ЕС отрязоха фондовете...
ЕС отрязоха фондовете...
http://www.tv2.bg/shows/50#video-691
Досега не се срамувах че съм българка... Сега като ме попитат от къде съм, ще трябва да казвам, че съм от първата страна в историята, на която ЕС са отказали пари след присъединяването. И си е за срам!
Досега не се срамувах че съм българка... Сега като ме попитат от къде съм, ще трябва да казвам, че съм от първата страна в историята, на която ЕС са отказали пари след присъединяването. И си е за срам!
Re: ЕС отрязоха фондовете...
I az sam na absolutno sashtoto mnenie. I az gledah Novinite na TV2. Mnogo interesen pogled imat vinagi kam neshtata.
Все пак сме българи и си имаме азбука - кирилицата. Използвайте я! Следващите мнения на латиница ще бъдат трити.
Don Horhe
Все пак сме българи и си имаме азбука - кирилицата. Използвайте я! Следващите мнения на латиница ще бъдат трити.
Don Horhe
prava si che go otraziha dosta dobre, pone ne go izkarvat kato EU da sa vinovni, kakto ostanlite ni maloumni politici. Mnogo se qdosvam.
Писането на латиница е против правилата на форума. Следващите мнения на латиница ще бъдат трити.
Don Horhe
Писането на латиница е против правилата на форума. Следващите мнения на латиница ще бъдат трити.
Don Horhe
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И какво му е интересното на погледа? Най-обикновено и просто представяне на нещата.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Абе вие днес регистрирани почти по едно и също време, всеки общо по два коментара и все идентични... На мен ми намирисва на реклама на TV2 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
О, свещена простота! Да се срамуваш да си българин, защото управляващите са некадърнициacid.burn написа:Досега не се срамувах че съм българка... Сега като ме попитат от къде съм, ще трябва да казвам, че съм от първата страна в историята, на която ЕС са отказали пари след присъединяването. И си е за срам!
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: втори
Не трябва да се срамуваме, че сме българи заради това. Но правителството по отношение на еврофондовете действително доказа, че е некадърно. И Плугчиева не става за вицепремиер по еврофондовете. Ако ще и най-добрия да сложите, ако няма строг контрол, санкции и вкарване в затвора, нищо няма да се оправи!!!
за чужденците "българин"="циганин"
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
А за нас чужденец = мангал... 
По-скоро: чужденец=чифут

If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Защо се захванахте с чужденците? Дреме им какво мислим за тях. Себе си трябва да гледаме. Нашата си home made кретения и некадърност ни прецаква.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!