Устен изпит по журналистика (юли 2005)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Устен изпит по журналистика (юли 2005)

Мнение от elfer »

Ето, че рано или къно ще стигнем, само някои от нас за съжаление, до устния изпит по журналистика! Бавно и славно вървим нагоре, стъпало по стъпало и ето го в близката далечинка се вижда той - 5 август - деня на устния изпит! С уморени за сън очи, в лятната жега ще очакваме да ни привикат в стаичката, олеее, как страшно звучи, а от там ще ни погледнат 3 чифта уморени, отегчени и с лека усмивка очи и 3 устици ще забълват въпрос след въпрос, след въпрос ... Какво ли ще ни питат те! Дали ще ни предразположат с топла усмивка и весела шега или ще се опитат да ни шашнат и шокират?! Дали ние, мили ми бъдещи колеги :roll: и колежки, сме добре подготвени, лично аз май не :? , но незнам, всичко в глават ми се движи като едно нееднородно цяло, хаотично се блъска в крехките костици на главицата ми и се чуди какви очаквания имате вие? Моля споделети ги тук :idea:
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Аааааа, готови смееее...
Серджи Станишеееев, Симеон Вториии, ъъъ..Костов, Надежда, Волен, Петър Манолоооов, Герджика и Пиринчето- сичко знаеееем. Четем ,гледаме, алабала... Къде какво що и как ?! Знаем!
Хахахаха...шегувам се! Е не знам дали се шегувам де...четох доста, гледах доста телевизия, изобщо-мисля, че съм подготвен. Само да не се шашна на изпита, къфто съм притеснителен... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Аватар
yanitsa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от yanitsa »

аз пък си мисля, че съм що-годе подготвена, надявам се да не се шашна, все пак 2 години съм водила предаване, обаче колкото повече чета, толкова повече се спичам за писмения, защото виждам колко потенциални насоки за развиване съм имала, а не съм се сетила навреме и така, като разсъждавам, ми се губи акцента в цялото ми писание. но стига с мрънкането, каквото-такова! :roll:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

ха.... попаднах на подобна тема вече :)
нека пишем в нея, за да не се получава разтрояване на мненията ;)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Къде е тя?? Не съм я видяла, а може да се каже, че къде какво има за журналискитака в тоя форум съм го разцъкала?! :roll:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Да, но в тази тема става дума за резултатите от УНСС и въобще няма същата насоченост. Само заглавието и се преповтаря!
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

yanitsa написа:аз пък си мисля, че съм що-годе подготвена, надявам се да не се шашна, все пак 2 години съм водила предаване, обаче колкото повече чета, толкова повече се спичам за писмения, защото виждам колко потенциални насоки за развиване съм имала, а не съм се сетила навреме и така, като разсъждавам, ми се губи акцента в цялото ми писание. но стига с мрънкането, каквото-такова! :roll:

Не се притеснявай след като имаш опит 50% си си взела изпита :wink: А е логично да си мислиш колко още си могла да напишеш :roll: Аз също само това обмислям,а предполагам и повечето :wink:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

В петък ще видим кой с каъв опит е и кой колко може да запази спокойствие и самообладание. Пожелавам на всички да бъдем в кондиКция (както казва една моя приятелка) :lol:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Вече се чудя дали ще изкарат днес резултатите от писмения? Някой, който е минал вече по този път, ще сподели ли как е било при тях?
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Шит...аз отивам пред блока да разпъвам палатката. Ще прекараме и ток за компютъра и ще си оставим дежурен ром от близката махала да следи за резултатите. Кой идва с мен ? 8)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Мда...кога рече, че тръгваш? :P
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Лелеле, всички сме превъртяли! Майка ми като видя поста на Vintersorg каза с усмивка - "нацяло сте изкукали!" :lol:
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ако освен компютъра докараш и един фризер или поне кофичка с лед и аз идвам. Бирата е от мен! :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Кой какво пие за да донеса и аз нещо :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”