Устен изпит по журналистика (юли 2005)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Устен изпит по журналистика (юли 2005)
Ето, че рано или къно ще стигнем, само някои от нас за съжаление, до устния изпит по журналистика! Бавно и славно вървим нагоре, стъпало по стъпало и ето го в близката далечинка се вижда той - 5 август - деня на устния изпит! С уморени за сън очи, в лятната жега ще очакваме да ни привикат в стаичката, олеее, как страшно звучи, а от там ще ни погледнат 3 чифта уморени, отегчени и с лека усмивка очи и 3 устици ще забълват въпрос след въпрос, след въпрос ... Какво ли ще ни питат те! Дали ще ни предразположат с топла усмивка и весела шега или ще се опитат да ни шашнат и шокират?! Дали ние, мили ми бъдещи колеги
и колежки, сме добре подготвени, лично аз май не
, но незнам, всичко в глават ми се движи като едно нееднородно цяло, хаотично се блъска в крехките костици на главицата ми и се чуди какви очаквания имате вие? Моля споделети ги тук 
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аааааа, готови смееее...
Серджи Станишеееев, Симеон Вториии, ъъъ..Костов, Надежда, Волен, Петър Манолоооов, Герджика и Пиринчето- сичко знаеееем. Четем ,гледаме, алабала... Къде какво що и как ?! Знаем!
Хахахаха...шегувам се! Е не знам дали се шегувам де...четох доста, гледах доста телевизия, изобщо-мисля, че съм подготвен. Само да не се шашна на изпита, къфто съм притеснителен...

Серджи Станишеееев, Симеон Вториии, ъъъ..Костов, Надежда, Волен, Петър Манолоооов, Герджика и Пиринчето- сичко знаеееем. Четем ,гледаме, алабала... Къде какво що и как ?! Знаем!
Хахахаха...шегувам се! Е не знам дали се шегувам де...четох доста, гледах доста телевизия, изобщо-мисля, че съм подготвен. Само да не се шашна на изпита, къфто съм притеснителен...
аз пък си мисля, че съм що-годе подготвена, надявам се да не се шашна, все пак 2 години съм водила предаване, обаче колкото повече чета, толкова повече се спичам за писмения, защото виждам колко потенциални насоки за развиване съм имала, а не съм се сетила навреме и така, като разсъждавам, ми се губи акцента в цялото ми писание. но стига с мрънкането, каквото-такова! 
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
yanitsa написа:аз пък си мисля, че съм що-годе подготвена, надявам се да не се шашна, все пак 2 години съм водила предаване, обаче колкото повече чета, толкова повече се спичам за писмения, защото виждам колко потенциални насоки за развиване съм имала, а не съм се сетила навреме и така, като разсъждавам, ми се губи акцента в цялото ми писание. но стига с мрънкането, каквото-такова!
Не се притеснявай след като имаш опит 50% си си взела изпита
- fire
- Живее, за да пише
В петък ще видим кой с каъв опит е и кой колко може да запази спокойствие и самообладание. Пожелавам на всички да бъдем в кондиКция (както казва една моя приятелка) 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър