Изпит по информатика
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
Изпит по информатика
Здравейте колеги, първи куср съм и ме интересува как протича изпита по инфо при Швертнер. Може ли да се преписва и лесно ли става ? Интересува ме всяка информация която можете да ми дадете, че нямам време да уча и не знам какво да правя. Говоря за редовния изпит, не за теста за отличници! Благодаря Ви много! 
-
cherrylips
- В началото бе словото
Re: Изпит по информатика
мин. година имах и аз при нея
не й бях ходила нито веднъж на лекции
нито веднъж на упражнения
не съм правила нито контролно, нито присъствия...абе тотален пас отвсякъде
не учих и за изпита, аз дори не знаех какво по дяволите учим
една колежка ми беше дала преди изпита малко от лекциите евентуално ако мога да препиша, сложих ги лекциите под листите, на които щях да пиша и айдее.... каквото сабя покаже
гарантирам ти че НИКОИ не беше учил 
даде 2-3 въпроса по които да пишем и се оказа че и трите ги имам на листите от колежката. Тя кръжеше доста около нас, не се спря на едно място обаче се преписваше. Аз постоянно си надигах листата и преписах и трите въпроса от-до. Но ест. внимавах когато тя доближаваше. Това беше за мен.
За другите мога да кажа, че масово...масово преписаха с хендсфри
момичето до мен беше с хендсфрии и само чувах: "ммхм..мхм...я пак...мхм"
а имаше едно момиче, което беше 3-4 реда ЗАД мен и аз чувах момичето което й диктуваше, всъщност ако щеш ми вярвай чух бая неща, които ми бяха полезни за ипита
аз й казах да си намали малко звука, но тя не ме чу
не знам дали Швертнер я чу но нищо не й каза 
после трябваше да изчакаме малко и тя започна да вика всеки отделно и да му пише оценка. На мен ми зададе и въпрос дори. На някои задаваше, на някои - не
аз не й отговорих
иначе на темите съм се била справила добре, обаче нямам присъствие, нямам и оценка от контролно, попита ме "защо?" и аз й казах че ми съвпадат упражненията по информатика с курса ми по испански и тя каза "ок" и ми писа 4 
само да кажа, че на изпита беше и мъжа й и той бая зяпаше също
Ади успех от мен! После пиши какво е станало
П.П. имай предвид, че това беше мин. година, сега всичко може да е съвсем различно
не й бях ходила нито веднъж на лекции
нито веднъж на упражнения
не съм правила нито контролно, нито присъствия...абе тотален пас отвсякъде
не учих и за изпита, аз дори не знаех какво по дяволите учим
даде 2-3 въпроса по които да пишем и се оказа че и трите ги имам на листите от колежката. Тя кръжеше доста около нас, не се спря на едно място обаче се преписваше. Аз постоянно си надигах листата и преписах и трите въпроса от-до. Но ест. внимавах когато тя доближаваше. Това беше за мен.
За другите мога да кажа, че масово...масово преписаха с хендсфри
после трябваше да изчакаме малко и тя започна да вика всеки отделно и да му пише оценка. На мен ми зададе и въпрос дори. На някои задаваше, на някои - не
само да кажа, че на изпита беше и мъжа й и той бая зяпаше също
Ади успех от мен! После пиши какво е станало
П.П. имай предвид, че това беше мин. година, сега всичко може да е съвсем различно
Re: Изпит по информатика
Много ти благодаря за изчерпателния отговор. Успокои ме, дано и при нас да е така. Лошото е, че и аз не съм ходила на лекциите и никой от колегите няма темите, които тя не е качила на сайта на факултета. Сега остава да се молим да не даде въпроси от липсващите теми. Странно ми е само, защо си прави труда да обикаля, като предоплагам е наясно, че всички преписват
! Аз съм ходила на упражнения и имам сравнително хубави оценки от контролните по упражненията
! Дано да имам късмет, ще разказвам после;)! Мерси още веднъж
!