казусът Антоанета
Re: Мнения за модераторския екип
Модският екип превърна гласуването за Размисли и страсти в комедия! Такива правила, които сега оповестявате, не са били съобщени предварително! Променяте правилата по време на състезанието, за да го изкривите и опорочите! Защо, по дяволите не си гласувате помежду си само?

-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък те харесвам, въпреки горното мнение
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И в темата те питах, кои правила не са ти били известни предварително?Joker написа:Такива правила, които сега оповестявате, не са били съобщени предварително! Променяте правилата по време на състезанието, за да го изкривите и опорочите!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Добре, и тук ще го напиша:
Как предлагате да гласуваме за нея при баннат акаунт? А защо е баннат? Защото имало дублиране!
Ще съобщя на всички, че от моето Ай пи има три регистрации:
1. моята, която е първа;
2. на брат ми, който влиза на няколко месеца веднъж и пуска по два-три поста (Берса знае за това от години!);
и 3. на едни братовчед, който живя няколко месеца при мен и май е влизал само тогава...
Ми баннете и мен тогава, пък си оставете някой от др. двама!
Сигурно ви звуча мноого гадно на някои и особено на Роджъртейлър, с когото се заядохме преди 2-3 вечери, но изглежда за някои това е начинът да наложат своята гледна точка и да спечели техния човек, а не друг (като дисквалификацията на ЦСКА за ШЛ! С поредица от дисквалификациии някои могат да вземат и Купата, но нищо не помага да станат нещо като средноевропейски футболен отбор!).
Всъщност, баннахте я, само защото ви дразни и ще спечели гласуването, нали?
П.П. Не очаквах някога да се застъпя за ЦСКА...
... и сега изведнъж:^PrincessA^ написа:Thus ruleth ^PrincessA^ & Berserker:
Гласува се от понеделник до неделя. Всеки гласува само по веднъж и само за един човек през текущата седмица.
В неделя вечерта първият по точки сяда за разпит, а ако първенците са няколко се създават теми за всеки поотделно.
Хората, неписали във форума през последните 2 месеца, както и тези, за които не е гласувано нито веднъж през същия период, автоматично губят всички получени до момента гласове. Останалият списък се запазва и към него се добавят гласовете от новата седмица.
Всеки потребител може да задава на един участник не повече от 30 въпроса, разпределени най-много в 3 отделни мнения. Избраният в Р&С не е длъжен да отговаря на въпросите, които са над този лимит.
Избираните в класацията получават "имунитет" за следващите три месеца, след което отново може да се гласува за тях. Наред с отчитането на гласовете, шефовете на Размислите водят и списък на "имунизираните".
Всяка седмица победителят в класацията има право да си избере потребителя, задавал най-интересните въпроси, и да го покани на по бира (или на вечеря), като повелителите на Размислите могат да изберат да присъстват или не на срещата, и да разкажат после какво се е случило. Поканеният е длъжен да приеме в удобно за него време.
Ето това ме притеснява!^PrincessA^ написа:Трия Антоанета от класацията, понеже акаунтите й са баннати, поради дублиране. Който е гласувал за нея през тази седмица, има право да даде нов глас.
Как предлагате да гласуваме за нея при баннат акаунт? А защо е баннат? Защото имало дублиране!
1. моята, която е първа;
2. на брат ми, който влиза на няколко месеца веднъж и пуска по два-три поста (Берса знае за това от години!);
и 3. на едни братовчед, който живя няколко месеца при мен и май е влизал само тогава...
Сигурно ви звуча мноого гадно на някои и особено на Роджъртейлър, с когото се заядохме преди 2-3 вечери, но изглежда за някои това е начинът да наложат своята гледна точка и да спечели техния човек, а не друг (като дисквалификацията на ЦСКА за ШЛ! С поредица от дисквалификациии някои могат да вземат и Купата, но нищо не помага да станат нещо като средноевропейски футболен отбор!).
Всъщност, баннахте я, само защото ви дразни и ще спечели гласуването, нали?
П.П. Не очаквах някога да се застъпя за ЦСКА...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: "Размисли и страсти" - гласуването
Абе не е тук мястото, но и аз искам обяснение защо Антоанета я няма... нещо е надразнила някой "от горе" или ?
В смисъл не вярвам, че тя има фенове в форума (освен мен) но да баннеш някого просто защото те дразни... айде да не казвам силни думи, освен може би "странно", защото много хора вкл. аз дразнят модераторите, но сме още тук...
сори, че се вкл. така нелепо в темата, но си видях името и просто реагирам на него... пз за Димаж..
В смисъл не вярвам, че тя има фенове в форума (освен мен) но да баннеш някого просто защото те дразни... айде да не казвам силни думи, освен може би "странно", защото много хора вкл. аз дразнят модераторите, но сме още тук...
сори, че се вкл. така нелепо в темата, но си видях името и просто реагирам на него... пз за Димаж..
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Не очаквай истински отговор на този въпрос.... двуезикът на Оруел сега ще се развихри със страшна сила!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Акаунтът е баннат вчера, затова и сега тя отпада от класацята.Joker написа: Как предлагате да гласуваме за нея при баннат акаунт? А защо е баннат? Защото имало дублиране!
1. моята, която е първа;
Колкото до твоя случай - явно е нямало приемственост между трите регистрации, затова и не са понесли санкции /сам казваш, че и Берс е бил наясно през цялото време/. Няма нищо нередно в това от един компютър да пишат 2ма души /примерно нрг и брат й едно време/, но има в това един човек да пише с 2 и повече регистрации. Това не е първият случай на баннат двоен акаунт, просто получава повече гласност, заради класацията.
Мисля, че отговорих на въпросите ти; ако има още нещо, пиши пак

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Отговорих ти там, дай да не пишем на 2те места 
И ако някой друг се интересува от развитието на въпроса, давам директен линк
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &start=585
И ако някой друг се интересува от развитието на въпроса, давам директен линк

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ммм моите гласове за теб (специално) не са били защото си техен човек, а точно защото не си. Мисля, че просто се скатаваш...Mira написа:Абсолютно.Явно най-накрая си намериха извинение/повод.Joker написа:[Всъщност, баннахте я, само защото ви дразни и ще спечели гласуването, нали?
А бтв,искам да попитам само - има ли начин да бъдат изтрити гласовете за мен?Така или иначе аз не гласувам,не следя темата особено,а и не ща да ме обвиняват,че съм "техен човек" и затова печеля...И без това наистина стана доста манипулирана тая класация.
Инак двойния акаунт е несериозна причина за бан, но ще проверя в правилата. Не че държа да съм адвокат на Антоанета, но ми се струва странно именно за това да е баннат. При положение, че при нея е имало примественост - тя спря да пише с първия си акаунт и продължи с втория...
Ти пък сега!Mira написа:Абсолютно.Явно най-накрая си намериха извинение/повод.Joker написа:[Всъщност, баннахте я, само защото ви дразни и ще спечели гласуването, нали?
А бтв,искам да попитам само - има ли начин да бъдат изтрити гласовете за мен?Така или иначе аз не гласувам,не следя темата особено,а и не ща да ме обвиняват,че съм "техен човек" и затова печеля...И без това наистина стана доста манипулирана тая класация.
Кой ще те обвинява, че си "техен" човек? Хмрпф!
И кои са тия "тях"? Модераторите? Ми че то и аз съм модератор, значи и аз съм от "тях", ау, от онЕя с белезите!!!
Хайде да има малко уважение, ние не сме администрацията на Буш, нито немски колаборационисти, ние сме потребители и хора като всеки един нормален човек и потребител в тоя форум. "Тях"... "техен" човек... Ти от кои си тогава, чий човек си?
Последно промяна от Boromir на 08 Авг 2008, 16:55, променено общо 1 път.

Не мога да разбера какво значи точно приемственост? Аз като историк
намирам някаква приемственост почти във всичко - например тематична, хронологическа и т.н...
Да, ОК! И аз го осъзнах... 
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
Боромир,просто цитирах колегата Жокер.
Кристо - за какво да се скатавам?Който има въпрос към мен - да заповяда,винаги съм отговаряла.Не виждам смисъл да има цяла тема за мен така или иначе - не съм интересна,не съм от ничий "отбор",не мисля,че има нужда от подобно интервю.Даже се чудя защо някои хора с такова упорство се опитват да ме сложат на "горещия стол".
Кристо - за какво да се скатавам?Който има въпрос към мен - да заповяда,винаги съм отговаряла.Не виждам смисъл да има цяла тема за мен така или иначе - не съм интересна,не съм от ничий "отбор",не мисля,че има нужда от подобно интервю.Даже се чудя защо някои хора с такова упорство се опитват да ме сложат на "горещия стол".

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ммм намерих правилата, написани от Димо:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=2&t=2095
И думичка няма за два профила от едно ай-пи....
Не искам да звуча като Волен Сидеров, но как да не кажа "Абе откъде ви идват тези ве..."
Сериозно, ако Антоанета е банната, трябва да е по някое от тези точки. Хайде дружно да се напънем и да... измислим по кое точно...
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... f=2&t=2095
И думичка няма за два профила от едно ай-пи....
Не искам да звуча като Волен Сидеров, но как да не кажа "Абе откъде ви идват тези ве..."
Сериозно, ако Антоанета е банната, трябва да е по някое от тези точки. Хайде дружно да се напънем и да... измислим по кое точно...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
Не минахме ли прекалено много ОФФ???Викам да се преместим в отделна тема,посветена на банването на Антоанета и на форумния й образ като цяло.