Аз виждам себе си като успешно реализирана в моята си област жена с един съпруг до себе си и 2-3 малки дечица да ме дърпат за полите...ами банална съм,ама какво да правя пък сега..съдба
[Flood]Как виждате живота на форумеца преди вас след 10год.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
[Flood]Как виждате живота на форумеца преди вас след 10год.
Моля на "Фафлички и храсти"
Аз виждам себе си като успешно реализирана в моята си област жена с един съпруг до себе си и 2-3 малки дечица да ме дърпат за полите...ами банална съм,ама какво да правя пък сега..съдба
Последно промяна от АРМЕНКА на 29 Апр 2008, 16:29, променено общо 1 път.

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Re: [Flood,баце]Как виждате себе си след 10 години ;)
Все така ще си вися във форума 
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз виждам Арменка като многодетна майка, незнаеща бащите на нито едно от отрочетата си, женана за грузинец, каращ ТИР от Белград до Истанбул и обратно и гласуваща винаги за моя колега Емо, понеже той ше е в политиката тогава....
Ааа то било за мене как се виждам, не за Арменка... упс, обърках...
Та, себе си се виждам отново да издавам албум, ама тогавашния се надявам да е компилация Greatest Hits 2008-2018 с ремикси от Фарел и Дан Накамура...от сега каня форумци на промоцията...
Ааа то било за мене как се виждам, не за Арменка... упс, обърках...
Та, себе си се виждам отново да издавам албум, ама тогавашния се надявам да е компилация Greatest Hits 2008-2018 с ремикси от Фарел и Дан Накамура...от сега каня форумци на промоцията...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Хахахахахахахахаххаха,Кристо,ще ми се пръсне корема от смях,бе джанъмKristo написа:Аз виждам Арменка като многодетна майка, незнаеща бащите на нито едно от отрочетата си, женана за грузинец, каращ ТИР от Белград до Истанбул и обратно и гласуваща винаги за моя колега Емо, понеже той ше е в политиката тогава....
Аз за грузинец...това беше по-жестоко от това да съм женена за кюрд фанатик !
Мразя всичко грузинско от дън душа...предишния ми работодател беше един долен грузински селянин от Тбилиси,и покрай него псувам и вия на умряло,щом чуя подобна реч на улицата....
А за политика,не се интересувам особено от нея...
П.С Май ше е по-интересно ако променя темата на "Как виждате живота на форумеца преди вас след 10 години"
Речено-сторено,променям...
И сега на свой ред ще опиша Кристо,понеже е постнал преди мене
Представям си го като международна звезда,отегчена от славата и вниманието на медиите.С 3 брака зад гърба си и с деца само дъщери (не ме питайте защо
(Виж колко съм щедра и какво бъдеще ти предричам,а ти ме набута с тираджия да живея,не те е срам

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [Flood]Как виждате живота на форумеца преди вас след 10год.
Арменке, не тъ'й срам!
Нали уж следващите 10, а не предишните 10 години!?
Я казвай от кой торент си свалила новата ми автобиографична книга, да ги осъдя аз тях... трябваше на 1 май да излезе, а гледам ти веке си я свалила, ъплоуднала и дори чела... как посмя, мъри, как не те досрамя... срам нямаш ли? С какви очи ше ме погледнеш сега на билборда до вашия блок? Ше гориш в ада, джанъм... ама не нашия си християнски, а арменския ад... там Дявола не е паднал ангел, а си е баш Грузинец...
Айде да се поправиш, че ше ти пратя хора да те намерят....
по темата - вече описах как си представям бъдещето на Армс, мога да добавя и как тя си губи девствеността, но ше е много грубо, тъй че тва го пропускаме... хмм какво друго? А да - здравната и осигуровка ще е пропиляна защото ще си направи пласт. операция на устните а ла Галя Сатена и хем няма да може да говори да си поиска нова осигуровка, хем ше и излезе през носа и мъжа и - грузинеца Грузиношвили ше се навие да контрабандира за Сърбия руска водка, странджанско дядо и новия албум на Братя Аргирови, видни арменски поп-певци...
Я казвай от кой торент си свалила новата ми автобиографична книга, да ги осъдя аз тях... трябваше на 1 май да излезе, а гледам ти веке си я свалила, ъплоуднала и дори чела... как посмя, мъри, как не те досрамя... срам нямаш ли? С какви очи ше ме погледнеш сега на билборда до вашия блок? Ше гориш в ада, джанъм... ама не нашия си християнски, а арменския ад... там Дявола не е паднал ангел, а си е баш Грузинец...
по темата - вече описах как си представям бъдещето на Армс, мога да добавя и как тя си губи девствеността, но ше е много грубо, тъй че тва го пропускаме... хмм какво друго? А да - здравната и осигуровка ще е пропиляна защото ще си направи пласт. операция на устните а ла Галя Сатена и хем няма да може да говори да си поиска нова осигуровка, хем ше и излезе през носа и мъжа и - грузинеца Грузиношвили ше се навие да контрабандира за Сърбия руска водка, странджанско дядо и новия албум на Братя Аргирови, видни арменски поп-певци...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Кристо, ти пък албум ли си издавал? СерЬОзно ли? Да не си некъф известен и аз да не знам?
Аз изобщо не се виждам след 10 години. Кой знае какъв вятър ще ме е запилял...
Аз изобщо не се виждам след 10 години. Кой знае какъв вятър ще ме е запилял...
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Само да те видя на някоя форумна среща,ще ти откъсна мустацитеKristo написа:Арменке, не тъ'й срам!
Пак с тоз грузинец...тц-тц
А за мемоарите ти,ти съмняваш ли се,че арменец няма да изрови и издири всичко под дърво и камък ! Хи-хи-хи !
Пластични операции не искам да си правя,и тях съм ги намразила,откакто почнаха да ме разпитват дали нямам силикон в циците.Никакви ботокси,кубици,металокерамики,гипсокартони,платини и изобщо железа и боклуци...човек трябва да си е естествен доколкото е възможно...
Сегамммм...Vintersorg-чо не го познавам завалията,ама си го представям като писател,посветил се на научната литература.Автор на трудове от различни аспекти на човешкото познание...нямам представа защо така го виждам....просто това е първото нещо,което ми изниква в съзнанието за него....
Луда ра'ота

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
...научни трудове? Аз?
Ха-ха-ха!
Виж какво нещо е това впечатлението (и заблудата)
Е, далече си от истината, предполагам. Не съм толкова учен, колкото явно изглеждам в нечии очи
Но някой научен труд върху душевността и вътрешния сложен свят на личността на Йори вече съм писал... Тъй че, кой знае...

Виж какво нещо е това впечатлението (и заблудата)
Еми, Арменчето я виждам като водеща фигура в туризма... Живее в любимата си Варна през лятото и обикаля света през зимата... Примерно.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ехх...скъпа....ако знаеш как ми стопли душичката...

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
наемен убиец...Jamesmagno написа:Мъртъв...
Toto-I will remember
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
спамъри
а Арменката как не спазва правилата на собствента си игра...

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens