Въпрос към колегите от 5 курс или завършили такива.И не само
Модератор: MidwinterSun
-
marie_france
- В началото бе словото
Въпрос към колегите от 5 курс или завършили такива.И не само
Проблемът ми е следния.В момента разполагам с повредена студ. книжка и май ще се вади нова.Нямам проблем с оценките, тъй като присъствам във всички протоколи.Но доколко е важна книжката при подаване на молби за държавен изпит в 5ти курс?Носи ли се в канцеларията, проверява ли се?Или подаваш молба и лелките гледат само досието ти?Също къде се пазят протоколите за проведените практики, напр. по админ. право?Дали се гледат заверките за практиките в книжката или асистентите си имат някакви списъци?Със сигурност знам, че в канцеларията не се пазят такива протоколи.Питам, понеже се чудя дали да не се опитам да си остана със старата книжка, ако това ще ми създаде по-малко неприятности.Дотук книжката ми е била нужна само за записване, за пред роднините и СКГТ =), но не знам по-нататък къде ще ми я искат....Моля ви за бързи отговори, за да преценя по-скоро какво да правя.
- aozora
- От дъжд на вятър
- Специалност: Японистика
- Курс: завършил
Re: Въпрос към колегите от 5 курс или завършили такива.И не само
Привет, аз съм завършила с държ. изпит бакалавърска степен. Студ. книжка ще ти трябва за нанасяне на оценките от държ. изпит. Така че е добре да си я имаш. Успех!
晴耕雨読