Стриптизьорка в румънското метро

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Стриптизьорка в румънското метро

Мнение от DADO »

Полицията в Букурещ издирва стриптийзьорка, която показва шоуто си във вагоните на метрото на румънската столица.

Пътниците описват танцьорката, която дори била заснета на мобилен телефон, като „добре облечена, привлекателна девойка, вероятно студентка, съобщава Ananova.

Очевидци твърдят, че стриптийзьорката "започвала работата" само на дългите преходи между станциите.

По време на шоуто девойката включвала на CD - плеъра си песента на Джо Кокър "You Can Leave Your Hat On" и започвала бавно да сваля дрехите си, танцувайки около металните стойки за хващане.

После се обличала и минавала между пътниците, очаквайки възнаграждение за представлението.

„Не мога да кажа, че шоуто не ми хареса, макар че ми се стори крайно необичайно. Освен това в метрото има много деца и не мисля, че е правилно да ги правим участници в това представление“ - казва Джордж Станцу, пътник в букурещкото метро, един от свидетелите на странния атракцион.

Полицията на румънската столица заяви, че ако заловят стриптийзьорката, ще й бъде повдигнато обвинение и ще бъде глобена за нарушаване на обществения ред.

Но до този момент градските власти не успяват да хванат загадъчната нарушителка, която „работи“ само във мотрисите без камери за видеонаблюдение.
:lol: :mrgreen: :twisted: :roll: :D :lol:
Ibiza DJ
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Стриптизьорка в румънското метро

Мнение от Дени »

Март месец бях в Букурещ, пък тогава нямаше такова нещо :) Дори и в метрото влязохме, ама нейсе ;) Не че искам да гледам макци, ама кво, интересно е да се види - може дори да го направят законно - да стане един вид като атракция на града :)))
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Ако направи турне
и посети нашата столица, ще си купя билетче за метрото.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Аз съм с карта! :lol: