която си чувал?
Е, има много странни. Сега, ако се замисля, сигурно ще се сетя някоя и друга, ама няма да са най-странните.

5. Ще успее ли българската музика да стигне нивото на останалите европейски страни, но не Кипър и Малта, а Англия, Швеция и Франция?
Честно, не. Не мисля, че има свободна ниша, в която да се впишем, пък и чужденците не са дорасли да оценят нашенската музика.

6. Кои форумци би баннал, ако имаше тази власт и поради какви причини?
Ще избегна конкретния отговор, казвайки, че има много, дето ме дразнят понякога, ама чак да банвам някого не.

7. Любим стил, който не се харесва в България?
Нямам такъв, ама за българите е характерно да се отнасят резервирано към всичко, що идва отвъд границата.

8. Любим предмет от 1 курс Право?
И такъв нямам. Най-интересно е може би ИБДП, ама и на Дачев са увлекателни. МО, в някои части също става.

9. Какъв е най-гадния човешки порок?
Наркотиците са порок, нали?

10. Кои пороци са ти присъщи на теб?
Не съм много порочен - пиене, пушене, секс от време на време, ама то това последото не е порок толкова. Друго не се сещам.

11. Кои форумци чувстваш най-странноприятни?
Лично ми е трудно да кажа иначе чалгарите, юристите, хората, които пишат хубави мнения, тия които взимат участие в различните дискусии, тия които не се правят на голяма работа...

12. Къде би искал да се реалзираш след като завършиш?
Тук съм категоричен - в България.

13. (традиционния) Какво ти е мнението за мен?
Кристо, как от един форум да си направя мнение за теб? Не, че не съм си направил де, ама то вероятно не отоговаря на истината. Струва ми се, че си умно момче, понякога малко прекаляваш в опитите да направиш добро впечатление на всички, като цяло имаш и забавни мнения, имаш и тъпи. Харесва ми, че си защитаваш позицията, а не се прияисляваш към ония, които просто подържат тази на своите приятели. Ама всичко това не е съвсем мнение. Спокойно, общо взето е положително ;)

Мерси за въпросите.
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

Поразрових се малко за въпроси, за да излезна от стандартните, които се задават всеки път и тези много ме накефиха, дай да видим твоето мнение по тях какво е :) :

1. Зебрите черни на бели райета ли са, или бели на черни райета?

2. Защо, когато батериите на дистонционното ни се изхабят, започваме да натискаме копчетата по-силно?

3. Защо отпразнувахме деня на труда (1-ви май) с един ден почивка?

4. Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи?

5. Защо някои хора си поръчват голям хамбургер с картофки и диетична кола?

6. Защо вярваме, когато ни кажат, че има стотици милиони звезди във Вселената, но когато ни кажат, че боята на стената още не е изсъхнала, трябва да пипнем, за да повярваме?

7. Защо пилотите камикадзе носят каски?

8. Защо жените си отварят устата, когато си гримират очите?

9. Защо врачките просто не вземат да познаят числата от Тотото и не се пенсионират на Бахамите?

10. Ако мразиш хората с предразсъдъци… това предразсъдък ли е?

11. Ако мразиш циганите, расист ли си?

12. Има ли синоним на думата “синоним”?

13. Защо думата за “страх от дълги думи” е толкова дълга? (хипопотомонстросекуипедалиофобия Hippopotomonstrosesquippedaliophobia)

14. Ако искаш да неуспееш и успееш, успял ли си?

15. Ако хората в Отдела за борба с корупцията са корумпирани, на кого трябва да се оплачеш?

16. Ако “целият свят е сцена, а ние сме актьорите”, къде и кой тогава е публиката?

17. Защо някой хора пият кафето си с нискомаслено мляко и парченце шоколад?

18. Защо нощта пада, а зората е тази, която се пука?

19. Защо трябва да дръпнете надолу колонката за скролване (отдясно на страницата), за да отиде страницата нагоре?

20. Защо компютрите се изключват от “Start” бутона?

21. Защо старите хора си мислят, че говорят за “доброто старо време”, а винаги говорят за времето, когато са били млади?

22. Ако един политик ви каже, че всички политици са лъжци, ще му повярвате ли?

23. Защо продават коли, които вдигат по 250 км/ч, след като тази скорост винаги е забранена?

24. Защо не можем да се гъделичкаме сами?

25. Защо хората си блъскат ръцете една в друга, за да покажат, че нещо им харесва?

26. Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната?

27. Когато храната за кучета се рекламира, като различна, с нов, подобрен вкус, кой я опитва?
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Поразрових се малко за въпроси, за да излезна от стандартните, които се задават всеки път и тези много ме накефиха, дай да видим твоето мнение по тях какво е :
Мерси, направо ме разбиха въпросите.

1. Зебрите черни на бели райета ли са, или бели на черни райета?
Това май го беше казвала оная зебра от тъпото детско Мадагаскар. Сигурно са бели на черни.

2. Защо, когато батериите на дистонционното ни се изхабят, започваме да натискаме копчетата по-силно?
Амиии, незнам. Предполагам, че така държим самото копче натиснато по-дълго време, за да може да зацепи дистанционното.

3. Защо отпразнувахме деня на труда (1-ви май) с един ден почивка?
Е, не е само почивка. Преди нали е имало и манифестации.

4. Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи?
Пфффф, хахаха. Незнам, сигурно за да не му се вижда пишката...

5. Защо някои хора си поръчват голям хамбургер с картофки и диетична кола?
Бла, емиии, така се самозалъгват, че спазват някаква диета.

6. Защо вярваме, когато ни кажат, че има стотици милиони звезди във Вселената, но когато ни кажат, че боята на стената още не е изсъхнала, трябва да пипнем, за да повярваме?
Абе, око да види, ръка да пипне. Звездите не мож ги пипна и затова на доверие.

7. Защо пилотите камикадзе носят каски?
:lol: :lol: За да не си ударят главичките.

8. Защо жените си отварят устата, когато си гримират очите?
Е, то от жените можеш ли изобщо да очакваш нещо логично.

9. Защо врачките просто не вземат да познаят числата от Тотото и не се пенсионират на Бахамите?
Би било нечестно спрямо другите хора ;) Имах един познат обаче, който беше ходил на врачка преди да пуска еврофутбол :)

10. Ако мразиш хората с предразсъдъци… това предразсъдък ли е?
Исрено се надявам да не е.

11. Ако мразиш циганите, расист ли си?
Циганите са като расизма. И двете са абсолютно излишни.

12. Има ли синоним на думата “синоним”?
Ми, не май.

13. Защо думата за “страх от дълги думи” е толкова дълга? (хипопотомонстросекуипедалиофобия Hippopotomonstrosesquippedaliophobia)
Ахахахаха. Защо в тая дума има хипопотам и педал? Иначе дължината сигурно респектира.

14. Ако искаш да неуспееш и успееш, успял ли си?
Ако си успял да постигнеш неуспех, значи си е успех. Е*ал ли съм го...

15. Ако хората в Отдела за борба с корупцията са корумпирани, на кого трябва да се оплачеш?
Арменският поп нали е затова.

16. Ако “целият свят е сцена, а ние сме актьорите”, къде и кой тогава е публиката?
Сигурно играем за себе си, не за публиката.

17. Защо някой хора пият кафето си с нискомаслено мляко и парченце шоколад?
Това е като с колата, само дет тия са още по-тъпи.

18. Защо нощта пада, а зората е тази, която се пука?
Е тука вече си нямам никва идея.

19. Защо трябва да дръпнете надолу колонката за скролване (отдясно на страницата), за да отиде страницата нагоре?
Ееее, идеята е ти да видиш по-долу. Страницата да ходи, къдет си ще.

20. Защо компютрите се изключват от “Start” бутона?
А де?

21. Защо старите хора си мислят, че говорят за “доброто старо време”, а винаги говорят за времето, когато са били млади?
Носталгия по младостта. Пък и всички стари са недоволни от настоящето.

22. Ако един политик ви каже, че всички политици са лъжци, ще му повярвате ли?
Ще се отнеса към него с умерена доверчивост.

23. Защо продават коли, които вдигат по 250 км/ч, след като тази скорост винаги е забранена?
Аааа, за да можеш да отидеш на Аутобана в Германия или на частните магистрали в Канада и да я набримичиш на 6та с пълна газ. Пък и е голяма гъзария, каквото и да си говорим.

24. Защо не можем да се гъделичкаме сами?
Не можем ли? С някво перце няма ли да се получи? И това незнам.

25. Защо хората си блъскат ръцете една в друга, за да покажат, че нещо им харесва?
С ръцете е най-лесно. с краката би било забавно, ама като цяло е тъпичко наистина.

26. Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната?
Ахахаха. Да, това трябва да се промени.

27. Когато храната за кучета се рекламира, като различна, с нов, подобрен вкус, кой я опитва?
Е па, трябва да са хората, знам ли.

Тия въпроси просто къртят мивки както е модерният израз. Ти си следващата седмица и ще ти потърся и аз някои пре*бани.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Моите въпроси към колегата:

1.Интереси (извън типичните за всеки млад човек - дискотеки, жени и т.н.)?
2.Книгата, от която си научил най-много за себе си?
3.Любими филми?
4.Как би определил своя вкус - масов или индивидуален?
5. Каква музика харесваш(освен поп-фолк :D )?

За това се сещам сега. После може да измисля още нещо :D
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
quanchi
Писаружяк

Мнение от quanchi »

ники написа:Тия въпроси просто къртят мивки както е модерният израз. Ти си следващата седмица и ще ти потърся и аз някои пре*бани.
Ок, купон трябва да става :wink:
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Моите въпроси към колегата:
Благодаря, колега ;)

1.Интереси (извън типичните за всеки млад човек - дискотеки, жени и т.н.)?
Обичам да спортувам и адски много да гледам спорт. Ските са ми ходи от малък. Обичам да шофирам за кеф, по-рядко да чета книги, да гледам филми, да се виждам с приятели. Ама това всичко си е типично за млад човек де. Иначе като малък обичах да рисувам.
2.Книгата, от която си научил най-много за себе си?
Тук наистина не мога да ти дам някакъв разумен отговор, сори. За мен книгите са просто забавление. Не ги чета, за да научавам неща за себе си.
3.Любими филми?
Хубав въпрос. Гледането на филми ми е от любимите занимания. Имам много любими и затова ще изредя само няколко:
1. Поредицата Кръстникът, защото е нещо уникално. Всеки трябва да го гледа.
2. Сериозните филми на Кустурица като Underground примерно. Любим режисьор ми е.
3. От българските любим ми е Куче в чекмедже.
4. Комедии също обичам, но по-забавни са ми такива от рода на Особености на руския национален риболов и Черна котка, бял котарак.
5. Много харесвам и на Тарантино филмите и изобщо филми, които са направени в такъв стил.
6. Имам и огромен опит в гледането на ужаси.

4.Как би определил своя вкус - масов или индивидуален?
До голяма степен вкусът ми за много работи се припокрива с този на масите, но той не е такъв само защото и на масите е такъв, затова смятам, че е по-скоро индивидуален. Старая се да е индивидуален.

5. Каква музика харесваш(освен поп-фолк )?
Трудно ми е да кажа като стил и честно казано не се интересувам много от музика извън България. Като по-малък харесвах хип-хоп, откъдето са ми останали симпатиите към Горилаз. Иначе от комерсалните песни в световен мащаб от време на време се намира нещо, което да ми хареса.

За това се сещам сега. После може да измисля още нещо.
Ще отговарям с удоволствие.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

1) Кое е най-странното място на което си мастурбирал???
2) Пикал ли си в мивка????
3) Опиши ми как виждаш света...ако в него нямаше чалга???
4) А ако имаше само чалга????
5) Пусни снимка на жена с която наистина искаш да бъдеш (известна или неизвестна...каквато и да е)
6) Ходиш ли на мачове на ЦСКА и в кой сектор???
7) Участвал ли си във футболен бой???
8 ) А в бой, предизвикан от теб???
9) Ако наистина искаш да впечетлиш някоя мацка...къде би я завел (в София) ?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

1) Кое е най-странното място на което си мастурбирал???
Дичо, трябва да ти призная, че започваш доста тактично с въпросите. Малко неудобно, надявам се да няма много познати, които да четат тука ;) Честно, не съм се задоволявал собственоръчно на кой знае колко странни места. Може би горичката на село.
2) Пикал ли си в мивка????
Всъщност да.
3) Опиши ми как виждаш света...ако в него нямаше чалга???
Знам ли, сигурно щеше да си е същото. Щях да си харесам друга музика, ама и чалгата щеше да ми липсва.
4) А ако имаше само чалга????
За мен принципно нямаше да има голяма разлика, щот аз в 95% от случаите слушам чалга ;) Другите щяха да свикнат.
5) Пусни снимка на жена с която наистина искаш да бъдеш (известна или неизвестна...каквато и да е)
Много ми се ще да пусна на една позната, но се притеснявам, че евентуално може да прочете темата. Иначе мацки бол - ето ти една, за която си давам живота:
Изображение
6) Ходиш ли на мачове на ЦСКА и в кой сектор???
От време на време. Имам един адаш в групата, който много ходи и усещам, че покрай него ще възобновя редовното ходене. На стадиона - в Г, много редки случаи може и В. Доста рядко, обаче все пак се случва да ида и на волей или баскет, ама само на гостуванията.
7) Участвал ли си във футболен бой???
Не обичам да се бия и повечето случаи избягвам да се стига до там. Сериозен бой никога - само леки сдърпвания.
8 ) А в бой, предизвикан от теб???
Никога.
9) Ако наистина искаш да впечетлиш някоя мацка...къде би я завел (в София) ?
Еее, зависи си от мацката и ти много добре го знаеш. Има си различни варианти - стандартните ми са кафе, дискотека и кино, ама те трудно впечатляват който и да е. Ако искам да направя наистина впечатление, трябва да мисля за нещо по-оригинално. Покривът в Борисовата градина е готино място, ако някой го знае. Иначе някои момичета обичат на Витоша, примерно, или на някое друго подобно място, където да не фрашкано с хора и където би ги завело всяко едно момче на света. Има обаче и хубави кафета, които не са чак толкова масово посещавани от всякакви идиоти. Накара ме да се замисля. Явно съм доста беден от към идеи в тази област. Чувал съм, че момичетата се впечатляват, ако ги заведеш на нещо културно - примерно театър, ама не съм пробвал.

Мерси за въпросите.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

ЕЕееето малко въпроси свързани с изминалата година:

1) Жена на годината
2) Събитие на годината
3) Песен на годината
4) Политик на годината
5) Куриоз на годината
6) Твой личен успех на годината
7) и естествено провал...
8 ) Парти на годината
9) Най-интересната дата от изминалата година...
10) Каква цел си постави за новата година
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

ЕЕееето малко въпроси свързани с изминалата година:
Сори, ама на половината поне не можах да дам особено разумни и смислени отговори.

1) Жена на годината
Еее, за мен Руми Нейкова.
2) Събитие на годината
Предполагам, имаш пред вид за България... Малко ми е трудно да преценя, но все пак финансовата криза.
3) Песен на годината
Тук пък избщо не мога да кажа. Някоя чалга ще е, ама наистина не мога да кажа.
4) Политик на годината
Твоят любимец. Не съм му голям фен, ама PR кампанията му наистина е страшно добра, има огромен рейтинг и не прави големи издънки.
5) Куриоз на годината
Много се изложихме със спрените фондове...
6) Твой личен успех на годината
Успях да влеза единственото нещо, което исках и то на точното място. Това е най-збачимият ми успех.
7) и естествено провал...
Нямам големи провали. Тук таме да се издъня с някое момиче, но като цяло това беше добра година. А, два пъти ме късаха на шофьорския, ама накрая го взех някак-си и затова и това не го броя за супер провал.
8 ) Парти на годината
Балът, разбира се. Имаше обаче и други добри. Годината не беше бедна от към партита.
9) Най-интересната дата от изминалата година...
Лично за мен трябва да е била някоя около завършването в училище или кандидатстването. За България..хмм...пак в негативен аспект за съжаление - фондовете.
10) Каква цел си постави за новата година?
Като начало трябва изкарам една успешна учебна година, да не си забравям приятелите, които вече не са в България, да спортувам малко повече. Конкретна цел нямам. Да намеря точното момиче винаги е ми е било желание, ама не може да бъде цел.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”