What the hell's happening?

Модератори: Don Horhe, Lord

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

What the hell's happening?

Мнение от Jamesmagno »

Абе... Наредих си ги красавците в една редичка. Погледах ги... Та... Аз ли съм параноик или имам основания да се страхувам за бъдещето си в България? :shock:

Само ги погледнете! Какво, за Бога, се случва? КОЙ избираше кой да ни управлява?? Не бяхме ли НИЕ?????

Изображение
Аватар
pi4
Легендарен флуудър

Re: What the hell's happening?

Мнение от pi4 »

Уважавам първите двама като се абстрахираме от факта че Бсп се принуди да се коалира с турците щото българите ги мързи да излязат да гласуват и бсп няяше с кой друг да се коалира освен с тия натрапници и затва сме на такова ниво...
Така че ние сме си виновни :!: Всички обвиняват бсп че се обединяват с турците а като че ли е много трудно да се сетят че са принудени от нас.Никоя партия не цели да прави коалиция с която и да е партия прави го когато е принудена за да сформира правителство затва последния път стана с 300 зора
Като направим задължително гласуване като при братята гърци ще видите как ще изхвърчат турците и Бсп ще си е номер 1
Изображение
http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

pi4, въпросът не е, дали те мързи да излезеш да гласуваш, а дали има за кого да гласуваш...Никога няма да гласувам, когато не уважам нито един от кандидатите...Мисля че е логично :)
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Ми не, пич, не е логично, щото като не си дигнеш седалището да гласуваш - Доган превзема за своите и за турските интереси България.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Джеймс, пак ли среднощни безсъния?
Искам малко разяснение по темата, какво им има на мутрите на хората?
Да, ние (или поне тези като мен, които са гласували) сме ги избирали.
Не виждам особения смисъл на темата :roll:
Защо също заглавието е на английски, щом става дума за българските политици?
medicate, medicate
Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

pi4 написа:Уважавам първите двама като се абстрахираме от факта че Бсп се принуди да се коалира с турците щото българите ги мързи да излязат да гласуват и бсп няяше с кой друг да се коалира освен с тия натрапници и затва сме на такова ниво...
Така че ние сме си виновни :!: Всички обвиняват бсп че се обединяват с турците а като че ли е много трудно да се сетят че са принудени от нас.Никоя партия не цели да прави коалиция с която и да е партия прави го когато е принудена за да сформира правителство затва последния път стана с 300 зора
Като направим задължително гласуване като при братята гърци ще видите как ще изхвърчат турците и Бсп ще си е номер 1
Братче,един съвет...попитай някой по-голям от теб,да е някъде 50-60 годишен и го попитай как и кой създаде ДПС и след това говори по темата...а като са велика партия БСП,защо се коалира с турците,има и други партии ;) Не е задължително да сформираш кабинет,може да оставиш на вторите след теб,но това естествено никога няма да стане ;) просто защото всеки иска част от манджата
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

спомням си, че алтернативите за Г. Първанов бяха Петър Стоянов(бореше се за втори мандат и беше абсолютно убеден, че ще го вземе. мисля, че влезе в някакъв дребнав спор с друг кандидат, чието име не си спомням, но беше нещо наистина гротескно. вадеха се папки, говореше се за "истинските сини"- все неща, които по-скоро ме разсмиват, отколкото убеждават) и след това Неделчо Беронов(младеж на 78 години).

е...не че нещо, ама как да не избереш Първанов?

да не говорим, че...ние си ги избираме и ние мрънкаме през мандата, че нищо не правят. ама и ние нищо не правим. е как нещо да се прави?

досега съм имал възможност да гласувам два пъти. и двата пъти вотът ми беше наказателен.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

До сега съм гласувал само за 5-тия от ляво на дясно.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Не, бе, ясно, ама просто се шашнах, като осъзнах, че всичките са ни на главата наведнъж... Това ли успяхме да излъчим в крайна сметка? :? То идиот до идиот, братче...
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Защо винаги на нож бре...
Дай идеи за твоето управление, посочи личности, които не са идиоти според теб.
Кофти черта, бъде доволен от това, което имаш, а не недоволен от това, което нямаш.
medicate, medicate
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Не бих казал Идиот.
Особенно не българина... той си има доста акъл.
Както и останалите. Все пак за да стигнеш до тази позиция не става само с честен труд и плащане на данъци. Трябва малко и хитринка.
Изображение
Of Mice and Men
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

phoebe написа:Кофти черта, бъде доволен от това, което имаш, а не недоволен от това, което нямаш.
Аз съм недоволен от това, което имам.
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Бавария написа:Не бих казал Идиот.
Особенно не българина... той си има доста акъл.
Както и останалите. Все пак за да стигнеш до тази позиция не става само с честен труд и плащане на данъци. Трябва малко и хитринка.
Да, трябва и да си комсомолски син
Последно промяна от Disasterpiece на 13 Фев 2008, 08:34, променено общо 1 път.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Определено е много лесно да си недоволен.
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аз не съм недоволен. То се виждаше още през 2002 какво ще стане. Даже съм доволен.
Станишев има уникален шанс само за един мандат с тежката си умствена недостатъчност да погребе окончателно БСП заедно с погребението на още 10% от "електората" й(поради естествена смърт).
Гоце няма право на повече мандати след тоя, така че бъдещето на България допълнително се прояснява.

Доган си е Доган, той е недосегаем, но и той някой ден ще умре, а хитрецът така ориенталски си е изиграл картите, че няма равностоен заместник...
Бойко е политик толкова, колкото аз съм ционист, очаква го забвение и него... Той още не го съзнава, но превръщането на София в личен феод няма да го вкара в учебниците по история.

Царят... Царят остава Симеон II, Цар на българите. Роден е цар и ще умре цар, такава е божествената подредба. Пък и не беше лош премиер. Сега просто страда напусто, но явно не му е в кръвта да се отказва от нещо вече започнато.

И какво прави Сидеров в редичката, бре Иване? Той не управлява. А може би трябва да му се даде някакъв шанс - ментално нестабилни хора са вършили забележителни неща в политиката. Може би просто защото тя не е занятие за умствено здрави хора. Справка - Цезар, Наполеон, Хитлер.

Та все пак - за какво точно мрънкаш? Тая държава за едно поколение няма да се оправи, по-добре сега да се изреди сволочта на власт, все някога ще се проясни хоризонтът.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “България”