Бал за Стопанско управление

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Mimi_pk
В началото бе словото

Мнение от Mimi_pk »

Здравейте :)
Въпросът,който искам да ви попитам не е свързан с матурите,но горните две теми са заключени,така че пиша тук.искам да питам някой знае ли каква точно е бройката на новоприетите студенти в специалност Стопанско управление и ориентировачно какви оценки ми трябват,за да вляза там(колко е минималният бал).
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Re: Едно въпросче....

Мнение от Prudence »

...... Не знам да пиша ли нещо...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Mimi_pk написа:Здравейте :)
Въпросът,който искам да ви попитам не е свързан с матурите,но горните две теми са заключени,така че пиша тук.искам да питам някой знае ли каква точно е бройката на новоприетите студенти в специалност Стопанско управление и ориентировачно какви оценки ми трябват,за да вляза там(колко е минималният бал).
А случайно да забеляза, че тези заключените са от предишните години? И че малко под този раздел е разделът за КСК 08/09? А като си отваряш страничката с КСК инфо, да си попадала на това :arrow: http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html ? Има мин. балове от 8 години назад. Потърсете малко преди да задавате въпроси!

П.С. Местя темата на правилното място и поправям заглавието.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”