Фирма търси Административен асистент/Секретар с английски

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

kartex
В началото бе словото

Фирма търси Административен асистент/Секретар с английски

Мнение от kartex »

Търговска верига Carpet Max (http://www.carpetmax.bg) търси Административен асистент на пълен работен ден за Централния офис - организирана личност, с много добър английски език. Опит /дори и малък/ на подобна длъжност ще се счита за предимство. Това е чудесна възможност за старт в кариерата на млад икономист. Фирмата е голяма /лидер сме във вноса и търговията с подови настилки/, има възможност за развитие след 1-2 години в някой от отделите. Заплащането е между 600 и 700 лева след облагане с данъци в зависимост от опита и нивото на английски език. Заинтересованите да изпращат автобиография на имейл hr@carpetmax.bg .
Последно промяна от kartex на 12 Ное 2008, 12:27, променено общо 1 път.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Re: Фирма търси Административен асистент/Секретар с английски

Мнение от L'Inspecteur »

Ех мечтиии :mrgreen:
И аз търся добре-изглеждащи момичета за 10 лв/час, ама няма вече :mrgreen:
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

L'Inspecteur написа:Ех мечтиии :mrgreen:
А това пък какво общо има с обявата :scratch:
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Има предвид, че са малко парите.
Макар че...Но все пак, ако осигуряват на пълна заплата, ще останат 500, които са си малко. :roll:
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

За студент, човек, който няма почти никакви разходи, не мисля,че са малко парите. Но както и да е. 8)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Crematory написа:Има предвид, че са малко парите.
Макар че...Но все пак, ако осигуряват на пълна заплата, ще останат 500, които са си малко. :roll:
Хмм, аз пък доколкото разбирам от обявата, нетната заплата е 600-700 лв, т.е. след облагането с данъци и такси, но може и да бъркам, де :roll: Ако е така на първо време за работа си заслужава.
Като птичка в небесата :)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Е, не знам, на мен никога не ми обявяват заплатата в чисто. Винаги казват бруто, за да се излъжеш колко е много :lol:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

rachence написа:За студент, човек, който няма почти никакви разходи, не мисля,че са малко парите. Но както и да е. 8)
Всичко е въпрос на стандарт и на възможности. Макар, че аз не знам в България за какъв стандарт може да се говори.
И ми е много интересно "за студент толкова"- това какво трябва да означава? Та аз знам хора с основно образование, които получават над 800 лв. на месец. Ние студентите да не би да имаме по-низша образователна степен?
Както и да е- парите са малко. Ще намерят някой, без опит, който ще постои няколко месеца до година макс и ще си търси нещо по-добро. Ако изобщо намерят такъв, какъвто търсят.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

Аз съм свикнал в такива обяви да дават потенциална заплата. демек след въпросната година две и развитие в някой от тоделите. та нищо чудно в началото да дават и половината от това...
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

rachence написа:За студент, човек, който няма почти никакви разходи, не мисля,че са малко парите. Но както и да е. 8)
То от студент до студент -- Балкан разлика :lol:
Едно е студентът, който живее с мама и татко и не мъдри сам собствената си вечеря.
Друго е студентът, който дава ~50лв. на месец за и покрив над главата си в любимия Студентски Град.
И съвсем трето е студентът, който има желанието да се издържа сам в Големия Град, да си плаща сметките сам, да си готви и пере сам, и т.н.
Първият и вторият биха се чувствали комфортно с подобна заплата. Знам, защото и аз съм била в Студентски, и съм работила за много по-смешни и от тия пари. И все пак, адекватно отговарящи на нуждите ми, hence съм била доволна. Обаче нещата се променят и човек рано или късно попада в третата категория, и започва реално се нуждае и да харчи много повече (поне така си мисля) :roll:

Вторият интересен момент е, че във въпросната обява става въпрос за ПЪЛЕН работен ден..., пък искат студент. Муахахахах!
Аз съм категорично против да се наемат студенти от 8 до 5. Като завършим, ще има да работим, ехеееее!!.. Цял живот! Сега обаче няма да е зле да си гледкаме онова нещо, наречено "Университет" :mrgreen: а допълнителни доходи да си докарваме само в удобно за нас време (любимо клише -- "гъвкаво работно време") :P :compress:
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

MERCES_LETIFER написа: Аз съм категорично против да се наемат студенти от 8 до 5. Като завършим, ще има да работим, ехеееее!!.. Цял живот! Сега обаче няма да е зле да си гледкаме онова нещо, наречено "Университет" :mrgreen: а допълнителни доходи да си докарваме само в удобно за нас време (любимо клише -- "гъвкаво работно време") :P :compress:
:cheers:
За пръв път да видя някой,който мисли като мен :cheers:
А може да имат и предвид студенти-задочно :lol:
Аватар
elishenkova
В началото бе словото

Мнение от elishenkova »

L'Inspecteur написа:Ех мечтиии :mrgreen:
за какво ти трябва моми4е ?
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

пускат обява за работа на цял работен ден ... за цял работен ден на тая длъжност (в случай,че не правиш кой знае какво) 600лв нето са прилична заплатица. все пак искат само английски. някои хора с магистърска степен взимат по 500... но това е друг въпрос.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”