Публична лекция на г-жа Надежда Михайлова
Публична лекция на г-жа Надежда Михайлова
Студентският дипломатически клуб (СДК) към ЮФ има удоволствието да ви покани на публична лекция на г-жа Надежда Михайлова на тема "България в ЕС - пътят към членство и бъдещи перспективи". Студенти и преподаватели от всички факултети са учтиво поканени да посетят лекцията, която ще се проведе в аулата на Ректората на 03. XII. 2008 г./сряда/ от 10:00 часа.
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: втори
Re: Публична лекция на г-жа Надежда Михайлова
Не мисля, че ще е интересна. Щом Грозното Наде ще я чете.
Ще ме извиняваш, но при многото кусури, Надето още си е хубаво. На нейната възраст е удивително запазена. Иначе какво да каже, горкото... 
Като се има предвид, че беше успешен външен министър, може би ще има идея да се чуе нещо смислено.
Knights of the Cross
Tommy написа:Като се има предвид, че беше успешен външен министър, може би ще има идея да се чуе нещо смислено.
В сравнение с Паси и Калфин - сигурно. В сравнение с кое да е същество дори с рудиментарна нервна и мозъчна дейност - едва ли.

Успешно седеше на колянцето на Геншер, например...
Успешно подписа онова за реакторите на Козлодуй, абе успех след успех!
Едно по-ранно издание на Меглена Кунева.
Успешно подписа онова за реакторите на Козлодуй, абе успех след успех!
Едно по-ранно издание на Меглена Кунева.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Нещо като бета версия 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Ако беше присъствал на лекцията /ако си дошъл - похвално, но все пак ме съмнява/, може би щеше да се ограмотиш малко и по този въпрос.Joker написа: Успешно подписа онова за реакторите на Козлодуй, абе успех след успех!
Да отидеш на някаква публична лекция, означава да окажеш уважение на този човек. На таа лепотица.... 
Мисли си за тази "лепотица" всеки път, когато минаваш границите на нашата мила родина, миличък 
Мисли си ти! Явно, имаш нужда.
Наближават избори и е добре да се покажем пред тъпия електорат!
Наближават избори и е добре да се покажем пред тъпия електорат!
Начинът, по който водиш диалог е присъщ единствено на категорията хора, които сам определяш като "тъп електорат". Спорът е безсмислен...
Спорът е безсмислен, наистина! А "тъп електорат" е нейното определение за такива като нас...М.Стоева написа:Начинът, по който водиш диалог е присъщ единствено на категорията хора, които сам определяш като "тъп електорат". Спорът е безсмислен...
Хубаво говори Надето, хубаво говори и верни неща, но те в опозиция всичките така правят.
Живеем в резултата на нейните действия и на останалата паплач и той въобще не ми харесва.
Живеем в резултата на нейните действия и на останалата паплач и той въобще не ми харесва.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Резултатът от техните действия- кое от тяхното правителство не ти хареса по- точноaL` написа:Хубаво говори Надето, хубаво говори и верни неща, но те в опозиция всичките така правят.
Обаче е факт, че нямаме досега по- успешен външен министър. Злословията, предимно, според мен, необосновани, са си ваша работа.Boromir написа:Tommy написа:Като се има предвид, че беше успешен външен министър, може би ще има идея да се чуе нещо смислено.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В сравнение с Паси и Калфин - сигурно. В сравнение с кое да е същество дори с рудиментарна нервна и мозъчна дейност - едва ли.
Knights of the Cross