Абе, то... хубаво, че правят ремонт, ама...

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Абе, то... хубаво, че правят ремонт, ама...

Мнение от вечен студент »

Дълго ровех из форума, да видя има ли тема за ремонта, но не открих. Освен една в която се питаше, кога ще работи стола. Аз лично, не ви съветвам да ползвате стола, независимо дали работи или не, ноооо.... както и да е.

И тъй, за ремонта ми е думата! Ако все пак някой друг е пуснал такава тема, извинявайте (то и без друго модовете ще изтрият/заключат моята).

Добра е идеята на ректора, да понаправи ремонт. Въпросът ми обаче е друг: защо, при положение, че Ректоратът има две крила (макар и не за полет) - северно и южно, университетската управа се е заела да ремонтира и двете едновременно??? В момента (не знам дали ви е известно) текат кандидат-магистърска и кандидат-докторантска кампании. Стаята за докторантурите е преместена от южното в северното крило на сградата. Докато се опитвах да се добера до въпросния кабинет, един гражданин от турски произход, с работен комбинизон, едва не ме уби (в буквалния смисъл) с една метална стълба! Та, мисълта ми беше - не се ли намери някой млад ентелектуалец от СС, да подхвърли на управата гениалната идея, че двете крила на Ректората, могат да се ремонтират и поетапно, а не наведнъж, за да не спъва работата на администрацията?

Та, такива ми ти работи...

Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Re: Абе, то... хубаво, че правят ремонт, ама...

Мнение от Joker »

ти всъщност с кого се ебаваш сега? С Ректора, администрацията, СС.... :roll:
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

E то ако ги ремонтират поетапно, сигурно ще са нужни 2 години, защото няма как да ремонтират зимно време. То и по време на редовната сесия си боядисваха вътре, та се надишахме яко с латекс. В крайна сметка преживява се. Даже вчера към 10:30 минавах покрай университета и още работеха. То ремонта на 1 апартамент си отнема доста време, а университета си е доста голям, пък и в доста... странно състояние.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Taка са решили...дано да има бърз и задоволителен резултат. :roll:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тези две изисквания не се ли изключват взаимно? :roll: :wink:
Jenna
От дъжд на вятър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Jenna »

Колеги, и аз се добрах до стаята с двете мацки, които следва да приемат документите на бъдещите докторанти, 214 ли беше в Северното крило. Не го казвам с ирония, че са мацки, едната руса на опашка, другата пристига с модно закъснение. Бачкат от десет часа, но аз ги притесних по-рано ... досадна съм неимоверно!!!!!! Страхотно готини мацки. Едната вече на възраст, но "трепач". Всичко ще ви обяснят, както си му е реда. Аз съм жена, но позволете ми да разбирам от такива работи и на тръгване едвам улучих вратата. За тези, които не са били още - към момента стая 214 е преди да се стигне до пичовете, дето се катерят по сгъваемите стълби за да "осъществят ремонта".

А пък в Личен състав и в Учебен отдел какви готини мацки бачкат ... Аз отскоро ги научих тези термини, но наистина ... Всеки трябва да отиде и да се увери за себе си ...

А пък строителните работници какви са пичове ... Наистина всеки трябва да отиде. Това е СУ все пак, не отиват какви да е ...

Как да им кажеш с много думи това което не можеш да им кажеш с малко?

През ноември ще станат две години откакто съм без работа с изключение на един месец и нещо във фирма Нет фор Ю и месец и една седмица във фирма Стойчев и синове ...
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. :-)

Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04

http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

и в ректората и на 4-ти е някаква лудница. супер мърляво е навсякъде :) не знам как ще го оправят до края на месеца.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Jenna написа:А пък в Личен състав и в Учебен отдел какви готини мацки бачкат ... Аз отскоро ги научих тези термини, но наистина ... Всеки трябва да отиде и да се увери за себе си ...

А пък строителните работници какви са пичове ... Наистина всеки трябва да отиде. Това е СУ все пак, не отиват какви да е

Малййй, колежке, какво говорите! Какви са тез приказки?! :shock: Вече докторант ще ставате, учен (!), а на фона на целия дармадан в "Алма Матер", само "мацки" и "пичове" са ви в главата!!! :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Между другото - желая ви успех на конкурса!

:wink:
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Учене с препятствия му се вика на това :lol: И не стига,че зад всеки ъгъл те чака по някоя опасна изненада,ами услужливо са изгасили и осветлението...Като ще те трепят поне свидетели да няма.Оняден сутринта имах малко работа в Северното крило,добре,че си имам фенерче на гсм...А какво да кажа за горките ми колеги от задочното,дето те първа опознават Ректората и едва се ориентират по обиколните пътища в този лабиринт - СУ :roll: Друг е въпроса,че става някакъв див гъч,струва ми се,че има повече хора,отколкото по учебно време.

И бтв,някой има ли представа защо разкопаха градинката?!?Така се радвах на пейките до нея :cry:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Мда, пропуснах да спомена за осветлението... По това време на годината винаги е пълно с хора в Ректората, защото кандидат-магистърската кампания е в разгара си, а кандидат-докторантската тъкмо започва.

А относно градинката - чух от колега (но не знам дали е вярно), че щели да правят огомен фонтан на мястото на въпросната градинка. :shock:
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Аз едно нещо не мога да разбера. Първо всички се оплакват, че е супер стара сградата, че нищо не се прави и че изглежда много мизерно, за да е най-добрия университет в страната. Сега когато наистина се прави нещо (не знам още до колко ще е ефикасно) пък се оплаквате, че имало стълби, работници и какво ли не. Няма как да мине някой през нощта и магически да направи ремонт. Пък и все пак хората изчакаха да свърши семестъра.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Е, ако свършат навреме, ще е супер :mrgreen: Във вече бившето ми училище направиха страхотни неща точно за последната ни година, когато ни беше само до новите екстри, а съм убедена че и за тази година ще има подобрения, та ще е страхотно за компенсация СУ да ме посрещне ремонтиран :P Остава и да има парно през зимата, ехееее :drunken: , ама да не ставам нахална :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

Дъждът върху лицето написа:Първо всички се оплакват, че е супер стара сградата, че нищо не се прави и че изглежда много мизерно, за да е най-добрия университет в страната.
С ръка на сърцето мога да кажа,че никога не съм си го помисляла това.Даже според мен в това се крие очарованието на сградата.Ако исках лукс щях да ида в НБУ,само дето то не ми прилича на университет,а на хотел.Няма я атмосферата.Единственото,което искам аз от сградата на СУ,е да е чистичко(бтв,ако някой от почистващия персонал чете това - моля ви!!!избършете прозорците!) :oops:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Да страхотно очарование е да намериш топка косми които да висят на вратата на асансьора, или пък някакви ужасни надписи по стените. Също така и ръждата.. да тя е очарователна, а пък как весело се лющят стените..
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

Късогледството ми е благословия! :lol: Пък и аз гледам позитивно на нещата,бих могла да живея и в мазе стига да ми е уютно...и както казах - чисто.Такива дребни неща като ръжда и лющеща се мазилка не могат да ме уплашат,не съм толкова претенциозна,учила съм и в по-трагични условия...и ми е било приятно,обичала съм всяка дупка в паркета и всяко петно по стената на бившата ми класна стая :)
А и ми се струва,че малко преувеличаваме,Ректората все още не е тръгнал да се руши...Или поне аз не съм забелязала подобно нещо.

ПП:И викаш - дай заради една топка косми да направим ремонт,а :lol: Сорка,не можах да се сдържа :oops: :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”