Та кажете нещо за интервюто, имам ли шанс да вляза с този успех? И доволни ли сте от обучението?
Магистратура PR
-
Independent
- В началото бе словото
Магистратура PR
Здравейте
Решила съм да кандидатствам магистратура Връзки с обществеността тази година. Имате ли впечатления от тази магистратура? И знаете ли нещо повече за изпита? Доколкото прочетох само интервю има и отделно се гледа успеха от дипломата. Малко ме притеснява това, че успехът от дипломата ми е около 4. 60 / семестриално плюс държавните/
Но пък специалността ми е Английска филология в СУ, не е някоя педагогика.
Та кажете нещо за интервюто, имам ли шанс да вляза с този успех? И доволни ли сте от обучението?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Магистратура PR
Какво значи "някоя педагогика". Имайте малко уважение към колегите си, ще учат децата ви някой ден!
Местя ти темата в правилния форум.
Местя ти темата в правилния форум.
-
Independent
- В началото бе словото
Мисълта ми е, че 99% от тях завършват с отличен успех, защото специалността е лесна и после се състезаваме за магистратура при равни условия с тях. Което не е честно, не можеш да сравняваш педагогиката и филологиите/ правото/ МО.
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
не е вярно, че завършват с отличен успех. нали ако беше така, половината от тях, щяха да се преместят. напротив - чувала съм, че те учат доста трудни неща.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
И че особено първите 1-2 курса бая ги късат, така че да има по-малко желаещи да се местят в "престижните специалности". Имам съученичка, която бе приета Начална предучилищна педагогика и се премести следващата година в Право. Как стават тия работи не знам, но от ФНПП се опитват да ги ограничат.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- rueva
- Пишеща машина
миналата година, като кандидатствах в курса имаше едно момиче, което учеше някаква педагогика, но успоредно идваше на литература, за да се премести. изкара успех над 5.5 и мина литературата, сега мисля, че учи право. евала на такива упорити хораfragile написа:И че особено първите 1-2 курса бая ги късат, така че да има по-малко желаещи да се местят в "престижните специалности". Имам съученичка, която бе приета Начална предучилищна педагогика и се премести следващата година в Право. Как стават тия работи не знам, но от ФНПП се опитват да ги ограничат.
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тя Деница е учила педагогика, май че каза начална, но не си спомнян със сигурност. Нз как се е преместила, май направо е кандидатствала наново, защото има два различни изпита.
~ Кътчето ~
- rueva
- Пишеща машина
не, изкарала е успех над 5.5 и се е преместила.
-
enthusiastic
- В началото бе словото
Здравейте! И аз се интересувам от магистратура ПР и мнения за нея. Някой няма ли да сподели?
-
NightSpirit
- В началото бе словото
Май малко сте с отплеснали от темата на колежката.
Аз също се интерсувам от магистърската прогвама по Връзки с обществеността. Не толкова от приема, а по-скоро самия учебен процес. Интересно ли е, как е нивото на обучение. Като е задочно каква е процедурата с очните? Предметите в учебния план са доста, предполагам се избират някои от тях.
В други теми прочетох мения, че ВО и PR са различни неща. Моля споделете защо мислите така. Не съм специалист в областта, доколкото бакалавърската ми степен е друга и не е във ФЖМК. Но ми е интересна PR сферата. Искм да уча реклама, имидж мейкинг и подобни неща. Дали програмата, че е адекватна? Дава ли практически умения, има ли възможности за специализации и др. Ще се радвам на вякакви мнения и отзиви най-вече на хора, които са минали по този път или поне бакалаври по специалността.
Аз също се интерсувам от магистърската прогвама по Връзки с обществеността. Не толкова от приема, а по-скоро самия учебен процес. Интересно ли е, как е нивото на обучение. Като е задочно каква е процедурата с очните? Предметите в учебния план са доста, предполагам се избират някои от тях.
В други теми прочетох мения, че ВО и PR са различни неща. Моля споделете защо мислите така. Не съм специалист в областта, доколкото бакалавърската ми степен е друга и не е във ФЖМК. Но ми е интересна PR сферата. Искм да уча реклама, имидж мейкинг и подобни неща. Дали програмата, че е адекватна? Дава ли практически умения, има ли възможности за специализации и др. Ще се радвам на вякакви мнения и отзиви най-вече на хора, които са минали по този път или поне бакалаври по специалността.
The Spirits Within
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: