Резултати от изпити

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Резултати от изпити

Мнение от usmivka »

На 2 от писмените изпити от лятната сесия не си знам резултатие, защото изискваха да ходим лично с книжките за да ги впишат, а аз нямах възможност точно тогава да съм в София.
Та... въпроса ми е сега съответните преподаватели ли трябва да търся или може да отида при секретарката в канцеларията ?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Re: Резултати от изпити

Мнение от phoebe »

Ми книжката реално ти е само за тебе и да показваш на мама и тати. Така че, може да отидеш и при секретарката, ако тя има достъп до протоколите, да ти намери оценката. Или учебен отдел.
Но дали е в книжката или не, няма значение, важното е да е в протокола.
medicate, medicate
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Аз те съветвам да намериш все пак преподавателите, защото е хубаво да ги имаш оценките в книжката си!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

При нас през септември, когато плащахме такса и съответно заверявахме семестъра, връщаха хора, които нямат всичките си оценки в книжката. (ФМИ)
Изображение
Europa
От дъжд на вятър

Мнение от Europa »

И според мен е добре да ги имаш оценките в книжката. При нас (БФ) стават проблеми при заверяване на успеха за стипендии когато ги няма оценките в книжката. А най- голямата лудница настъпва при подаване на документите са явяване на държавен изпит. Миналата година имаше случай с колега, на който не му беше нанесена една оценка в главната книга и нямаше да има такива главоболия, ако я имаше в книжката.Е, не беше толкова фатално, но си беше ходене по мъките- търсене на труднооткриваем преподавател, протоколи от изпити от втори курс и т.н. Така, че още веднъж те съветвам да ти нанесат оценките. Колкото и да не ви се вярва, студенските книжки имат някаква тежест на официален документ.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”