8 декември в най-цветния комплекс!

Къде да празнуваме студентския празник? Как прекарахме на последния 8-ми? Място за оферти от фирми и студенти. Спазвайте добрия тон и не прекалявайте, защото ще бъдете баннати
ambaritsa
В началото бе словото

8 декември в най-цветния комплекс!

Мнение от ambaritsa »

Добре дошли в най-цветния комплекс!

Който учи и работи много, прави и много грешки...
Избягвайте грешките!

Спа Хотелски комплекс Амбарица се намира в гр. Горна Оряховица - само на 7км от Велико Търново и на 2 км от Арбанаси.

Пакет 8 декември

2 нощувки + 1 празнична вечеря в механа-градина Амбарица + 2 закуски + безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина – 99 лв за човек
3 нощувки + 1 празнична вечеря в механа-градина Амбарица + 3 закуски + безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина -128 за човек

Меню: салата Примерна, ордьовър за покачване на настроението, вретено за завъртане на градуса, баница с късмет, хляб, тежка ракия и вино за мераци, безалкохолно и минерална вода за прокарване

* За допълнителна нощувка се доплаща 29 лв на човек.
** Безплатно ползване на джакузи, сауна и парна кабина.
*** Цените са на човек на база заета двойна стая. За самостоятелна стая гостът доплаща 16 лв за 1 нощувка.

За резервации
061860328
0887551572
hotel@ambaritsa.com
http://www.ambaritsa.com
Прикачени файлове
mehana_long.jpg
mehana_long.jpg (59.76 KiB) Преглеждано 1560 пъти
IMG_2394.jpg
IMG_2394.jpg (56.72 KiB) Преглеждано 1559 пъти
contact1.jpg
contact1.jpg (50.21 KiB) Преглеждано 1557 пъти
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: 8 декември в най-цветния комплекс!

Мнение от camel »

Пффф...още не е започнал семестърът, а вече е пълно с предложения за осми декември. Никога не съм се чувствал кой знае колко празнично на тая дата. Не знам откъде такова желание при всички студенти да се напият именно на осми. Сякаш не го правят всеки ден в дискотеките из Содом и Гомор. :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

На теб ти е добре, аз не знам дали изобщо ще доживея до декември... :?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
В началото бе словото
Специалност: Политология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от YOURSFOREVER »

camel написа:Пффф...още не е започнал семестърът, а вече е пълно с предложения за осми декември. Никога не съм се чувствал кой знае колко празнично на тая дата. Не знам откъде такова желание при всички студенти да се напият именно на осми. Сякаш не го правят всеки ден в дискотеките из Содом и Гомор. :mrgreen:
То за студента всеки ден е празник, но на 8ми е някак по-различно :lol: . Най-малкото даваш яко пари за смешни менюта :P
Ponyakoga sedya i si mislya...a ponyakoga samo si sedya...
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

camel написа:Не знам откъде такова желание при всички студенти да се напият именно на осми. Сякаш не го правят всеки ден в дискотеките из Содом и Гомор. :mrgreen:
Е,някои съвестни не свързват студентството с всекидневното напиване :roll:
А пък на 8ми е простено- все пак знаеш за какво пиеш :) И не е длъжно да се напиваш,за да е празник :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Така е. Лошото е, че навсякъде ти предлагат някакви безумни оферти от порядъка на 250 - 400 лева за нощувка (в най - добрия случай - две) в някакви хотели в Боровец, Банско и т.н. За какво е това разточителство не знам? :shock:
Аз например миналата година си изкарах страхотно с разходи от хм...мисля, че бяха по - малко от 20 лв. :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Днес гледах оферти за по около 100лв пак на тези курорти :)
А специално за рибарица-наистина е гот.
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Iana
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление
Курс: семестриално завършил

Мнение от Iana »

Ние се спряхме на офертите за Пампорово и най-вече офертата на Роял Лодж. Дипломанти ни го препоръчаха, защото миналия 8-ми Декември са били там, останали са много доволни. Свързахме се, но за жалост вече нямат места. Може да се направи резервация само чрез една туристическа агенция "Валантайн Холидейз". Чакаме все още отговор от тях. Слагам линка на хотела за да видите за какво става въпрос. Наистина си заслужава, много е готин и цените са супер.
http://www.hotelroyallodge.com
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Iana написа:Ние се спряхме на офертите за Пампорово и най-вече офертата на Роял Лодж. Дипломанти ни го препоръчаха, защото миналия 8-ми Декември са били там, останали са много доволни. Свързахме се, но за жалост вече нямат места. Може да се направи резервация само чрез една туристическа агенция "Валантайн Холидейз". Чакаме все още отговор от тях. Слагам линка на хотела за да видите за какво става въпрос. Наистина си заслужава, много е готин и цените са супер.
http://www.hotelroyallodge.com
Недобре прикрита реклама ;)
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

Iana написа:Ние ...
Die in the buckets!

Иначе студентите имат три празника. Осми декември, Нова Година и всеки ден.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

rachence написа:някои съвестни не свързват студентството с всекидневното напиване :roll:
С ежедневно обикаляне по Витошка? :lol:

И тази година няма да ходя с курса ми, който се е ориентирал към Рибарица. Излишни разходи на пари, време и нерви. Предпочитам с приятели на хижичка :) .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
rachence
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

Blood Countess написа:
rachence написа:някои съвестни не свързват студентството с всекидневното напиване :roll:
С ежедневно обикаляне по Витошка? :lol:

И тази година няма да ходя с курса ми, който се е ориентирал към Рибарица. Излишни разходи на пари, време и нерви. Предпочитам с приятели на хижичка :) .
Чак ежедневно не, някои ходим на лекции.. нали затова сме студенти, не само да бършем седалките по влакчетата :)
Ако искаш ще те заведа на Витошка? :lol:

А за 8ми.. още не сме решили нищо :( Толкова тестове и контролни се насъбраха преди прекрасната дата, че.. :geek:
Публикувай отговор

Обратно към “8-ми декември”