Микроикономика 1
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
Микроикономика 1
nqkoi moje li da mi kaje kak e minal izpita po microikonomika parvi kurs. az go ostavih za septemvri. naprimer ot kade da se u4i i lesen li e kato cqlo?
- Bety_
- Летящите Пръсти
Микроикономика 1
Кони, пиши на кирилица ако обичаш.
За изпита по микроикономика естествено първо зависи при кого си и с какъв език си. Аз съм с френски и бяхме при доц. Лисев (честно казано чудя се дали целият поток не е при него всъщност). Изпитът не беше много лесен, зависи колко си ходил на лекции и колко си учил. Учебникът е на авторски колектив, в който участва и той самия; ако те интересува, мога да проверя за издателството.
За изпита по микроикономика естествено първо зависи при кого си и с какъв език си. Аз съм с френски и бяхме при доц. Лисев (честно казано чудя се дали целият поток не е при него всъщност). Изпитът не беше много лесен, зависи колко си ходил на лекции и колко си учил. Учебникът е на авторски колектив, в който участва и той самия; ако те интересува, мога да проверя за издателството.
Микроикономика 1
всъщност аз съм с английски и лекциите ни водеше един американец.учебника ни е на английски , но аз се чудя дали няма да се подготвя по-добре от този на Доц.Лисев
Въпроси свързани с микроикономика
Каква е формулата за смятане на равновесна цена...
Как се формира пазарното търсене при чистото публично благо?
Ако имаме равновесна цена, какво ще стане, ако се наложи твърда или нетвърда цена?
Как се формира пазарното търсене при чистото публично благо?
Ако имаме равновесна цена, какво ще стане, ако се наложи твърда или нетвърда цена?