Мафията винаги е страшна, но тук говорим за образование!hypnosssa написа:Че тя мафията не само в СУ е страшна...
КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- la_cazadora
- Драскач
- явор
- Летописец Виртуоз
90% залагам на Право, МО и Политология, ако въобще учи в България, което е малко вероятно (дано, ако иде в чужбина да го разгласятdamien написа:за сведение, синът на президента е абитурент тази година( днеска го чух по радиото)...мн ми е чудно къде ли ще влезеhypnosssa написа:Че тя мафията не само в СУ е страшна...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
В УНСС, икономика, финанси, нещо такова, не запомних точно.явор написа:90% залагам на Право, МО и Политология, ако въобще учи в България, което е малко вероятно (дано, ако иде в чужбина да го разгласятdamien написа:за сведение, синът на президента е абитурент тази година( днеска го чух по радиото)...мн ми е чудно къде ли ще влезеhypnosssa написа:Че тя мафията не само в СУ е страшна...)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Колеги,
историята я минахме, кой успял, успял, който не - готви за юли.
Дайте сега да избистрим как точно да го вземем тоя изпит по литература
Сериозно съм се загрижил, чета някакви теми, които ми се струват меко казано абсурдни... Аз тепърва започнах да готвя сериозно литература и се чудя дали това няма да ми струва невъзможността да си го взема с прилична оценка.
Изхождам от презумпцията, че ще се кандидатства право, нали ^^
Сериозно съм се загрижил, чета някакви теми, които ми се струват меко казано абсурдни... Аз тепърва започнах да готвя сериозно литература и се чудя дали това няма да ми струва невъзможността да си го взема с прилична оценка.
здравейте, искам само да ви успокоя (специално тези, които сега започват да учат по литература), че не е фатално. миналата година аз започнах да уча за литературата в началото на юни и имам 5,88, дано това да ви успокоява:) абе, като цяло, гледайте оптимистично на нещата и дано сте ми колеги догодина (аз уча Право).
Ей и ти си ми брат по участ. Историята и аз я елиминирах, ама БЕЛ-а много сложен идва. Уж уча някакви неща, но авторите и идеите им си ми остават пълна мъгла. Особено това се отнася за Славейков-ци, Яворов-ци и пр. Явно ще се тъкмят нещата, ще се измислят бисери (неизбежно е) и т.н. Късмет и на всички. Дано да сме студенти по Право след няколко месеца...hotride написа:Колеги,
btw Всички до сега, с които съм разговарял са казвали, че История им е бил трудният изпит, а Литературата въобще не я проблематизират ...hotride написа:Ти с т'ва 5.63 и аз с мойто скромничко 5.50 викам да се засечем на 01.10.2007г ^^
Успех на литературата, за мен започва Голямото Гърчене™ още утре