Изпити по Антропология и Езикознание

Подфорум към Факултета по славянски филологии

Модератор: mebbeth

nellliii
Пишете, о, братя

Изпити по Антропология и Езикознание

Мнение от nellliii »

Ще може ли някой да ми каже как е бил миналата година изпитът по Антропология и Езикознание, че нещо не ми вдъхват доверие за вземане :(
Мерси предварително :D
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Re: Изпити по Антропология и Езикознание

Мнение от Kleo »

Привет!
Такаа, изпитът по Антропология е при Пирова, а по фолклор- при Холевич, като и двата са в един ден. Лесни са, но внимавайте с пищовите, защото миналата година хвана няколко колеги. :? Всичко трябва да са ви преподали на лекциите и да ви бъде предоставен материал за ксерокопиране! :wink:
По Езикознание на поправка бяхме 20, като 2-ма все още го влачат. Много е труден, няма да лъжа, асистентката помага само ако е в добро настроение и на избрани хора. Дават се 2 въпроса, препитването е устно. За друго не се сещам за момента.
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

ама изпита по антропология не е ли писмен?! холевич и илчевска ни казаха че ще се развива тема :shock:
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Мнение от Kleo »

Да, писмен е, с два въпроса.
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

и мн хващат с пищови,така ли? :o холевич как може да метне до по-задните чинове след като се е почерпила :lol: :lol: :lol:
Аватар
nana_banana
В началото бе словото

Мнение от nana_banana »

Такааа...по езикознание при Данчева ли си? Тя много помага, вече зависи кой ти е асистент. Мирчева изглежда строга, но иначе помага от време на време. Поне на мен ми помогна. Добре е да те е виждала на упражнения. Данчева е страхотна иначе. По Антропология е шанс. Гледат много за пищови и там няма как да се препише. Тоест може да си подсказвате, но не и да преписвате, защото искат да си оставиш нещата най- отпред. На нас ни се падна лесна тема, но там е коварно, защото лесно може да се издъниш. Иначе е хубаво да пишеш най- синтезирано и да си чел повечко. Общата култура помага.Четете повече лекции и упражения, не толкова "голямата книга". Успех!
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

на нас вече ни мина антропологията...сега (поне на наща 1група де)ни остава езикознаниетот от тези 2 предмета...амм..само за протокола..коя тема ви се падна по антропология...ако си спомняш де? :wink:
Аватар
nana_banana
В началото бе словото

Мнение от nana_banana »

Падна ни се Религия :)
Публикувай отговор

Обратно към “ФСлФ”