Мерси предварително
Изпити по Антропология и Езикознание
Модератор: mebbeth
Изпити по Антропология и Езикознание
Ще може ли някой да ми каже как е бил миналата година изпитът по Антропология и Езикознание, че нещо не ми вдъхват доверие за вземане 
Мерси предварително
Мерси предварително
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Re: Изпити по Антропология и Езикознание
Привет!
Такаа, изпитът по Антропология е при Пирова, а по фолклор- при Холевич, като и двата са в един ден. Лесни са, но внимавайте с пищовите, защото миналата година хвана няколко колеги.
Всичко трябва да са ви преподали на лекциите и да ви бъде предоставен материал за ксерокопиране!
По Езикознание на поправка бяхме 20, като 2-ма все още го влачат. Много е труден, няма да лъжа, асистентката помага само ако е в добро настроение и на избрани хора. Дават се 2 въпроса, препитването е устно. За друго не се сещам за момента.
Такаа, изпитът по Антропология е при Пирова, а по фолклор- при Холевич, като и двата са в един ден. Лесни са, но внимавайте с пищовите, защото миналата година хвана няколко колеги.
По Езикознание на поправка бяхме 20, като 2-ма все още го влачат. Много е труден, няма да лъжа, асистентката помага само ако е в добро настроение и на избрани хора. Дават се 2 въпроса, препитването е устно. За друго не се сещам за момента.
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
ама изпита по антропология не е ли писмен?! холевич и илчевска ни казаха че ще се развива тема 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Да, писмен е, с два въпроса.
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
и мн хващат с пищови,така ли?
холевич как може да метне до по-задните чинове след като се е почерпила

- nana_banana
- В началото бе словото
Такааа...по езикознание при Данчева ли си? Тя много помага, вече зависи кой ти е асистент. Мирчева изглежда строга, но иначе помага от време на време. Поне на мен ми помогна. Добре е да те е виждала на упражнения. Данчева е страхотна иначе. По Антропология е шанс. Гледат много за пищови и там няма как да се препише. Тоест може да си подсказвате, но не и да преписвате, защото искат да си оставиш нещата най- отпред. На нас ни се падна лесна тема, но там е коварно, защото лесно може да се издъниш. Иначе е хубаво да пишеш най- синтезирано и да си чел повечко. Общата култура помага.Четете повече лекции и упражения, не толкова "голямата книга". Успех!
на нас вече ни мина антропологията...сега (поне на наща 1група де)ни остава езикознаниетот от тези 2 предмета...амм..само за протокола..коя тема ви се падна по антропология...ако си спомняш де? 
- nana_banana
- В началото бе словото
Падна ни се Религия