Статистика от предварителния по История от миналата година

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Flicker
В началото бе словото

Статистика от предварителния по История от миналата година

Мнение от Flicker »

Ако някой ми намери статистиката от миналата година го признавам :P
Последно промяна от Flicker на 30 Май 2008, 11:17, променено общо 1 път.
Flicker
В началото бе словото

Re: Статистика от предварителния по История от миналата година?

Мнение от Flicker »

За човек, който обича да помага на другите ;) Много ти благодаря, сега ще направя сравнение с тазгодишната статистика...
Като цяло са по-високи оценките тази година и двойките са по-малко... ш*бано, но то се очакваше, при положение че имахме избор между две теми ;)
Аз имам 4.50, дано на редовния изкарам поне 5.00, за да съм по-спокоен, иначе не знам как ще изкарам над 4.00 по литература...
Последно промяна от Flicker на 30 Май 2008, 11:21, променено общо 2 пъти.
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Статистика от предварителния по История от миналата година

Мнение от ТΞD »

Мен ме интересуваше само броят оценки от 5.50 до 5.99, който тази година е 114, а миналата е бил 111. Очакванията ми тази година да има повече 6-ци заради лесните теми и заради правото на избор не се оправдаха и съм доволен. :blackeye:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Flicker
В началото бе словото

Мнение от Flicker »

Така си е, да. Вдига се общия успех по този начин. За редовния ми се иска да съм много добре подготвен и по двата предмета, особено по литература, за да няма изненадки. Ще видим...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Така е, Димаж! Нивото постоянно и устремно пада и Университетът се скъсва да се нагоди към него... А какво беше миналата година? А преди години, когато кандидатстваше батко ви Жокер... :blackeye:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Масовката е голяма.... Огромен прием, демографски срив и това става. Изпростяваме бързо... :mrgreen:
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

dimage написа:Това говори грозни неща единствено и само за нивото на средното образование и на населението като цяло... Жалко е!!! В момента сульо и пульо може да влезе нещо в СУ... само 3 на един изпит да изкара. Миналата година една моя позната така с 2 двойки и една едвам вързана 3ка на кандидастудентските изпити влезе в СУ... Гордост а - "Уча в СУ"... хах то само едното име му остана на горкичкия университет!
Хах горкичкият университет сам изтъква, че е единственият истински университет в България, защото дава шанс за всякакъв вид специалности, а не се съсредоточава само върху печелившите, а влизането с тройка определено не е новост само да отбележа..баща ми е влязъл френска филология с тройка преди 20 години..просто има по-желани специалности и по-малко желани, а средното ниво на образованието така или иначе си е било, е , ще бъде плачевно.. сега малко ще замажат очите на хората с матурите като напраскат на пълните тъпаци четворки и те се възгордеят, но така или иначе си е факт, че в България средното ниво никога не е било наистина високо, просто винаги са били занижени изискванията. :o
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
freaky_girl
В началото бе словото

Мнение от freaky_girl »

Напротив! Преди време изискванията са били къде къде по-високи и са се учели доста повече неща, на които ние днес казваме "излишни глупости", но това е било може би само за легендарния "комунистически" период. А сега тенденцията е колкото по-малко умни хора, толкова по-лесно управляване на държавата :lol: На кого са му изтрябвали акълни хора, като с овчици няма хабене на нерви. :D
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право
Курс: трети

Мнение от blackout »

Е не аз нямах впредвид СОЦ-а...тогава може и да са били високи изискванията ама самата информация е била предавана много избирателно. Предмети като История на БКП и на Марксизма и на нз си още кви простотии са си доста безумни.. :shock:
За след 89-а нивото приказвах, като все пак си е нормално всички сфери на обществено развитие да заеб*т..преход все пак. Именно сега трябва да започне изкристализирането на идеите за развитието на образованието и тем подобни работи, да не се задълбавам :roll:
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”