Нямам време да изчета коментара на г-н Кьосев,но Б.Димитров си го е казал кратко,ясно и точно.
И моето отношение също е крайно негативно.Накрая мисля,че се бориха Левски и Дънов.Е не знам за вас,но аз лично не знаех кой е Дънов.А защо само Левски на първо място,а защо не Ботев,Раковски,Каравелов ...
Във Франция първото място беше за Де Гол,ами не съм специалист по историята им,но защо да не е и Наполеон,той малко ли е направил...
Не е само у нас тази комерсиална глупост за печелене на пари ...
Сега по-голяма част от обществото знае кой е Азис,а не кой е Аспарух.И как не - като по улицата има билбордове с голия му задник и Китаеца,а не примерно исторически факти от Средновековна България ...
Каквото и да кажа,няма да мога да изразя цялото си възмущение.
Добре,че все пак има хора,които възпитават децата си и ги насочват към правилния път.Образованието е изключително важно.
Пак отидох през девета планина,та в десета в разсъжденията си,но липсва ли възпитание,липсва и почти всичко друго.Много далечни изглеждат нещата,ако тръгнат да се сравняват - кампанията "Великите българи" и образованието(възпитанието),но защо Б.Д. не каза,че подкрепя Азис?