Благодаря .
Държавен Изпит
Модератори: Methuselah, thegirl
-
gonewiththesun
- В началото бе словото
Държавен Изпит
Здравейте, студент съм 4-ти курс ФМИ, и сега завършвам семестриално. Бих искал да попитам, ако подам документи за ДИ за юли месец, но не се явя, дали има право да се явя на септември. (Мисълта ми относно подаването на докумени сега е, че ако има някакъв пропуск, да се оправи докато е рано, а не да чакам до август, когато се подават документите за септемврииския ДИ
)
Благодаря .
Благодаря .
- Antoaneta
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Държавен Изпит
Хе, хе, аз ще отговоря без да съм прочела внимателно въпроса ...
Сигурно има ня'кви държавни изпити преди септември ... ако не са минали вече ... но аз съм подала късно през юни молба за септемврийския изпит и сега се чудя кога да отида за занеса дипломните работи, като не знам на кого да ги оставя ... и как да се видя с научния си ръководител, като той е в отпуска до октомври ...
Сигурно има ня'кви държавни изпити преди септември ... ако не са минали вече ... но аз съм подала късно през юни молба за септемврийския изпит и сега се чудя кога да отида за занеса дипломните работи, като не знам на кого да ги оставя ... и как да се видя с научния си ръководител, като той е в отпуска до октомври ...
Притеснявам ли те?
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Държавен Изпит
А аз искам да ти присъствам на защитата, честно. Не сe будалкам, въпреки че може и да усещаш иронията. А може и да не я усещаш, всъщност.
Ти изобщо прочете ли въпроса на човека? Ама не внимателно - прочете ли го ИЗОБЩО, преди да се изкажеш с култовото: "може и да има, ама ако не са минали". Ето това имам предвид под "неадекватно поведение". Чудя се как са те взели в нашия факултет изобщо. И горко на научния ти ръководител, който и да е той.
Ти изобщо прочете ли въпроса на човека? Ама не внимателно - прочете ли го ИЗОБЩО, преди да се изкажеш с култовото: "може и да има, ама ако не са минали". Ето това имам предвид под "неадекватно поведение". Чудя се как са те взели в нашия факултет изобщо. И горко на научния ти ръководител, който и да е той.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември