Чужди езици
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Чужди езици
Записах се психология тея дни и сега се чудя какви чужди езици могат да се учат и аз ли си ги избирам?
Sunlight divine cover my land
Angels of light take care of us
Angels of light take care of us
- yolina
- В началото бе словото
- Курс: друг
и аз имам абсолютно същия въпрос- значи ще сме колежки
В документите за записване имаше такъв въпрос ,но така и нищо не писах.. А вие?
И все пак се чудя - за психология най- много би трябвало да пасват английски, немски и френски, но нищо не знам

В документите за записване имаше такъв въпрос ,но така и нищо не писах.. А вие?
И все пак се чудя - за психология най- много би трябвало да пасват английски, немски и френски, но нищо не знам
Pravi kakvoto trqbva i iska6, a da stava kakvoto 6te
)))) Vse pak imame edin jivot, nali 
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: Чужди езици
Споко няма значение какво сте писали при записването. После иам списъци с езици и всеки се записва(някъде до 2 седмици след началото). Има анг, нем, испански със сигурност ама може и други ако се съберат хора.Infinity написа:Записах се психология тея дни и сега се чудя какви чужди езици могат да се учат и аз ли си ги избирам?
няма значение каква специалност си, можеш да се запишеш за чужд език и с групи от друга специалност, зависи от преподавателя, или пък да ходиш без да си записан и без да се явяваш накрая на изпит,стига да се разбереш със съответния преподавател..
аз например си ходех на немски без да съм записана...
аз например си ходех на немски без да съм записана...
Няма значение какво сте писали при подаване, после като почне семестъра се правят нови списъци. Можете да се запишете на колкото си искате езици, но само от един ще ви се признават кредити. А иначе нещо интересно е , че и през лятото има езикови курсове по някои езици, които са безплатни за на студентите на СУ.
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Кой ти го каза т'ва?!Polliwog написа:Няма значение какво сте писали при подаване, после като почне семестъра се правят нови списъци. Можете да се запишете на колкото си искате езици, но само от един ще ви се признават кредити. А иначе нещо интересно е , че и през лятото има езикови курсове по някои езици, които са безплатни за на студентите на СУ.
Polliwog, ако се запиша например на два езика, нали аз си посочвам от кой искам да ми се признават кредитите? Тези езикови курсове само през лятото ли са? И за кои езици има? А може би това зависи от броя на желаещите???Polliwog написа:Няма значение какво сте писали при подаване, после като почне семестъра се правят нови списъци. Можете да се запишете на колкото си искате езици, но само от един ще ви се признават кредити. А иначе нещо интересно е , че и през лятото има езикови курсове по някои езици, които са безплатни за на студентите на СУ.
Значи, ако си на два езика ти си посочваш от кой ти се броят кредити.
Иначе , всеки факултет евентуално би трябвало да предлага такива курсове. Аз случайно разбрах от една колежка от друг факултет и съответно си ходех там
, понеже мисля, че в нашия нямаше. Незнам от какво зависи и какви езици има , но немски и английски има 100%. Просто трябва да се поразтърси човек, следващото лято ще проучваме пак..дано има и в нашия факултет 
Иначе , всеки факултет евентуално би трябвало да предлага такива курсове. Аз случайно разбрах от една колежка от друг факултет и съответно си ходех там
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Ulr1ka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
хайде и аз имам въпросчета..
аз ще уча туризъм и имам право да избирам между следните езици - английски, руски, испански, френски
бихте ли ме посъветвали кой да избера? интересува ме какво е нивото на учене, защото знам английски и руски и съвсем нищо не разбирам от другите два..групите как се формират? и кое е по добре? да избера език, който знам, за да може поне по това да не ме късат, или да запиша напълно непознат език? първият ми език ще е немски, но ако запиша втори (примерно испански) до какво ниво ще стигна с обучението?
аз ще уча туризъм и имам право да избирам между следните езици - английски, руски, испански, френски
бихте ли ме посъветвали кой да избера? интересува ме какво е нивото на учене, защото знам английски и руски и съвсем нищо не разбирам от другите два..групите как се формират? и кое е по добре? да избера език, който знам, за да може поне по това да не ме късат, или да запиша напълно непознат език? първият ми език ще е немски, но ако запиша втори (примерно испански) до какво ниво ще стигна с обучението?