Предлагам работа

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

Аватар
alf
В началото бе словото

Предлагам работа

Мнение от alf »

Фирма търси хора между 18-28 год. за промовиране на продукт (раздаване на флаери) за периода 21-23 февруари в София срещу добро заплащане.
Ако сте комуникативни, енергични, изпълнени с желание за работа и сте свободни в този период, моля свържете се с нас на телефон 0883 399 724 или на Email: sias_ltd@abv.bg !
saffara
В началото бе словото

Re: Предлагам работа

Мнение от saffara »

:) ето и от мен не6то интересно :)

http://www.jobs.bg/f472551
saffara
В началото бе словото

Re: Предлагам работа

Мнение от saffara »

sled kato vidite obiavata, ako imate niakakvi vuprosi moje da mi pi6ete i 6te Vi obiasnia vsi4ko ..moga da kaja, 4e tazi firma e edna mnogo korektna i to4na, ve4e biah ednaa godina 4ast ot ekipa im i moga da kaja samo hubavi ne6ta....rabotata e naistina mn priatna i zabvana....posre6ta6 gostite, u4astva6 v organiziraneto na igri, zabavliva6 se , razdava6 nagradi , povdiga6 nastronieto na publikata , ...osigureno e vsi4ko ..hrana, spane, putni ....ekipyt, s koito se raboti e mn svej i kakto se kazva "pe4eni " hora, 6efovete sa su6to golemi 'skici" avstrijci, zatova sa mn to4ni :))) .......az li4no ne moga da kaja absolutno ni6to lo6o za tiah ....ako Vi zaintriguvah moje da se uvereti sami ..;))))))

Кирилицата в този форум е задължителна!
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”