коректно отношение към участниците във форума
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
коректно отношение към участниците във форума
Уважаеми колеги,
Това е лично съобщение, което получих от една кандидат студентка.Бях й направила забележка за фрапираща правописна грешка, а в текста й имаше още.Исках само да я посъветвам да внимава.
"Винаги съм знаела, че вие журналистките сте големи курви и МНОГО ТЪПИ. Аз може да съм допуснала, някоя грешка от бързо писане, но ти си грешка на природата."
Дали такива екземпляри заслужават изобщо да са студенти в СУ?
Това е лично съобщение, което получих от една кандидат студентка.Бях й направила забележка за фрапираща правописна грешка, а в текста й имаше още.Исках само да я посъветвам да внимава.
"Винаги съм знаела, че вие журналистките сте големи курви и МНОГО ТЪПИ. Аз може да съм допуснала, някоя грешка от бързо писане, но ти си грешка на природата."
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: коректно отношение към участниците във форума
Еми не е лесно .....

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
За съжаление май няма да е единствената не на мястото си!felino написа:Дали такива екземпляри заслужават изобщо да са студенти в СУ?
-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Мхм,личната кореспонденция има причина да се нарича "лична".inna написа:За съжаление май няма да е единствената не на мястото си!felino написа:Дали такива екземпляри заслужават изобщо да са студенти в СУ?
Humanism is death disguised as life.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
е ама понякога наистина много се заяждате за правописа...естествено това не заслужава такова отношение, но е малко дразнещо на всеки два поста да има по един с правилното изписване на думите от предните два 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
*Raya_Alexandra: felino, за коя потребителка става въпрос?
Моля при подобен случай обръщайте се към мен или някой от другите модератори на раздел КСК чрез ЛС, а не отваряйте нова тема. Отварянето на такава по никакъв начин не рефлектира върху статуса на некоректния потребител.
Моля при подобен случай обръщайте се към мен или някой от другите модератори на раздел КСК чрез ЛС, а не отваряйте нова тема. Отварянето на такава по никакъв начин не рефлектира върху статуса на некоректния потребител.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Аз пък мисля, че не е правилно да публикуваш лични съобщения, да ги правиш достояние на всички и да ни занимаваш с вашите проблеми. Ако не ти харесва просто можеш да я блокираш.
А пък и каквото повикало, такова се обадило.
А пък и каквото повикало, такова се обадило.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
Толкова е хубаво да има кой да ти каже, когато си сбъркал! Просто за повечето хора критиката е обидна, а не градивна
btw От някакъв форум научих, че "не знам" се пише отделно, защото разни потребители коментираха. Да, беше преди бая време, но можеше още да пиша "незнам" 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз получавам доста забележки за моя правопис, но никога не съм си позволявал такова отношение.felino написа:Уважаеми колеги,
Най-добре е да видиш грешката и да внимаваш втори път да не я повториш. А обидите, те са за хората, които вече нямат какво друго да кажат.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Мене грешният правопис винаги ме е дразнил изключително много. Да не можеш да пишеш правилно на майчиния си език е доста смешна работа 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Съгласен !Scarface написа:Мене грешният правопис винаги ме е дразнил изключително много. Да не можеш да пишеш правилно на майчиния си език е доста смешна работа
0x00000000
- vasileva_n
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
вижте според мен на всеки се случва в бързината да сгреши някоя буква,да хубаво е след него някой да го поправи ,така ще обръща повече внимание когато пише.Но не и да се стига до обиди от сорта: "абе научи се да пишеш на майчиния си език,върни се в първи клас или къде си тръгнал към СУ като не можеш да пишеш"!А до колкото за личните съобщения наистина е много глупаво да се прави цяла тема защото някой по някакъв начин е бил наранен,обиден и дрън дрън леле аз колко теми трябва да направя

"За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина."
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Хаха, тва за майчиния език май беше за мене
еми виж, аз по принцип като видя "сългасен" и ми става ясно, че от бързане е станало, случва се. Ама миналото лято в един форум (няма да споменавам кой) видях фрапиращото "иЗстория" от човек, който кандидатстваше с история
ама тя простотията по хората ходи...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
божееей хората си пишат тригУнометрия и не им пука...ама ако сега ще се учим да пишем....това не трябва ли да се случи в училище все пак...скоро сигурно ще трябва и запетайките да си поправяме....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.