Как е футболът в СУ? Струва ли си да го пишем?
Модератори: ники, Methuselah
Как е футболът в СУ? Струва ли си да го пишем?
Момчета, много ми се иска да запиша футбол, но чух някои лоши мнения. Все пак, мисля да избера този спорт. Някой има ли по-конкретна информация относно него.
Да живее отбора на Форум СУ
-
CityBoy
- В началото бе словото
Доколкото знам тренировките се провеждат на стадион "Академик" зад хотел "Плиска" не знам приятелче, аз обичам тази игра тренирал съм, пък ние ще се запишеме и ще променим нещата в позитивна насока - имам информация, че студентите от НБУ непрекъснато зимат турнирте .. е как иначе там учат футболисченца, които цъкат яко парички, но с повече късмет и колеги, които са добри и обичат тази игра ... може да се наруши традицията на НБУ 
Моля ви, кажете им, не искам да се бия
Нека ме оставят тука скромно да си пия
Селянин във голфа грозен чалгата е пуснал
Рейвър манияк досажда, пак се е надрусал
Кука дебне в храстите и лъха ме на смрад
Пълно е със изроди във нашия град
Ние сме хората, които трябва да разчупят традициите. Няма да забравя как с бившия ми клас, които бяхме пълните аутсайдери стигнахме до финал в училищното първенство с желание и дух! Във футбола 50% са талант, останалите 50% са тренировки, желание и дух, както казах.
Последно промяна от DobreFF на 01 Фев 2006, 13:12, променено общо 1 път.
Да живее отбора на Форум СУ
-
Lettuce Eater
- В началото бе словото
И аз съм готов да помогна в тая насокаCityBoy написа:Доколкото знам тренировките се провеждат на стадион "Академик" зад хотел "Плиска" не знам приятелче, аз обичам тази игра тренирал съм, пък ние ще се запишеме и ще променим нещата в позитивна насока - имам информация, че студентите от НБУ непрекъснато зимат турнирте .. е как иначе там учат футболисченца, които цъкат яко парички, но с повече късмет и колеги, които са добри и обичат тази игра ... може да се наруши традицията на НБУ
-
CityBoy
- В началото бе словото
Мисля, че всеки факлутет играе с отбора си, нямам представа дали СУ правят един отбор от всички факлутети, няма значение .. всичко с времето си.Съгласен съм всичко става, с много упоритост и тренировки, не само във футбола 
Моля ви, кажете им, не искам да се бия
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хеттрик го играх преди години, ама ми писна.. нещо така и не разбрах тънкостите на играта
Иначе за отбора на СУ.. де да знам, ако не си харесам друг спорт - идвам при вас! Професионален опит нямам, ама играя от малък, обикновено защитник, понякога и вратар (ама не съм особено силен там
). и все пак да попитам: отборът от всички курсове ли се събира, или първокурсниците ще си имаме отделен? щото ако сме си само ние, може да се вредя.. ама иначе едва ли 
Иначе за отбора на СУ.. де да знам, ако не си харесам друг спорт - идвам при вас! Професионален опит нямам, ама играя от малък, обикновено защитник, понякога и вратар (ама не съм особено силен там
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
-
Rakiq
- В началото бе словото
. Аз 6е ви връзвам играта.........само ми трябват бързи SC/FCDon_Kalin написа:Прав си ще бъде яко шоу![]()
даже и на аватара ми има футболни топки
П.С. някои цъка ли Хеттрик ?
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а ти искаш на стадион със 7-метрови врати да играем? 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове