Не ми харесва / Харесва ми във ФФ, защото...

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не ми харесва / Харесва ми във ФФ, защото...

Мнение от Blood Countess »

Хайде кажете си какви са плюсовете и минусите в свидния ни факултет според вас :!: :wink:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Не ми харесва / Харесва ми във ФФ, защото...

Мнение от ^PrincessA^ »

Цитат от темата "Какво ви харесва в СУ"
^PrincessA^ написа:Обичам хората! Огромна част от тях са едни волни, интелигентни, изпълнени с къде градивни, къде не идеи. Хора, които са отворени към света. Хора, от които можеш да научиш много неща....от всеки един!

Обичам преподавателите, които се отнасят професионално към работата си, дори да ни гърчат! :) Обичам, когато застават на катедрата с желанието да ни научат на нещо, а не да споделят разочарованието си от живота примерно!

Обичам атмосферата на СУ /в случая на ФФ в частност/! Атмосферата на общност. На "най-добрата" общност! Колкото и да роптаем против "системата", у абсолютно всеки от нас има късче красива гордост, че е част от това място. Гордост, която го кара да се усмихва :)

Обичам градинките на 4ти км; това, че едновременно си на много оживено място и можеш да се скриеш от ритъма на света около теб!

............................................................................................................

Обичам свободата във ФФ; за мислещите- свобода да го правят, за немислещите- свобода да не го правят! :)

...............................................................................................................

Обичам кафето на 4ти блок с с най-готиния крем-карамел в "пропуснатите" лекции! :)
Дам, има и неща, които не ми допадат, но струва ли си да мисля за тях, когато не засенчват тези, които обичам? Пък и съм на принципа, че ако нещо не ми харесва :arrow: или го променям, или, ако не мога, се махам 8)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Честно казано, атмосферата във ФФ не ми допада много... усеща се някакъв снобизъм и апатия, които ги няма в повечето факултети на СУ... но може би само на мен така ми се струва. Иначе, по организация и преподавателско-студентската дейност, мисля че ФФ е на едно от първите места в СУ. Много добра организация!
Ibiza DJ
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Харесва ми защото всеки си е по башка откачен и по този начин взаимно се обоготавяме.А и засиленото женско присъствие доста развива мирогледа ми :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

Xenon написа:Честно казано, атмосферата във ФФ не ми допада много... усеща се някакъв снобизъм и апатия, които ги няма в повечето факултети на СУ... но може би само на мен така ми се струва. Иначе, по организация и преподавателско-студентската дейност, мисля че ФФ е на едно от първите места в СУ. Много добра организация!
от кой факултет си казваш?
Изображение
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

кой повика кой почука написа:
от кой факултет си казваш?
От ФФ, що?
Ibiza DJ
кой повика кой почука
Драскач

Мнение от кой повика кой почука »

За много добрата организация мога да кажа само :blackknight: :bonedemon: :diabloanifire: :dmage: :druid: :ogre: :munky2: :whdat: :thin: :whax:
Изображение
Изображение
Аватар
Antikorper
От дъжд на вятър

Мнение от Antikorper »

Нещо ме навежда на мисълта, че като дойдем и ние (все пак зайците не сме имали и 1 учебен ден все още) ще направим мазалото пълно :bounce: :drunken:
Изображение
Истребитель-перехватчик МиГ 31

Охраняет землю свято
от безумных планов НАТО!
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Нито сме първите , нито ще сме последните зайци .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Poetessa
В началото бе словото

Мнение от Poetessa »

DADO написа:усеща се някакъв снобизъм и апатия, които ги няма в повечето факултети на СУ... но може би само на мен така ми се струва. Иначе, по организация и преподавателско-студентската дейност, мисля че ФФ е на едно от първите места в СУ. Много добра организация!
Струва ти се :P
По-скоро, който е във ФФ има право на самочувствието да бъде част от него. Това е факултет с традиции. Самият университет е с такива. Когато си част от традициите имаш повод за самочувствие, особено, ако работиш не само за себе си, но и за тях! :wink:
И аз бях с напълно прекрасно виждане за СУ, но в последствие разбираш за какво става на въпрос. Има много гнили неща, има консерватизъм, има дезорганизация-особено от административен тип! :evil:

Но ФФ е различен, защото студентите са по-будни, по-отговорни и обществено ангажирани. Студентският ни съвет е помощно стъпало за всеки, който иска да се ориентира в новата и непозната среда. Просто се почувствах щастлива, че някой се интересува от мен и, че няма да съм като хвърлена в морето. Малко ми е странно, че сега аз съм тази, която помага. Но така е в нашият факултет, държим се един за друг, държим един на друг и се уважаваме.
Съзнателно го избрах и университета, и факултета, и специалността, оказа се още по-трудно отколкото си мислех, но който и да питате от колегите ще ви отговорят, че отново и отново пак биха избрали точно СУ, точно това място. =)
Защо ли? Ами това е магия, това е вътрешното усещане за силата на историята, и това, че можеш да бъдеш един ден част от нея, настоящето и бъдещето. Това е университет, който оставя своя отпечатък върху цялостното ти формиране като човек(изключвам професионалния кадър, след завършване).
Показва ти грешките и винаги дава шанс да ги поправиш(на есен с песен :lol: )...
И колкото и разочарования да посрещнеш или някаква несправедливост, той дава много, изключително много, просто трябва да го потърсиш, защото Господ дава, но в кошара не вкарва.... Петроний още е казал: "Съдбата на човека минава през главата!" СУ отглежда борбени личности, ФФ отглежда философските погледи, широките погледи към света и на различията, и на стереотипите.
Показва 2 и 200! :wink:

Това е университет, където въпросите са приоритет, а отговорите най-ценното, което може да получиш. Всъщност ето го адреса отново на нашия форум, където ще можете да се организирате по-добре и навреме за учебните предизвикателства. :arrow: http://forum.the-faculty.org/index.php
Имайте предвид, че университетът не е училище(нищо, че сме свикнали да казваме, че сме на даскало).
Имайте в предвид, че университетът не е подготовка за живота, а е самият живот!
Човек цял живот се учи!

Плазмодий написа:Харесва ми защото всеки си е по башка откачен и по този начин взаимно се обоготавяме.А и засиленото женско присъствие доста развива мирогледа ми :bounce:
А това е най-вярно! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ще разберете, колко е важно да си луд, за да оцелееш истински в света на абсурдите! 8) :wink:
Салвадор Дали е казал: "Разликата между един луд и мен, е че лудият наистина е луд, а аз не съм!"
Не се страхувайте да бъдете себе си! Тук само ще бъдете поощрявани да бъдете такива :wink:
Ivette
В началото бе словото

Мнение от Ivette »

Не ми харесва това, че си нямаме ксерокс в нашия блок (1) и трябва да се разкарваме до другите, които в повечето случаи са фраш (не, че са много далече)! :lol: Иначе всичко май си ми харесва... най-вече хората, защото са супер свежи! :wink:
"I'll always take care of my boy" Hollywoodland
Аватар
z_lapa
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от z_lapa »

Искаме моркови и супер оригинално посрещане,да е яко.....
Pak gluposti.....
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Наличието на собствен сайт (който е самостоятелен домейн, а не поддомейн!) форум е едно от доказателствата на добрата организация във ФФ. Освен това, СС на ФФ често организират факултетни мероприятия, което не се наблюдава при повечето други факултети на СУ.
Ibiza DJ
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

* Колеги, моля ви да се придържате към темата.
Мненията извън нея бяха изтрити.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Обичам си специалността (Психология).Обичам 4-ти блок и есенните листа пред него - мноооого шарено . Обичам големите огледала в тоалетните (в общежитието нямаме голямо и в цял ръст само в тоалетната на 4-ти се оглеждам <----- това е извинението ми за начина по който стигам до това огледало)Обичам си мойте другарчета от колегите , обичам това ,че сме различно дезинформинарни , но всички дезинформирани .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мразя тоалетните в ректората.Мразя чешмите в тоалетните в ректората ,които винаги ако пуснеш средна струя вода те правят мокър и се разкарваш като опикан из университета после .Мразя ,че всички са по-прилежни от мен и никой не иска да бягаме от първата лекция за кафе ...
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”