8 декември в най-цветния комплекс!
8 декември в най-цветния комплекс!
Добре дошли в най-цветния комплекс!
Който учи и работи много, прави и много грешки...
Избягвайте грешките!
Спа Хотелски комплекс Амбарица се намира в гр. Горна Оряховица - само на 7км от Велико Търново и на 2 км от Арбанаси.
Пакет 8 декември
2 нощувки + 1 празнична вечеря в механа-градина Амбарица + 2 закуски + безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина – 99 лв за човек
3 нощувки + 1 празнична вечеря в механа-градина Амбарица + 3 закуски + безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина -128 за човек
Меню: салата Примерна, ордьовър за покачване на настроението, вретено за завъртане на градуса, баница с късмет, хляб, тежка ракия и вино за мераци, безалкохолно и минерална вода за прокарване
* За допълнителна нощувка се доплаща 29 лв на човек.
** Безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина.
*** Цените са на човек на база заета двойна стая. За самостоятелна стая гостът доплаща 16 лв за 1 нощувка.
За резервации
061860328
0887551572
hotel@ambaritsa.com
http://www.ambaritsa.com
Който учи и работи много, прави и много грешки...
Избягвайте грешките!
Спа Хотелски комплекс Амбарица се намира в гр. Горна Оряховица - само на 7км от Велико Търново и на 2 км от Арбанаси.
Пакет 8 декември
2 нощувки + 1 празнична вечеря в механа-градина Амбарица + 2 закуски + безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина – 99 лв за човек
3 нощувки + 1 празнична вечеря в механа-градина Амбарица + 3 закуски + безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина -128 за човек
Меню: салата Примерна, ордьовър за покачване на настроението, вретено за завъртане на градуса, баница с късмет, хляб, тежка ракия и вино за мераци, безалкохолно и минерална вода за прокарване
* За допълнителна нощувка се доплаща 29 лв на човек.
** Безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина.
*** Цените са на човек на база заета двойна стая. За самостоятелна стая гостът доплаща 16 лв за 1 нощувка.
За резервации
061860328
0887551572
hotel@ambaritsa.com
http://www.ambaritsa.com
- Прикачени файлове
-
- mehana_long.jpg (59.76 KiB) Преглеждано 1560 пъти
-
- IMG_2394.jpg (56.72 KiB) Преглеждано 1559 пъти
-
- contact1.jpg (50.21 KiB) Преглеждано 1557 пъти
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: 8 декември в най-цветния комплекс!
Пффф...още не е започнал семестърът, а вече е пълно с предложения за осми декември. Никога не съм се чувствал кой знае колко празнично на тая дата. Не знам откъде такова желание при всички студенти да се напият именно на осми. Сякаш не го правят всеки ден в дискотеките из Содом и Гомор. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
На теб ти е добре, аз не знам дали изобщо ще доживея до декември... 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- YOURSFOREVER
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
То за студента всеки ден е празник, но на 8ми е някак по-различноcamel написа:Пффф...още не е започнал семестърът, а вече е пълно с предложения за осми декември. Никога не съм се чувствал кой знае колко празнично на тая дата. Не знам откъде такова желание при всички студенти да се напият именно на осми. Сякаш не го правят всеки ден в дискотеките из Содом и Гомор.
Ponyakoga sedya i si mislya...a ponyakoga samo si sedya...
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Е,някои съвестни не свързват студентството с всекидневното напиванеcamel написа:Не знам откъде такова желание при всички студенти да се напият именно на осми. Сякаш не го правят всеки ден в дискотеките из Содом и Гомор.
А пък на 8ми е простено- все пак знаеш за какво пиеш
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Така е. Лошото е, че навсякъде ти предлагат някакви безумни оферти от порядъка на 250 - 400 лева за нощувка (в най - добрия случай - две) в някакви хотели в Боровец, Банско и т.н. За какво е това разточителство не знам?
Аз например миналата година си изкарах страхотно с разходи от хм...мисля, че бяха по - малко от 20 лв.
Аз например миналата година си изкарах страхотно с разходи от хм...мисля, че бяха по - малко от 20 лв.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Днес гледах оферти за по около 100лв пак на тези курорти 
А специално за рибарица-наистина е гот.
А специално за рибарица-наистина е гот.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
-
Iana
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление
- Курс: семестриално завършил
Ние се спряхме на офертите за Пампорово и най-вече офертата на Роял Лодж. Дипломанти ни го препоръчаха, защото миналия 8-ми Декември са били там, останали са много доволни. Свързахме се, но за жалост вече нямат места. Може да се направи резервация само чрез една туристическа агенция "Валантайн Холидейз". Чакаме все още отговор от тях. Слагам линка на хотела за да видите за какво става въпрос. Наистина си заслужава, много е готин и цените са супер.
http://www.hotelroyallodge.com
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Недобре прикрита рекламаIana написа:Ние се спряхме на офертите за Пампорово и най-вече офертата на Роял Лодж. Дипломанти ни го препоръчаха, защото миналия 8-ми Декември са били там, останали са много доволни. Свързахме се, но за жалост вече нямат места. Може да се направи резервация само чрез една туристическа агенция "Валантайн Холидейз". Чакаме все още отговор от тях. Слагам линка на хотела за да видите за какво става въпрос. Наистина си заслужава, много е готин и цените са супер.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Die in the buckets!Iana написа:Ние ...
Иначе студентите имат три празника. Осми декември, Нова Година и всеки ден.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С ежедневно обикаляне по Витошка?rachence написа:някои съвестни не свързват студентството с всекидневното напиване![]()
И тази година няма да ходя с курса ми, който се е ориентирал към Рибарица. Излишни разходи на пари, време и нерви. Предпочитам с приятели на хижичка
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Чак ежедневно не, някои ходим на лекции.. нали затова сме студенти, не само да бършем седалките по влакчетатаBlood Countess написа:С ежедневно обикаляне по Витошка?rachence написа:някои съвестни не свързват студентството с всекидневното напиване![]()
![]()
И тази година няма да ходя с курса ми, който се е ориентирал към Рибарица. Излишни разходи на пари, време и нерви. Предпочитам с приятели на хижичка.
Ако искаш ще те заведа на Витошка?
А за 8ми.. още не сме решили нищо