въпрос във връзка с графика на администрацията и преподавате
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student
- Antoaneta
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
въпрос във връзка с графика на администрацията и преподавате
Уважаеми колеги; не мислите ли че следва да се знае какъв е графика на вуза през годината. С това е свързан и моя въпрос. Знае ли някой дали има принципно положение при фнпп в смисъл дали администрацията е налична единадесет без един месеца както следва, според мен и ако е така, има ли месец през който във фнпп-то няма никой? Втората част на въпроса е свързана с това че според мен следва да се знае графика на преподавателите. Знае ли някой кога е отпуската на преподавателите? Също така знае ли някой нещо повече за дипломните защити и за кандидатстуденската кампания. Сори, доста въпроси.
Притеснявам ли те?
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: въпрос във връзка с графика на администрацията и преподавате
Бачкат си целогодишно. За график - има сайт на ФНПП - там има телефони за информация. Звъниш и ги питаш, хората ти отговарят. Тва е.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
Jenna
- От дъжд на вятър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Да бе, как ще си бачкат целогодишно, като преподавателите работят от Октомври до Юни. Значи, че имат 3 месеца ваканция, като и през останалото време отсъстват. Т.е. не стига, че работата им е най-лесна, ами и имат три месеца ваканция, макар че от това време някои провеждат летни учебни практики, например изобр. и-во. Също така, аз бях във ФНПП през Август и нямаше никоя от секретарките. Шефа отключва на работниците със собствен ключ за ремонти. Това целогодишно ли му се вика, че аз не го разбирам като целогодишно. Много се извинявам, че това е моето мнение. И аз предпочитам да можех да кажа, че са много сериозни и отговорни към работа си. Може би към личния си живот са, но към работата, в никакъв случай според моите стандарти, които явно са високи.
Знаете ли кога беше началото на "лекциите" във ФНПП, да ви кажа, ноември месец, а кога е началото на уч. год., октомври, а кога би следвало да е нач. на уч. год., септември, някак си не успявам да се кефя, а ги възприемам тези неща като неуредици. И знаете ли какво се прави ако се оплачете на шефовете. Ще ви отговоря, абосолютно нищо не се прави и така нататък.
Знаете ли кога ни казаха, че е дипломната защита, септември, а знаете ли кога е, октомври, нещо нередно не виждате ли в това положение на нещата. Докато ние бяхме там, преподавателите пътуваха веднъж до Италия и си направиха поне една, две свои изложби. Само аз ли виждам нещо нередно в това, добре, бачкайте като сервитьори докато ви държат краката, а нека "лайната" да си живеят живота и така нататък.
Пак ви казвам, нека само хора с голям опит да ми отговарят на въпросите, щото ще кажа нещо дето ще ми навлече беля, се страхувам. Децата да си мълчат.
Вие знаете ли, че има "полицейски" фирми, където "ченгетата" уреждат децата си. Да го знаете от мен, ако не сте чували. Това не е добре и оставя травми у хората, който работят с "царските синчета" за цял живот. Ако седиш там, береш страх. Ако се махнеш, няма пари. А сега де.
Дано да не ви се случва да ви заплашват (от главно управление на МВР)!
Знаете ли кога беше началото на "лекциите" във ФНПП, да ви кажа, ноември месец, а кога е началото на уч. год., октомври, а кога би следвало да е нач. на уч. год., септември, някак си не успявам да се кефя, а ги възприемам тези неща като неуредици. И знаете ли какво се прави ако се оплачете на шефовете. Ще ви отговоря, абосолютно нищо не се прави и така нататък.
Знаете ли кога ни казаха, че е дипломната защита, септември, а знаете ли кога е, октомври, нещо нередно не виждате ли в това положение на нещата. Докато ние бяхме там, преподавателите пътуваха веднъж до Италия и си направиха поне една, две свои изложби. Само аз ли виждам нещо нередно в това, добре, бачкайте като сервитьори докато ви държат краката, а нека "лайната" да си живеят живота и така нататък.
Пак ви казвам, нека само хора с голям опит да ми отговарят на въпросите, щото ще кажа нещо дето ще ми навлече беля, се страхувам. Децата да си мълчат.
Вие знаете ли, че има "полицейски" фирми, където "ченгетата" уреждат децата си. Да го знаете от мен, ако не сте чували. Това не е добре и оставя травми у хората, който работят с "царските синчета" за цял живот. Ако седиш там, береш страх. Ако се махнеш, няма пари. А сега де.
Може да исках да съм Преподавател, но съм Студент. You know that i'm no good. 
Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
Ейми
http://www.youtube.com/watch?v=dewtCShee04
http://www.youtube.com/watch?v=HFVM5pVT ... re=related
През лятото е много трудно да намериш някого ..
принципно трябва да са там , но от преподавателите един няма и нямат работа там през лятото ... Можеш да намериш единствено секретарките на отделните катедри , но и те мисля че са със съкратено работно време 
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами администрацията аз разбирам "секретарките" а не преподавателите. Сигурно им е съкратено работното време, но трябва да са там и да можеш да ги намериш през седмицата. За това си има и телефони - обаждаш се и разбираш кога какво.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- ivkata
- В началото бе словото
- Специалност: ПУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: въпрос във връзка с графика на администрацията и препода
Здравейте! Някой може ли да ми даде някаква информация за проф. Виолета Борисова - номер или е-mail ... благодаря предварително
)))
"Много често не можеш да имаш нещата, които искаш най-силно.
Желанието ни оставя с разбито сърце... изтощава ни. Желанието може да
провали живота ти. Но колкото и трудно да е да искаш нещо, хората,
които най-много страдат са тези, които не знаят какво искат."
Желанието ни оставя с разбито сърце... изтощава ни. Желанието може да
провали живота ти. Но колкото и трудно да е да искаш нещо, хората,
които най-много страдат са тези, които не знаят какво искат."
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Re: въпрос във връзка с графика на администрацията и препода
Някой знае ли какъв е е-maila на С. Здравкова?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...