Хахах, въпроса май е отправен конкретно към мен, че мн. сме малко хората които пишем във форума, пък останалите са Аня, Теди и другите ти колеги

Ситуацията със сдружението е доста завързана и объркана, повече май отколкото си мислех и аз. И тук едва ли бих могъл да я обясня, че ще трябва да напиша цял сапунен сериал. Ако искаш пусни ми като лчно съобщение skype или пък някой път като се засечем в Унито.
Принципно сдружението е прекрасна инициатива на първия випуск етнолози, понеже са били мн. надъхани. Има смисъл да се участва, ако наистина на някой му се знимава, но и ако вие си решавате какво и как да се прави, а не Калин или Милена, или аз, или който и да било друг, който ве4е не е в катедрата или би искал да го ползва за собствени цели. Не искам и да ви настройвам срещо Краси или някой от другите преподаватели, те мисля че достатъчно се изложиха и сами онзи ден. Всъщност това което аз ще кажа пак вероятно е едната страна на медала, пък може да се окаже, че тоя медал има и повече от две страни. Но ще говорим в skype или на кафе
П.С. току щу ми звънна една колежка от току що завършилите етнолози, която сега учи магистратура, в която има изпит по социология, вероятно припокриващ се с тоя който е държалa в етнологията. И ме помоли ако познавам някои от 1ви или 2ри, курс да попитам за конспект, за да види тя дали биха й признали изпита, да не го държи наново. Та накратко, някой може ли да сканира конспекта и да го ми го пусне