Как прекарвате времето си докато чакате резултатите ?

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Как прекарвате времето си докато чакате резултатите ?

Мнение от ShadeOfShane »

Как прекарвате времето си след изпитите ,забавлявате ли се или се стресирате и притеснявате ? Аз не съм се осъзнала все още и ми е много странно ,че всичко свърши (засега).
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Re: Как прекарвате времето си докато чакате резултатите ?

Мнение от sweety.girl »

Ами много трудно-пълен ужас и постоянно съмнение,а почивката е чак през август :roll: ...
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

Ами аз, след като мина литературата, не можех да повярвам, че на другата сутрин ще се събудя в колкото си искам и че няма да се налага да си разпределям времето, да преговарям цитати и прочее глупости :) След като отпразнувах вечерта завършването на КСК, сега ми е спокойно, че поне ученето свърши. Вече чакането си е проблемно, щото, както винаги, нямам търпение да видя какви са ги надробили проверяващите, ама това е - иска се търпение. Иначе оттук насетне съм се "разплул" тотално и мисля да правя всичко, което една година по един или друг повод не съм могъл :lol: Но излязат ли резултатите и класиранията, следва един бесен купон, който ще продължи поне до началото на септември 8) И ако през октомври съм оцелял след всичко това, надявам се, ще сме колеги в СУ :blackeye:
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

explorer написа:Ами аз, след като мина литературата, не можех да повярвам, че на другата сутрин ще се събудя в колкото си искам и че няма да се налага да си разпределям времето, да преговарям цитати и прочее глупости :) След като отпразнувах вечерта завършването на КСК, сега ми е спокойно, че поне ученето свърши. Вече чакането си е проблемно, щото, както винаги, нямам търпение да видя какви са ги надробили проверяващите, ама това е - иска се търпение. Иначе оттук насетне съм се "разплул" тотално и мисля да правя всичко, което една година по един или друг повод не съм могъл :lol: Но излязат ли резултатите и класиранията, следва един бесен купон, който ще продължи поне до началото на септември 8) И ако през октомври съм оцелял след всичко това, надявам се, ще сме колеги в СУ :blackeye:
И аз така разсъждавах,но не мога да се отпусна още,а колкото до спането-поне спя колкото си искам :P
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Пиша във форума :)
Мне: радвам се на живота, защото, съгласете се, въпреки че сме в очакване на класирането, това вероятно е най-безгрижното време за един млад човек, когато може да прави каквото намери за добре, без някой да изисква нещо от него. След това: изпити в университета, работа....
Чувствам се като хлапе на 5 :drunken:
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

Да,ама когато наи-близките ти хора са по изпити е много тъпо-съгласи се
Аватар
explorer
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от explorer »

pink floyd написа:Пиша във форума :)
Мне: радвам се на живота, защото, съгласете се, въпреки че сме в очакване на класирането, това вероятно е най-безгрижното време за един млад човек, когато може да прави каквото намери за добре, без някой да изисква нещо от него. След това: изпити в университета, работа....
Чувствам се като хлапе на 5 :drunken:
Съгласен! Дайте да се радваме на живота, докато още можем! ;)
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология

Мнение от ShadeOfShane »

Сега се сещам ! Искате ли като излязат резултатите да си направим среща на редовните форумци ,ще бъде много интересно , а може и да отпразнуваме заедно ако не добри резултати , то поне край на съмнения и терзания ,а защо не и добри резултати ?
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
axinora
Пишете, о, братя
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти

Мнение от axinora »

Аз си мислех, че след изпита ще ми е много по-спокойно, но не е така. и не само защото не мога да чакам, а и защото изведнъж осъзнах, че всичко свърши. няма цитати, няма дебели книги из стаята ми, трябва да ги върна в библиотеката или на приятели. проследните месеци се случиха много неща - матури, бал, разделяне с училище (за мен и проблеми с печатане на дипломата, защото системата на МОН не вярваше, че съм родена в София и не исакше да ми отпечата дипломата), изпити и т.н. и човек се мотивира, за да преодолее всички тези екстремни събития максимално успешно. сега освен да чета художествена литература и да гледам сапунени сериали няма какво да правя. и това не ми се отразявя добре. съучениците ми още не са приключили с изпитите и са неоткриваеми и така.
сега заминавам за село, че да разнообразя малко дейността. пък и там няма интернет, така че няма да мога през 2 часа да проверявам форума и пощата си :D
желая спокойствие на всички до излизането на резултатите. аз се съм на линия пак в сряда, защото не ми се иска да изпусна броенето на дните до излизането на резултатите. :D
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология ;)
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

axinora написа:Аз си мислех, че след изпита ще ми е много по-спокойно, но не е така. и не само защото не мога да чакам, а и защото изведнъж осъзнах, че всичко свърши. няма цитати, няма дебели книги из стаята ми, трябва да ги върна в библиотеката или на приятели. проследните месеци се случиха много неща - матури, бал, разделяне с училище (за мен и проблеми с печатане на дипломата, защото системата на МОН не вярваше, че съм родена в София и не исакше да ми отпечата дипломата), изпити и т.н. и човек се мотивира, за да преодолее всички тези екстремни събития максимално успешно. сега освен да чета художествена литература и да гледам сапунени сериали няма какво да правя. и това не ми се отразявя добре. съучениците ми още не са приключили с изпитите и са неоткриваеми и така.
сега заминавам за село, че да разнообразя малко дейността. пък и там няма интернет, така че няма да мога през 2 часа да проверявам форума и пощата си :D
желая спокойствие на всички до излизането на резултатите. аз се съм на линия пак в сряда, защото не ми се иска да изпусна броенето на дните до излизането на резултатите. :D
Все едно говоря аз,само дето и село нямам :roll: ,а морето е далече...Абсолютно по същия начин се чувствам...
Аватар
Amaranth
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Amaranth »

На доста изпити бях вече и ще ходя и на още. Как прекарвам времето, докато чакам? Ям, уча по друг предмет, разцъквам из форумите, пак ям, ям още веднъж (яденето е най - голямото блаженство), пък то като излязат резултатите, ще се разчуе. Не виждам смисъл в притесненията, защо да си скъсявам живота? Да не свършва светът? Хайде за сега, че трябва да ходя да ям :P
But You Won't Fool The Children Of The Revolution!
Now You Won't Fool The Children Of The Revolution!
axinora
Пишете, о, братя
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти

Мнение от axinora »

а, яденето е голям проблем. аз покрай изпитите напълнях с 3-4 килограма, защото за да се разсейвам от учене ходех по няколко пъти на ден до магазина за вафличка, пръчици "Слънчо" и др. подобни :D
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология ;)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ти да видиш кво става, ако влезеш специалност в която се учи... От моите колеги, от тези дето минахме втори курс, всеки е качил м/у 5 и 15кг, четенето ебава майката на фигурата :mrgreen:
medicate, medicate
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Еми как прекарваме времето си...има притеснение относно резултатите, но това не ни попречи две поредни вечери да разтресем Най и Биад 8) Иначе спане до късно, никакви задължения...трудно мога да се адаптирам към новия си свободен начин на живот...
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от Silmarien »

Яденето е ключов момент в подготовката за изпит :mrgreen: Аз колко шоколада изядох за няколкото последни седмици - сигурно толкова не съм яла досега през целия си живот!
А иначе - още не мога да се осъзная, че вече нямам изпити. Днес се събудих в 11.30 (за първи път от страшно много време) и ми беше толкова странно, че няма веднага да взема някоя тема и да я да прочета за 47ми път :mrgreen: Пък утре съм на сватба :drunken: :bounce:
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”