Какво се прави, когато не си знаеш оценката?

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Какво се прави, когато не си знаеш оценката?

Мнение от Catherine »

Здравейте! Малко ми е смахнат въпросът, но все пак ще го задам. Предполагам, че е още доста рано за молбите за стипендии, но на мен ми е притеснено от един факт. По една дисциплина проведохме писмен изпит, като преподавателката ни предупреди, че през сесията и в началото на втория семестър няма е на разположение поради лични причини. Така и не се разбраха оценките от този изпит, не знам дали ще се върне преди да започнат да се приемат молбите за стипендии, затова искам да попитам - има ли начин да се провери оценката някъде, например в отдел "Студенти" на съответния факултет? Искрено се надявам, че преподавателката все пак е успяла да ги нанесе в протокола... Проблемът произтичаше от това, че до последно не се знаеше дали по този предмет има текуща оценка или изпит... Как се процедира в такъв случай? :? Благодаря предварително!
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Какво се прави, когато не си знаеш оценката?

Мнение от Търговецът на кристал »

Някой се престрашава и отива в отдел "Студенти" на вашия факултет, обяснява ситуацията и моли да бъдат изнесени оценките по някакъв начин, защото от това, което пишеш, става ясно, че не си само ти, а целият ви курс е в подобно положение.
Не би трябвало да ви откажат.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”