казусът Антоанета

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Joker
Легендарен флуудър

Re: Мнения за модераторския екип

Мнение от Joker »

Модският екип превърна гласуването за Размисли и страсти в комедия! Такива правила, които сега оповестявате, не са били съобщени предварително! Променяте правилата по време на състезанието, за да го изкривите и опорочите! Защо, по дяволите не си гласувате помежду си само?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Аз пък те харесвам, въпреки горното мнение :D :lol: :wink: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Joker написа:Такива правила, които сега оповестявате, не са били съобщени предварително! Променяте правилата по време на състезанието, за да го изкривите и опорочите!
И в темата те питах, кои правила не са ти били известни предварително?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Добре, и тук ще го напиша:
^PrincessA^ написа:Thus ruleth ^PrincessA^ & Berserker:

Гласува се от понеделник до неделя. Всеки гласува само по веднъж и само за един човек през текущата седмица.
В неделя вечерта първият по точки сяда за разпит, а ако първенците са няколко се създават теми за всеки поотделно.
Хората, неписали във форума през последните 2 месеца, както и тези, за които не е гласувано нито веднъж през същия период, автоматично губят всички получени до момента гласове. Останалият списък се запазва и към него се добавят гласовете от новата седмица.
Всеки потребител може да задава на един участник не повече от 30 въпроса, разпределени най-много в 3 отделни мнения. Избраният в Р&С не е длъжен да отговаря на въпросите, които са над този лимит.
Избираните в класацията получават "имунитет" за следващите три месеца, след което отново може да се гласува за тях. Наред с отчитането на гласовете, шефовете на Размислите водят и списък на "имунизираните".
Всяка седмица победителят в класацията има право да си избере потребителя, задавал най-интересните въпроси, и да го покани на по бира (или на вечеря), като повелителите на Размислите могат да изберат да присъстват или не на срещата, и да разкажат после какво се е случило :) . Поканеният е длъжен да приеме в удобно за него време.
... и сега изведнъж:
^PrincessA^ написа:Трия Антоанета от класацията, понеже акаунтите й са баннати, поради дублиране. Който е гласувал за нея през тази седмица, има право да даде нов глас.
Ето това ме притеснява!
Как предлагате да гласуваме за нея при баннат акаунт? А защо е баннат? Защото имало дублиране!
Ще съобщя на всички, че от моето Ай пи има три регистрации:
1. моята, която е първа;
2. на брат ми, който влиза на няколко месеца веднъж и пуска по два-три поста (Берса знае за това от години!);
и 3. на едни братовчед, който живя няколко месеца при мен и май е влизал само тогава...
Ми баннете и мен тогава, пък си оставете някой от др. двама!
Сигурно ви звуча мноого гадно на някои и особено на Роджъртейлър, с когото се заядохме преди 2-3 вечери, но изглежда за някои това е начинът да наложат своята гледна точка и да спечели техния човек, а не друг (като дисквалификацията на ЦСКА за ШЛ! С поредица от дисквалификациии някои могат да вземат и Купата, но нищо не помага да станат нещо като средноевропейски футболен отбор!).
Всъщност, баннахте я, само защото ви дразни и ще спечели гласуването, нали?

П.П. Не очаквах някога да се застъпя за ЦСКА... :roll:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: "Размисли и страсти" - гласуването

Мнение от Kristo »

Абе не е тук мястото, но и аз искам обяснение защо Антоанета я няма... нещо е надразнила някой "от горе" или ?

В смисъл не вярвам, че тя има фенове в форума (освен мен) но да баннеш някого просто защото те дразни... айде да не казвам силни думи, освен може би "странно", защото много хора вкл. аз дразнят модераторите, но сме още тук...

сори, че се вкл. така нелепо в темата, но си видях името и просто реагирам на него... пз за Димаж..
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Не очаквай истински отговор на този въпрос.... двуезикът на Оруел сега ще се развихри със страшна сила!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Joker написа: Как предлагате да гласуваме за нея при баннат акаунт? А защо е баннат? Защото имало дублиране!
Ще съобщя на всички, че от моето Ай пи има три регистрации:
1. моята, която е първа;
2. на брат ми, който влиза на няколко месеца веднъж и пуска по два-три поста (Берса знае за това от години!);
и 3. на едни братовчед, който живя няколко месеца при мен и май е влизал само тогава...
Ми баннете и мен тогава, пък си оставете някой от др. двама!
Акаунтът е баннат вчера, затова и сега тя отпада от класацята.
Колкото до твоя случай - явно е нямало приемственост между трите регистрации, затова и не са понесли санкции /сам казваш, че и Берс е бил наясно през цялото време/. Няма нищо нередно в това от един компютър да пишат 2ма души /примерно нрг и брат й едно време/, но има в това един човек да пише с 2 и повече регистрации. Това не е първият случай на баннат двоен акаунт, просто получава повече гласност, заради класацията.
Мисля, че отговорих на въпросите ти; ако има още нещо, пиши пак :)
Изображение

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Отговорих ти там, дай да не пишем на 2те места :)
И ако някой друг се интересува от развитието на въпроса, давам директен линк :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &start=585
Изображение

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Mira написа:
Joker написа:[Всъщност, баннахте я, само защото ви дразни и ще спечели гласуването, нали?
Абсолютно.Явно най-накрая си намериха извинение/повод.
А бтв,искам да попитам само - има ли начин да бъдат изтрити гласовете за мен?Така или иначе аз не гласувам,не следя темата особено,а и не ща да ме обвиняват,че съм "техен човек" и затова печеля...И без това наистина стана доста манипулирана тая класация.
ммм моите гласове за теб (специално) не са били защото си техен човек, а точно защото не си. Мисля, че просто се скатаваш...

Инак двойния акаунт е несериозна причина за бан, но ще проверя в правилата. Не че държа да съм адвокат на Антоанета, но ми се струва странно именно за това да е баннат. При положение, че при нея е имало примественост - тя спря да пише с първия си акаунт и продължи с втория...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Mira написа:
Joker написа:[Всъщност, баннахте я, само защото ви дразни и ще спечели гласуването, нали?
Абсолютно.Явно най-накрая си намериха извинение/повод.
А бтв,искам да попитам само - има ли начин да бъдат изтрити гласовете за мен?Така или иначе аз не гласувам,не следя темата особено,а и не ща да ме обвиняват,че съм "техен човек" и затова печеля...И без това наистина стана доста манипулирана тая класация.
Ти пък сега! :roll: :roll:

Кой ще те обвинява, че си "техен" човек? Хмрпф! :evil:

И кои са тия "тях"? Модераторите? Ми че то и аз съм модератор, значи и аз съм от "тях", ау, от онЕя с белезите!!! :shock: :shock: :shock:

Хайде да има малко уважение, ние не сме администрацията на Буш, нито немски колаборационисти, ние сме потребители и хора като всеки един нормален човек и потребител в тоя форум. "Тях"... "техен" човек... Ти от кои си тогава, чий човек си? :?: :?: :roll: :?
Последно промяна от Boromir на 08 Авг 2008, 16:55, променено общо 1 път.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Не мога да разбера какво значи точно приемственост? Аз като историк :D намирам някаква приемственост почти във всичко - например тематична, хронологическа и т.н...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, ОК! И аз го осъзнах... :roll:
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

Боромир,просто цитирах колегата Жокер.
Кристо - за какво да се скатавам?Който има въпрос към мен - да заповяда,винаги съм отговаряла.Не виждам смисъл да има цяла тема за мен така или иначе - не съм интересна,не съм от ничий "отбор",не мисля,че има нужда от подобно интервю.Даже се чудя защо някои хора с такова упорство се опитват да ме сложат на "горещия стол". :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ммм намерих правилата, написани от Димо:

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=2&t=2095

И думичка няма за два профила от едно ай-пи....

Не искам да звуча като Волен Сидеров, но как да не кажа "Абе откъде ви идват тези ве..." :mrgreen:

Сериозно, ако Антоанета е банната, трябва да е по някое от тези точки. Хайде дружно да се напънем и да... измислим по кое точно... :albino:
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

:lol:

Не минахме ли прекалено много ОФФ???Викам да се преместим в отделна тема,посветена на банването на Антоанета и на форумния й образ като цяло. :P
Изображение
Изображение
Изображение
Заключено

Обратно към “Мнения”