Абе, Госпожа Банкова ще ни води насам натам по планините, та да питам - кой ще ходи?
Аз лично се записах за Мальовица, но един приятел почна днес да ме плаши колко студено, снежно и ужасно щяло да бъде изкачването... Та я кажете какво да очаквам, че да не попадна изведнъж в някой филм тип "Вертикална граница"?
Поздрави, Арти
Мальовица/Мусала
Модератори: Methuselah, thegirl
Мальовица/Мусала
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
Сам си нарисувах аватара!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Мальовица/Мусала
съвет от мен - облечи се достатъчно зимно, вземи си сериозни зимни обувки (не задължително туристически, но да са високи и топли), запаси се и с резервни дрехи, щото сигурно ще се намокриш.. шапка, шал, ръкавици, слънчеви очила (задължително!). ако можеш, вземи си отнякъде туристическа раница, не прави моята грешка да тръгнеш с неудобна раница - ще ти се такова таковата на гърба и раменете
не знам къде ще спите, ама може да очакваш да няма водопровод, така че се запасете с питейна вода, най-малкото. не се притеснявай да се облечеш прекалено дебело - винаги можеш да свалиш нещо, ако ти стане топло, ама през нощта става доста студено, сутринта също едва ли ще е над нулата
иначе аз за Мальовица няма да мога, ама на Мусала сигурно ще ходя, още не знам 100%, обаче се очертава да съм свободен. айде като се видим по ФМИ-то, ще си говорим пак на тая тема
иначе аз за Мальовица няма да мога, ама на Мусала сигурно ще ходя, още не знам 100%, обаче се очертава да съм свободен. айде като се видим по ФМИ-то, ще си говорим пак на тая тема
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
53-ма сме за Мусала. И от няколко дена Банкови вече не събират заявки, т.е. отхвърлят ги.
Чувам, че планинарското дружество на ФМИ е налазено от хора от други факултети. Няма лошо - дейността явно трябва да се разширява
Чувам, че планинарското дружество на ФМИ е налазено от хора от други факултети. Няма лошо - дейността явно трябва да се разширява

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Какво има да ти казваме? Вчера се върнахме от Мусала благодарение на Бога здрави със всички части от тялото.Arti написа:Та я кажете какво да очаквам, че да не попадна изведнъж в някой филм тип "Вертикална граница"?
Да беше дошъл и щеше да видиш наживо, какво означава скоростна дисциплина без ски надолу по влека.
Който иска да чете пътеписа, да влезе във форума на FMI_HIKING. Бяхме 47 човека от ФМИ, БФ, ЮФ, МФ, ФзФ.
http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~fmi_hiking/forum
Има също снимки от 4 източника.